Θιβετιανο τερριε

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αυτό το σκ φιλοξενώ την Linne, το θιβετιανό τερριε ενός συνάδελφου. Δεν με ξέρει αλλά προσαρμόστηκε καταπληκτικά. Είναι 10 μηνών. Ένα βίντεο από την πρώτη μέρα μαζί.

[video=youtube;ZFp3l8-84c0]http://www.youtube.com/watch?v=ZFp3l8-84c0[/video]

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Τι καταπληκτικό μέρος!!!! Ωραία η Linne αλλά τα γουεστακια είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. (Αν δεν παινεψουμε το σπίτι μας ...)

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Πολυ ωραια τα σκυλια,ανεμελη βολτα!
Και τι δεν θα εδινα να ημουν σ'αυτο το μερος...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πολυ ομορφα σκυλια και πολυ ωραιο το μερος! Εχει και μια φιλη μου ενα θιβετιανο, το ειχε παρει απο καπου εξω πριν 14 χρονια οταν ηταν σχετικα αγνωστα σαν φυλη εδω. Πολυ καλο σκυλι, πολυ καλος χαρακτηρας! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Alexia παρατήρησα κάτι. Τα westie σου είναι θαυμάσια κοινωνικοποιημένα όταν το golden με το θιβετιανό κυνηγιόντουσαν τα γουεστάκια είχαν στραμμένη την προσοχή μόνο πάνω σου και δεν έδωσαν καμία σημασία..Συγχαρητήρια πραγματικά και για την ομορφιά τους και για την δουλειά που κάνεις μαζί τους. Όσο για το θιβετιανό συγνώμη αλλά έκλεψαν την παράσταση τα γουέστυ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Λοιπόν...έχουν αρχίσει και μ'αρέσουν κι εμένα αυτά τα μαλλιαρά...:rolleyes:
Δεν μαδάνε ε;

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Μετρια μαδανε νομιζω....
Ααααααααααα!!!!την ομορφια μου!!!!δεν υπαρχει,αυτη η ρατσα ειναι η απολυτη...για μενα,τυχερηηηηηηη!!!!μακαρι τους επομενους μηνες να εχω κ εγω βιντεακια με αυτα τα υπεροχα πλασματακιααααα!!τα αγαπω τα απγαπω τα αγαπω!!!;;;

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Λαθος το ερωτηματικο!!θα ηθελα να ρωτησω κατι,νομιζα οτι ειναι πεισματαρικα κ οχι τοσο εκπαιδευσιμα α κ ειναι πανεξυπνα...δεν ισχει σ ολες τις πηγες πληροφορησης αυτο ελεγαν,δεν ισχυει;;;ή αυτη η ομορφια ειναι η εξαιρεση;;;

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Φανταζομαι ειναι αυτονοητο οτι αυτο το θεμα εχει μπει στα τοπ της λιστας μου στο φορουμ ;)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Λοιπόν...έχουν αρχίσει και μ'αρέσουν κι εμένα αυτά τα μαλλιαρά...:rolleyes:
Δεν μαδάνε ε;
Πολύ λίγο, αλλά χρειάζονται τακτικό βούρτσισμα/χτένισμα

Λαθος το ερωτηματικο!!θα ηθελα να ρωτησω κατι,νομιζα οτι ειναι πεισματαρικα κ οχι τοσο εκπαιδευσιμα α κ ειναι πανεξυπνα...δεν ισχει σ ολες τις πηγες πληροφορησης αυτο ελεγαν,δεν ισχυει;;;ή αυτη η ομορφια ειναι η εξαιρεση;;;
Μαθαίνουν πολύ γρήγορα, αρκεί να μην τα κάνεις να βαριούνται. Ιδανικά για κυναθληματα

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Πως να αφησεις αυτα τα συναρπαστικα τετραποδα να βαρεθουν;;;;αφου γεμιζουν την ζωη σου με βουρτσες κ παιχνιδιαααααα!!!!λατρεμεναααα

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Ναι το καταλαβα αυτο;)απλα εννοειται οτι οταν αποκτησεις τετοιο σκυλι οπως κ σχεδον ολες τις ρατσες πρεπει να ασχοληθεις με το παιχνιδι κ τις αναγκες της εκαστοτε ρατσας....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Απόψε επέστρεψε η Linne στο σπίτι της και από ότι μου είπε η γυναίκα του συνάδελφου τρόμαξαν όταν είδαν στο βίντεο ότι την είχα αφήσει ελεύθερη. Ήταν η πρώτη της φορά...

Angie1989

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
50
0
Κ ηταν πολυ ομορφη κ πετυχημενη η πρωτη φορα!να διεκδικησετε τα σαββατοκυριακα να παιρνετε την μικρη;)!το δικαιουστε αφου την εμπιστευτηκατε για πρωτη φορα στον κοσμο!!!