Θυροτηλέφωνο=Τρελό γάβγισμα!!!!!!

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
καλησπερα!εχω ενα θεματακι με το θηριο μου...καθε φορα που χτυπαει το θυροτηλεφωνο γαβγιζει τοοοοοοοσο δυνατα που σπανια ακουω αυτον που μου μιλαει!(εχω ανοιξει απειρες φορες σε ασχετους γιατι περιμενα καποιον δικο μου!)μολις κλεισω το θυροτηλεφωνο παει μπροστα στην εξωπορτα κ κλαιει!καμια προταση πως να του το κοψω????θα ανοιξω σε κανεναν κλεφτη καμια ωρα κ θα τον περιμενω στην πορτα κυρια!!!!!!:eek::eek:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Οι δικοί μου φίλοι, δεν χτυπάνε πια κουδούνι. Κάνουν αναπάντητη. Ετσι ξέρω, πως όποιος χτυπήσει κουδούνι, είναι ξένος ή ανεπιθύμητος ;):D Πέρα από την πλάκα, δεν θέλησα ποτέ να του το κόψω. Το θεωρώ πλεονέκτημα, για όποιον [ξένο] δεν ξέρει περί τίνος χαιβανίου πρόκειται και τρέμει το φυλλοκάρδι του, ακούγοντάς τον. Ισως, όταν χτυπήσει το κουδούνι, να τον πηγαίνεις στην θέση του και να κλείνεις και την πόρτα; Δεν γίνεται; Επειδή είχα το πρόβλημα και με τα τηλέφωνα, παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος, με απενεργοποιημένο τον ήχο στην μία συσκευή και με τον χαμηλότερο δυνατό ήχο, στην άλλη. Μια εποχή, του πέταγα παντόφλες, κλειδιά ότι έβρισκα πρόχειρο, εκείνη την ώρα που λύσσαγε. Αλλά...έτρεχε με λαχτάρα να τα πιάσει και να μου τα φέρει πίσω να παίξουμε, χωρίς να σταματάει να λυσσάει :rolleyes: Ετσι, σήκωσα κι εγώ τα χέρια... Σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, τον έβγαζα στην βεράντα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωτό θεωρητικά ή όχι, αλλά είχαμε ένα τέτοιο θεματάκι. Πίστεύω ότι ο σκύλος σκεφτόταν ώς εξής: "Α, χτύπησε το θηροτηλέφωνο! Άρα κάποιος θα'ρθει πάλι! Όποτε έρχεται κάποιος που χτυπάει το κουδούνι έχω χαρές και παιχνίδια! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι"

Αυτό που κάναμε (και κάνουμε ακόμα αλλά όχι πλέον πολύ αυστηρά) εμείς ήταν το ξαπλα/μείνε, κάθε φορά που χτυπάει το θηροτηλέφωνο και λέμε στους επισκέπετες να μην τον χαιρετήσουν/χαϊδέψουν/παίξουν για λίγη ώρα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά έχει χαλαρώσει (και μπορώ να μιλήσω και στο θυροτηλέφωνο).

Αν κάποιος το βρίσκει λάθος, θα ήθελα να με διορθώσει, άλλωστε οι συμβουλές είναι πάντα πολύτιμες!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Ο δικός μου δεν το κάνει από χαρά. Από ενόχληση το κάνει. Και το δείχνει. Βροντερά. Πολύ...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μπάς και οι δικοί σου επισκέπτες, mareco, πρέπει πριν σε χαιρετίσουν να κάνουν ακριβώς το αντίθετο? Και να δίνουν και καμιά λιχουδιά κιόλας που και που? :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Μπα...δεν πιάνει...
Θέλει τον χρόνο του. Αλλωστε, έχει εκπαιδευτεί ως συναγερμός.

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
mareco ζουμε ακριβως το ιδιο..δραμα!χαχα!ελα ομως που απο κατω μενει η 80χρονη γιαγια που το χτυπαει καθε τρεις κ λιγο!πιο ευκολο θα ναι να μαθω στο σκατακι μου να το κοψει παρα στη γιαγια να κανει αναπαντητη!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εγώ πάλι που μένω σε μονοκατοικία, δεν έχω κουδούνι....κανονικό...(βασικά ήταν εξαρχής χαλασμένο και ποτέ δεν φτιάχτηκε...)
Έτσι, ξέρω απ'το γάβγισμα:
α) αν έρχεται κάποιος,
β) αν είναι ....φίλος ή ...άγνωστος...,
γ) αν είναι άγνωστος...μακάρι να είναι ....πίσω απ'το πορτάκι...:D:D:D (πλάκα κάνω....:p:p:p)

(πάντως μια φορά είχε έρθει μια τσιγγάνα, της έδωσα ότι της έδωσα, και θρονιάστηκε πάνω στο κεφαλόσκαλο - πίσω απ΄το πορτάκι...και να μην ξεκολλάει με τίποτε...Ε, ξαμόλησα τη Ρούνη...Δεν φαντάζεστε...Πετάχτηκε στον αέρα...Το σκυλί δεν της έκανε τίποτε, δεν είχε πρόσβαση, αλλά τουλάχιστον...δεν ξαναπάτησε...Πολύ γέλιο σας λέω...)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εμενα ερχονταν 2-3 συγκεκριμενα ατομα και επειδη δε δουλευε το κουδουνι,μου εκαναν αναπαντητη.1,2 φορες ο σκυλος μολις ακουγε το κινητο εβγαινε στο μπαλκονι,γαβγιζε και καλα,κοιτουσε ποιος ηρθε και μετα περιμενε στην πορτα και του εκανε χαρες.Πιστευω οτι και το κουδουνι να δουλευε θα το συνδιαζε και θα εκανε το ιδιο,αλλα απ'οταν πηρα τον σκυλο δεν ειχα κουδουνι,ουτε τωρα και ειναι καλυτερα,δεν μας πρηζουν.Δεν λεω,το κουδουνι χρησιμευει στο Delivery αλλα και εκει με ειδοποιει ο σκυλος...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμείς πάλι απλά γαυγίζουμε πολύ πρίν φτάσει κάποιος σε απόσταση βολής στο θυροτηλέφωνο
οπότε βγαίνω έξω και γλυτώνω και το ρεύμα απο το θυροτηλέφωνο :p

αν είναι γνωστός
άγνωστος
αλλόφυλος/αλλόθρησκος
θα το καταλάβω
τον μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι η δασκάλα των αγγλικών που δεν της αρέσουν τα σκυλιά και έτσι μετά την πέμπτη φορά που ήρθε σπίτι μας τα σκυλιά την γράφουν κανονικά(ούτε τα μάτια δεν ανοίγουν όταν περνάει απο δίπλα)
αλλά μόνο όταν έρχεται στην ώρα της
αν έρθει άλλη ώρα .......... συναγερμός.......ανεξήγητο ...σχεδόν

τέλοσπάντων
μία μέθοδος να το κόψει είναι μόλις χτυπάει το θυροτηλέφωνο να τον ρίχνεις στο μπαλαούρο (συνήθως τουαλέτα)
αλλά προς θεού-όχι πάνω απο ένα λεπτό

απ την άλλη πάλι
καλύτερα να γαυγίζει και να εφαρμόσεις το "αναπάντητη"
για λόγους ασφάλειας

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97