Ιδέα για αδέσποτα

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Σήμερα σκεφτόμουν (κάπως περίεργο, μιας και είναι Δευτέρα) έναν τρόπο που μπορεί να "δουλέψει" και να βοηθήσει πολλές φιλοζωικές ανά την Ελλάδα, να αποσυμφορηθούν ή ακόμα και να "αδειάσουν" από τα σκυλιά, που φιλοξενούν.

Η ιδέα είναι αρκετά απλή: Δύο σκυλιά ανα στρατόπεδο!

Όπου δηλαδή υπάρχει ένα στρατόπεδο ή ένα φυλάκιο του στρατού, να αναλαμβάνει να έχει ένα ή δύο αδέσποτα από την τοπική φιλοζωική οργάνωση τα οποία βέβαια θα είναι στειρωμένα και όχι άγρια, που να μην έχει θέμα μέσα το προσωπικό....

Φαγητό θα έχουν... Περιφραγμένο χώρο θα έχουν ... Παρέα θα έχουν... και σίγουρα στα τόσα άτομα. θα βρεθούν και κάποια παιδιά που θα τα φροντίζουν καλύτερα!

Υπολογίστε πόσα στρατόπεδα και φυλάκια υπάρχουν στην Ελλάδα (πααααρα πολλά) και πολλαπλασιάστε το x 2! :)
(πολλααααααααααααααα σκυλια!)

Εγώ πιστεύω οτι αν το κάνουμε σωστά, με λογικά επιχειρήματα και οργανωμένα,θα βρούμε ανταπόκριση!

Τι λέτε; Μπορούμε να το οργανώσουμε;

Ακούω γνώμες...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Έχεις δει στρατόπεδο που να μην έχει αδέσποτα να τριγυρνάνε και να γεννοβολάνε?
Δεν έχω πάει σε πολλά, αλλά στα 4-5 που έχω πάει, υπήρχαν τουλάχιστον 10 σκυλιά σε ημιάθλια κατάσταση.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σχεδόν όλα τα στρατόπεδα έχουν περισσότερα των δύο αδέσποτα....
Και στα περισσότερα αυτά τα δύσμοιρα σκυλιά πέφτουν θύματα κακοποίησης από "παλικαράδες" φαντάρους ή μόνιμους....

Μακάρι να μπορούσα να είχα πάρει από το στρατόπεδα που πέρασα όταν ήμουν εγώ φαντάρος τα σκυλιά και τα γατιά που ζούσαν μέσα...όχι να αφήσω κι άλλα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Σήμερα σκεφτόμουν (κάπως περίεργο, μιας και είναι Δευτέρα)...
χαχα

Μάλλον η Δευτέρα, δεν είναι καλή μέρα, για καινοτόμες σκέψεις :rolleyes::)

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
χαχα

Μάλλον η Δευτέρα, δεν είναι καλή μέρα, για καινοτόμες σκέψεις :rolleyes::)
Εγω την πιστευω ακομα παντως... :confused:

(Μην ανησυχείτε ομως, μεχρι το επομενο ΣΚ θα μου εχει περασει!)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Εγω την πιστευω ακομα παντως... :confused:

(Μην ανησυχείτε ομως, μεχρι το επομενο ΣΚ θα μου εχει περασει!)
Πως σου ρθε και σένα με τα στρατόπεδα βρε παιδί μου...
(hangover?:p)

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Πως σου ρθε και σένα με τα στρατόπεδα βρε παιδί μου...
(hangover?:p)
Ξερω γω ρε παιδια... Νομιζω θα ειναι καλυτερα εκει, παρα στα ασυλα!
(χαχαχαχαχαχα... το βρήκες!) ;)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο εδώ και λίγο καιρό... πώς ανοίγεις ένα καταφύγιο ζώων; Σίγουρα θέλει ένα οικόπεδο άρα θέλει λεφτά για να πάρεις το οικόπεδο και να βάλεις και σπιτάκια και θέρμανση κτλ κτλ. παρακάτω όμως;;;

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο εδώ και λίγο καιρό... πώς ανοίγεις ένα καταφύγιο ζώων; Σίγουρα θέλει ένα οικόπεδο άρα θέλει λεφτά για να πάρεις το οικόπεδο και να βάλεις και σπιτάκια και θέρμανση κτλ κτλ. παρακάτω όμως;;;
Μπραβο, αλλαξε λιγο το θεμα, γιατι εγω εκανα το λαθος να σκεφτω Δευτερα! χαχαχαχα

Πολυ ενδιαφερουσα ερωτηση παντως... θα περιμενω με αγωνια της απαντησεις! ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Να ξεχάσεις ότι μπορεί να έχεις προσωπική ζωή και να έχεις γερό στομάχι.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Υπάρχουν νόμοι, το οικόπεδο πρέπει να είναι σε τόση απόσταση από κατοικημένη περιοχή, τα κλουβιά πρέπει να είναι τόσα τετραγωνικά για κάθε σκύλο, άστα να πάνε είναι.

Φυσικά χρειάζεσαι ΦΡΑΓΚΑ, πολύυυυυ χρόνο, προσωπικό, υπομονή και γερό στομάχι.

Φαντάσου πόσα σκυλιά παρατάνε έξω από τα καταφύγια. Άσε αυτά που βρίσκεις μόνος σου.

Γενικά, αφήστε το βρε παιδιά, η σκέφτεστε τις Δευτέρες :p

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Γενικά, αφήστε το βρε παιδιά, η σκέφτεστε τις Δευτέρες :p
Και τι να κανουμε ρε φιλεναδα; να το καταπιεσουμε; ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ κανει κι αυτο μια προσπαθεια να παρει μια στροφή.. να το σταματήσουμε;;; :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Να ξεχάσεις ότι μπορεί να έχεις προσωπική ζωή και να έχεις γερό στομάχι.
Δηλαδή δεν μπορείς να το κάνεις κάνοντας παράλληλα και κάτι άλλο; Γιατί ε, όσο να 'ναι πρέπει να δουλεύουμε και λίγο βρε αδερφέ! τι θα τρώμε; :p

@achiTG: Αυτό για τα στρατόπεδα ξέχνα το... Είναι πολλοί οι κ****μένοι φαντάροι που θέλουν να το παίξουν άντρες και ξεσπάνε στα σκυλάκια και στα γατάκια του στρατοπέδου. Τόσα χρόνια που μπαίνω σε στρατόπεδα λόγω του πατέρα μου μόνο μία φορά είχα δει σκύλο που δεν ήταν κακοποιημένος.
Εδώ μου έλεγε η μαμά μου τις προάλλες ότι είχε ο πατέρας μου στην Κομοτηνή έναν φαντάρο που ήταν ομοφυλόφιλος και είχε φέρει στο στρατόπεδο 2 κατσικάκια και τα φρόντιζε και όταν γύρισε από την άδεια του το πάσχα, οι άλλοι φαντάροι σκότωσαν τα κατσικάκια και κρέμασαν στην πύλη τις προβιές όταν περνούσε την πύλη ο φαντάρος για να μπει στο στρατόπεδο, επειδή ήταν ομοφυλόφιλος για να τον κοροϊδέψουν! απάνθρωποι! Ο άνθρωπος αυτός για τους υπόλοιπους 6 μήνες δεν μίλησε ξανά σε κανέναν πέρα από τη μάνα μου και τον πατέρα μου. Τι να πεις... :(

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
@achiTG: Αυτό για τα στρατόπεδα ξέχνα το...
Το ξεχασα ήδη... Ηπια αλλον εναν καφε και το ξανασκεφτηκα! :)

Άμα δουλεύεις έχεις και προσωπική ζωή καλέ! Αν δεν δουλεύεις δεν έχεις τίποτα!
Αμα δε δουλευεις, μονο λεφτα δεν εχεις!

Εχεις ομως ΑΠΕΙΡΟ χρονο για να φτιάξεις μια προσωπική ζωη βασισμένη στις ανθρώπινες σχέσεις και όχι στην ματαιότητα των οικονομικών και του "δούναι και λαβείν"!

(κατι εχει ο καφες... δεν εξηγειτε αλλιως!) :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα

Εχεις ομως ΑΠΕΙΡΟ χρονο για να φτιάξεις μια προσωπική ζωη βασισμένη στις ανθρώπινες σχέσεις και όχι στην ματαιότητα των οικονομικών και του "δούναι και λαβείν"!

Όταν δεν έχεις ούτε για τα μεταφορικά... δεν....
αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία! :p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens

Όταν λέμε "πίνω καφέ" δεν εννοούμε irish coffee! :D

AchiTG

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
238
1
Όταν δεν έχεις ούτε για τα μεταφορικά... δεν....
αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία! :p
Μα ισα-ισα!

Ουτε κινηση, ουτε καυσαεριο... Ουτε στρες ουτε αγχος και καθαρα πνευμονια...
Ασε που παιζουν και ατυχήματα οταν κυκλοφορεις στον δρομο!

Μα τι νομιζεις; Για την υγεια σου ενδιαφερονται στην Τρόικα! Για σενα καλε!

Γιατι τα κανουν ολα νομιζεις;

Όταν λέμε "πίνω καφέ" δεν εννοούμε irish coffee! :D
χαχαχαχαχαχαχα... Μπαααααα, εσπρεσακι ειναι αλλα μαλλον εχει λήξει και δεν το πηρα χαμπαρι!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Για να έχεις προσωπική ζωή, εκτός από χρήμα (δουλειά δλδ) πρέπει να έχεις και χρόνο.

Δεν πηγαίνεις δηλαδή για καφεδάκια και σινεμαδάκια όταν έχεις να τρέξεις ένα καταφύγιο.

Επίσης δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις δουλειά με συγκεκριμένο 8ωρο ωράριο, έστω κι αν είναι πενθήμερο. Άμα 8 ώρες κάθε μέρα δουλεύεις, 6 ώρες το λιγότερο θες να κοιμηθείς, 1 ώρα την ημέρα θες για να φας, πάει παραπάνω από τη μισή μέρα, πες ότι το καθάρισμα των κλουβιων πχ το κανει άλλος, και πάλι δεν προλαβαίνεις να τρέξεις στου γιατρούς, να κάνεις ραντεβού για υιοθεσίες, να πας να ελέγξεις σπίτια, να ασχοληθείς λίγο με το κάθε σκυλί, να να να

Δεν είναι απλή απόφαση, είναι απόφαση ζωής.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ