Ανοιγω αυτο το θεμα για κατι που μου εχει κανει εντυπωση μεσα σε αυτο το φορουμ στους λιγους μηνες που ειμαι μελος και θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας.Τα περισσοτερα νεα μελη που γραφονται στο φορουμ ειναι ατομα τα οποια προσφατως απεκτησαν ενα τετραποδο φιλο και ζητουν βοηθεια για καποια προβληματακια που εντιμετωπιζουν με το σκυλο τους. Το κακο που εχω παρατηρησει ειναι οτι τις περισσοτερες φορες η αποκτηση εχει γινει με τους μη αποδεκτα κυνοφιλικους τροπους, πετσοπ η γεννα του φιλου μας μπαρμπαμητσου κτλπ. Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω προσωπικα ειναι πως καποιος ο οποιος εχει μια αλφα εξοικειωση με τον ιντερνετ ωστε να βρει αυτο το φορουμ κατοπιν της αποκτησης του σκυλου , γιατι δεν εψαξε να ενημερωθει πριν την αποκτηση. Πολλες φορες καποιος θα κατσει να ψαξει καλυτερα τι κινητο θα παρει παρα να ασχοληθει τι σκυλο θα παρει και πως θα πρεπει να τον παρει και αυτο για εμενα ειναι λιγο τραγικο.
Βεβαιως εγω ψαχνω και κοιταζω στο ιντερνετ καθε τι που θα αγορασω ειτε ειναι υπολογιστες ειτε κινητα ειτε ειναι το οτιδηποτε , και ετσι βρηκα και εγινα μελος εδω στο φορουμ οταν περσι το καλοκαιρι αρχισα να ενδιαφερομε για αποκτηση σκυλου η οποια με οδηγησε στη επιλογη εκτροφειου για τη ρατσα που μεν ενδιαφερει.
Εσεις παιδια πως λειτουργησατε πριν την αποκτηση του τετραποδου φιλου σας και απο που ενημερωθηκατε ?
Βεβαιως εγω ψαχνω και κοιταζω στο ιντερνετ καθε τι που θα αγορασω ειτε ειναι υπολογιστες ειτε κινητα ειτε ειναι το οτιδηποτε , και ετσι βρηκα και εγινα μελος εδω στο φορουμ οταν περσι το καλοκαιρι αρχισα να ενδιαφερομε για αποκτηση σκυλου η οποια με οδηγησε στη επιλογη εκτροφειου για τη ρατσα που μεν ενδιαφερει.
Εσεις παιδια πως λειτουργησατε πριν την αποκτηση του τετραποδου φιλου σας και απο που ενημερωθηκατε ?