Ιδανικος συντροφος-χαρακτηρας,συμπεριφορα

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Με αφορμη τα καυκασου, τα τι σκυλι θα παρεις κλπ θα ηθελα να πειτε ποιος ειναι ο ιδανικος χαρακτηρας για το συντροφο σας και πως θελετε να συμπεριφερεται.. υπακουος? ατιθασος? επιθετικος? υπερκοινωνικος? φυλακας? μπουλης? τρελιαρης? μαμακιας-μπαμπακιας?:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αφοσιωμένος,πολύ
υπερπαρατηρητικός αλλά όχι περίεργος
ενεργητικός αλλά όχι και αεικίνητος
εκδηλωτικός στα παιχνίδια και συγκρατημένος στα δύσκολα

πολύ εκπαιδεύσιμο και πολύ υπάκουο

πολύυυυυυ συναισθηματικός

σαν την αργώ παιδιά ένα πράγμα:D

τρομερή ομοιότης-μήπως πρόκειται περι συμπτώσεως???:D:D:D

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Τον.. τετράποδο σύντροφό μου τον θέλω
Εκπαιδεύσιμο, πιστό, έξυπνο, σχετικά κοινωνικό (αλλά να μη με παρατάει και στο πρώτο ψιτ), τρυφερό, με πολύ ενέργεια αλλά και διακόπτη off (να μπορεί να αράζει στα πόδια μου όταν κάθομαι στο πισί), να μη σηκώνει το πίσω πόδι για να κατουρήσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται (άρα το γυρνάμε σε της) να της αρέσει να μαθαίνει, να μην ξεπερνάει τα 20 κιλά (τουτέστιν να ανεβαίνει σε μηχανή), να μην είναι πολύ θορυβώδης (ομιλιτική δηλαδή, αλλά να προειδοποιήσει αμα μπει κανείς στο σπίτι νυχτιάτικα), να έχει τσαγανό, να είναι ανθρωποκεντρική, ευπροσάρμοστη και καλόβολη, όχι κοιλιόδουλη, με αυτοπεποίθηση.
Αν δεν είχε και εμμονές ίσως να ήταν καλό αλλά λιγότερο ενδιαφέρον.:rolleyes:
Νομίζω ότι έχω βρει την αδερφή ψυχή. Από τη προηγούμενη σκυλίτσα μου το μόνο παράπονο που είχα ότι δεν είχε την ενέργεια που θα ήθελα (ολίγον τεμπελίτσα και αραχτούλα) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ήθελα να συμβιώνω με ένα υπερκινητικό σκυλί.

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
κάποιον φύλακα βασικά....
όχι λυσσαλέο (να μην μας πλησιάζει άνθρωπος) αλλά σοβαρό.επίσης παιχνιδιάρης στον ελεύθερό του χρόνο και ολίγον ανεξάρτητο.να παίρνει και αποφάσεις μόνος του, με μένα να τον διορθώνω όπου χρειάζεται..
κοινωνικός με φίλους και γνωστούς και τους σκύλους τους (απλά νομίζω μη κυριαρχικός). λες γιαυτό να συμπαθώ τα λυκόσκυλα; βελγικά, γερμανικοί ποιμενικοί και λοιπά...

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
να ειναι πιτμπουλ..ο "σωστος" χαρακτηρας οπως πρεπει να ειναι ειναι το τελειο για εμενα..κατα προτιμηση εργατικης γραμμης και για να μπορει να με ακολουθαει και για να ειναι οσο πιο μικροσωμο κ να ανεβαινει στην μηχανη

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
να μην εχει μακρυα τριχα
με μαστιφο μπουλντοειδη μουρη
να μην ειναι τεραστιος
αν βγαινει και σε ασπρο ακομα καλητερα

φυλακας χωρις να ειναι κυριαρχικος
να μπορει να ερθει μαζι μου για τρεξιμο αλλα και να μην υπερκινητικο
φιλικο με τους φιλους μου επιφυλακτικο με τους ξενους
να του αρεσει η παρεα μου αλλα να μην μου κλαψομουνιαζει αν τον αφηνω και 2 ωρες μονο του.
να μην κανει του κεφαλιου του.

καπως ετσι τον θελω.

τωρα αν σηκωνει το καπακι της τουαλετας, δεν πεταει τα ρουχα του απο εδω και απο εκει, δεν μιλαει μονο για μπαλα και για αυτοκινητα θα ειναι ο τελειος :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog