Εχω διαπιστωσει οτι αρκετα μελη ασχολουνται με το σπορ του ipo και εχουν πολλες γνωσεις πανω στο θεμα. Εχω κανει αρκετες αναζητησεις για το συγκ. Θεμα κ εχω βρει καμποσα ποσταρισματα σχετικα, τα οποια ομως ειναι διασπαρτα σε πολλα αλλα θεματα των οποιων ο τιτλος δεν εχει καμια σχεση με το αντικειμενο. Αν βεβαια κατι μου χει διαφυγει καποιος mod. Ας με προωθησει καταλληλως. Ξεκιναω λοιπον με καποιες αποριες!! απο τι ηλικια ξεκιναμε τον κουταβο, πως τον ξεκιναμε. Υπαρχει εναλαγη εδαφους, αυξωμιωση τροφης κ αν ναι μετα απο ποσο καιρο; Οσον αφορα τα αντικειμενα στην πιστα ποτε μπαινουν στο κολπο κ πως; Για να κατανοησει το σκυλι τι ακριβως παιζει ποσος χρονος θεωρητικα ειναι αρκετος; Πια η συχνοτητα της συγκ. Εκπαιδευσης π.χ. Στη βδομαδα; Ποια θεωρειται "ευκολη" πιστα για το σκυλο κ μετα απο ποσες "δυσκολες" τον χαλαρωνουμε-βοηθαμε με μια ευκολη; Δεν θετω αλλα ερωτηματα στα ηδη πολλα ελπιζοντας οτι αλλα θα λυθουν ταυτοχρονα με τα αναφερομενα! Εργασιακηδες κ λοιποι γνωστες δωστε μας τα φωτα σας!! Μας εχει φαει το χαραμα κ το κρυο που μας εχει φαει, τουλαχιστον να κανουμε κατι σωστα κ οχι μπακαλιστικα!!