ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΣΚΥΛΙΤΣΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ(ΝΟΜΙΚΑ)ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ(ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ)!!!!ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ.....ΦΑΝΗ!!!:)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως ηρθατε!
Φωτογραφια;;;;Δεν ξερω τι κανεις τωρα,αν πινεις καφε,αν τρως μεσημεριανο,αν,αν,αν... Βαλε φωτος!!:D:D:D:D:D:D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλώς την!
Είδες που δεν ήταν δύσκολο να βρεις το "νέα μέλη" ?? :D

Να το χαίρεσαι το μικρό σου και όπως σου είπα και στο άλλο θέμα μην ανησυχείς για τα δοντάκια, θα πέσουν...

Μόνο μην γράφεις κεφαλαία, γιατί φαίνεται σαν να φωνάζεις... :D:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
'Ηρθε και αυτή......ααααα σας μίλησα για την σκυλίτσα μου χωρίς να σας πω το ονομά της....είναι η Μοίρα....και φυσικά γιατί η μοίρα μου την έφερε!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες Φανή :)
Να την χαίρεσαι την σκυλίτσα σου.
Οταν λες την βρήκες, εννοείς αδέσποτη; Και τι είδους νομικά θέματα υπήρξαν;

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ακριβός....αν βρεις ένα σκύλο και αν είναι και ράτσας όταν πας στο γιατρό 1ο σε κοιτάει με μισό μάτι αν το έκλεψες και άφου από τη συζήτηση καταλάβει ότι ένα καλό πήγες να κάνεις και ότι είσαι φιλόζωος και όχι κλέφτης 2ο πρέπει να το δηλώσεις για να είσαι νομικά καλυμένος και 3ο μετά από 1 εώς 2 μήνες περιμένεις και ναι γίνεται δικός σου!!!!Χα μη ξεχνάμε που ζούμε.....στη φανταστική Ελλάδα!!!!!Οπότε αφού περάσαμε όλα αυτά είναι η Μοίρα μου!!!
Καλώς σας βρήκα......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Φανή μου συγγνώμη, αλλα δεν μπορώ να καταλάβω. Μάλλον εγώ θα φταίω...αλλά...
Λες ότι το βρήκες. Στον δρόμο δηλαδή; Εγώ δεν ξέρω κανέναν γιατρό που να σε κοιτάει με μισό μάτι, με πρώτη σκέψη ότι το έκλεψες. Για να το λες, βέβαια, θα υπάρχει. Φαντάζομαι το τσέκαρε αν έχει τσιπάκι. Αφού δεν είχε γιατί να σε υποπτεύεται; Οταν λες να το δηλώσεις, εννοείς να το τσιπάρεις; Και γιατί πρέπει να περιμένεις 2 μήνες για να γίνει δικός σου; Δηλαδή τι μεσολαβεί; :confused: Καλό θα ήταν να το συζητήσουμε για να ενημερωθούν και άλλοι που ίσως βρεθούν στην ίδια θέση.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
'Eχεις δίκιο φταίω και εγώ που ξεχασα να πω ότι ε'ιχε τσιπ αλλά δε ήταν σε κανενός το όνομα!!!!οπότε όταν το βρήκα δε ήξερα καν αν είναι λαμπραντορ...απλά το βρήκα και πήγα στο γιατρό για να δω αν είναι καλά....μετά αφού ειδά και έπαθα...και αφού φυσικά κρατησε τα στοιχεια μου και πηρε τηλ.στο κνηνιατρικο συλλογο,πηγα και στη αστυνομια και εκανα υπευθυνη δηλωση....και αφου περιμενα να περασουν 2 μηνες και δε τη ζητησε κανενας την υιοθετησα!!!!!!Συγνωμη απλα το σκεφτομουνα και δε το εγραψα λεπτομερος αλλη φορα θα το ξανακοιταω 2 φορες πριν πατησω υποβολη!!!!!Αλλα υπάρχουν κτηνιατροι που οχι μονο σε κοιτανε με μισο ματι αλλα ουτε που ασχοληθηκε να δει το σκυλο!!!!απλα εκενε το νομικο να μη βρει το μπελα του και ουτε καν κοιταξε να δει αν εχει κατι!!!!Και φυσικα μετα πηγα αλλου και βρηκα μια τελεια και πολυ καλη συμπεριφορα που μου ελυσε πολλα ερωτηματα για τα νομικα που ο αλλος δε μου ειχε πει!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Κάπως καλύτερα τώρα :)
Οταν λες την υιοθέτησες...εννοείς ότι απλά καταχώρησες το τσιπ στο όνομά σου...
Κοίτα, καταρχάς επειδή είναι υποχρέωση των κτηνιάτρων να ψάχνουν και να ενημερώνουν για τέτοιες περιπτώσεις, ήταν σωστές οι αρχικές κινήσεις του. Δεν δικαιολογείται βέβαια να έχει ύφος. Τώρα η συνέχεια που λες, προφανώς ήταν για φάπες. Οπότε άλλαξες γιατρό και ησύχασες.
Καλή συνέχεια :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Και φυσικά καλά έκανε και έκανε όλες τις κινήσεις γιατι πραγματικά μπορει να το είχε χάσει κάποιος και να το έψαχνε!!!!άλλα γιατρός που τον παρακαλάς να κοιτάξει να δει αν είναι καλα ο σκυλος και να σου λεει κατσε να δεις αν θα τον κρατήσεις και μετα τον κοιταμε....και του λες δε με πειραζει κοιταξε τον γιατι εγω θα τον πάρω σπιτι μου και αυτος τιποτα τι να πω!!!!ευτυχος μετα εκανα ενα γκαλοπ σε γνωστους και φιλους και ετσι βρηκα αλλον που ειναι ολα μια χαρα και ηρεμισα!!!!