Ιντεφίξ

priestrunner

New Member
19 Δεκεμβρίου 2008
4
0
Athens
Καλησπέρα και από έμενα στο φόρουμ.
Μόλις απέκτησα ένα westie 2 μηνών & 8 ημερών (το όνομα του idefix)και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ήμουν και πολύ "ζεστός" στην ιδέα να αυξηθεί η οικογένεια μου κατά ένα μέλος(απαριθμεί ήδη 5 ). Μόλις ήρθα επαφή μαζί του με γοήτευσε αμέσως.
Θα ήθελα όμως βοήθεια σε ότι αφορά τον τρόπο εκμάθησης για των φυσιολογικών αναγκών του (κάθε πότε πρέπει να βγαίνει για wc , και τι κάνω που ακόμα δεν έχει κάνει όλα τα εμβόλια του, απ' ότι ξέρω δεν πρέπει να βγαίνει μέχρι να γίνουν όλα τα εμβόλια).Εάν υπάρχει κάποιος οδηγός θα ήταν ότι καλύτερο.Διάβασα στο φόρουμ για το ότι δεν κουρεύεται . Θα ήθελα να με βοηθήσετε να μάθω διάφορα πράγματα για το νέο μέλος της οικογένεια μας ή να μου υποδείξετε διάφορα link -site για να διαβάσω.
Ευχαριστώ :):):)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλως ηρθες!!:):)

ιντεφιξ ηθελα και εγω να τον βγαλω..κλασικο ονομα για westie!!:):);)

Τα θεματα της τουαλετας ειναι στα θεματα εκπεδευσης.

Πες μας ακριβως τι θελεις να σε βοηθησουμε γενικα.:):)

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
καλως ηρθες!
εγω το μονο που θελω να σου τονισω ειναι, οχι βολτες περπατωντας( το κουταβι) μεχρι περας των εμβολιων αλλα μην περιμενεις να τελιωσουν τα εμβολια (περιπου 4 μηνων οπως σε κοβω) για να τον βγαλεις να γνωρισει τον εξω κοσμο!!!
θα σου γινει ή φοβικο ή επιθετικο!
αγγαλια λοιπον κ βολτες παντου , οπου εχει κοσμο κ κινηση να περνει κ να λαμβανει οπτικα κ ακουστικα εραιθισματα για να μαθαινει τον κοσμο σιγα σιγα κ ευχαριστα.

priestrunner

New Member
19 Δεκεμβρίου 2008
4
0
Athens
Καλησπέρα σε όλους,
έχετε να προτείνετε κάτι σχετικά με την ζέστη; Τι να κάνω με το μωρό μου που ζεσταίνετε; Σταμάτησε να τρώει (μια φορά πλέον την μέρα ), ευτυχώς δεν έχει αδυνατίσει αλλά η ζέστη τον επηρεάζει απίστευτα! ! [FONT=&quot]Όχι κούρεμα στις προτάσεις [/FONT]:)
Είναι απίστευτα καλός , δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη! ! !

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πάντα διαθέσιμο καθαρό νερό..
Να μένει σε σκιερά μέρη..

Να ελαττώσουμε κατά τις ζεστες τα πολλά παιχνίδια..

και να αποφεύγουμε τις βόλτες τις ώρες που η ζεστη είναι ιδιαιτερα υψηλή..;):)

p.s. Tο καλοκαίρι πάντα ελαττώνουμε την διατροφή τους και τον χειμώνα λίγο την αυξάνουμε..

Mπορείς πάλι την μια φορα να την διαιρέσεις διά δυο..

priestrunner

New Member
19 Δεκεμβρίου 2008
4
0
Athens
Πάντα διαθέσιμο καθαρό νερό..
Να μένει σε σκιερά μέρη..

Να ελαττώσουμε κατά τις ζεστες τα πολλά παιχνίδια..

και να αποφεύγουμε τις βόλτες τις ώρες που η ζεστη είναι ιδιαιτερα υψηλή..;):)
Εννοείτε ότι έχει πάντα δροσερό και καθαρό νερό .
Το χαζούλη μου το πηγαίνω βόλτα στις 06:30 πμ και αναγκαστικά το απόγευμα στις 17:00μμ και φυσικά το βράδυ κατα τις 23:00μμ. Έχει μάθει να κάνει την τουαλέτα του εκτός ( δεν με ταλαιπώρησε μπορώ να πω σχεδόν καθόλου) αλλά είναι ακόμα μικρούλης και δεν θέλω να τον ζορίσω με δυο φορές την μέρα..
Είναι απίστευτα καλός χαραχτήρας. Ένα θέμα που έχω και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω είναι , κάθε φορά που βλέπει κάποιο μέλος τις οικογένειας ,να ερχεται σπιτι, του φεύγουν λίγο τα τσισακια του, τι να κανω, καμια συμβουλή;