Θελω την συμβουλη σας!!!

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σας!!!
Με βασανιζε για πολυ καιρο η επιλογη του σκυλου μου (οι περισοτεροι το ξερετε αυτο:D )Ο πατερας μου εχει αναθεσει σε εναν πολυ καλο φιλο του την αγορα του μαλτεζ μας.Του εχουμε επισιμανει για το πως θελουμε να ειναι το εκτροφειο κτλ.
Μας ειπε πως θα μας παρει τηλεφωνω κτλ.
εμεις τωρα απλος περιμενουμε.

Το θεμα αυτο το ανοιξα για να μου πειτε τι θα πρεπει να κανω και τι θα πρεπει να εχω κανει μεχρι να ερθει ο κουταβινος μου (καλα αυτο ειναι που ειναι μικρο φανταστειτε ποσο θα ειναι οταν θα ερθρει:D:D:D)Ολες οι αποψεις δεκτες.Σας περιμενω για να κανουμε μια ωραια συζητηση (οπως και στο προηγουμενο μου θεμα).

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Ε, φισιολογικα απο το εξοτερικο θα ειναι, γιατι απο οτι ξερω στην ελλαδα δεν ηπαρχουν εκτροφεια μαλτεζ.
Αυτο το εχω αφησει στον μπαμπα μου (εχει διαβασει και ολα τα πραγματα που γραφετε στο forum για τα εκτροφεια)γιατι μου ειπε πως αυτο το θεμα να το αφησω για αυτον και εγω να δω αλλα πραματα.

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
για ποτε τον περιμενεις??αχ ειναι πολυ γουτσου γουτσου τα ατιμα κατασπρα τα ζουζουνια..και γωτελη φεβρουαριου περιμενω το γιορκακι μου και δεν μπορω να περιμενω..εσυ δεν εχεις αγωνια?

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Εχω δεν ξερω ακριβως ποτε θα μου ερθει παντως μεχρι τα χριστουγενα θα μου εχει ερθει ο κουταβινος!!!
Η αγωνια μου οπως λες και εσει Μιχαελα ειναι απεριγραπτη (ειδικα εγω που ειμαι και 12χρωνο εχω μεγαλη αγωνια) Αφου να φανταστεις μεχρι να ερθει δεν θελω να καθομαι και να περιμενω, για αυτο εκανα και το θεμα, μηπως ξερει κανεις να μου πει κατι για την πρωτη μερα του μικρουλι μου στο νεο του σπιτι.

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Εχω δεν ξερω ακριβως ποτε θα μου ερθει παντως μεχρι τα χριστουγενα θα μου εχει ερθει ο κουταβινος!!!
Η αγωνια μου οπως λες και εσει Μιχαελα ειναι απεριγραπτη (ειδικα εγω που ειμαι και 12χρωνο εχω μεγαλη αγωνια) Αφου να φανταστεις μεχρι να ερθει δεν θελω να καθομαι και να περιμενω, για αυτο εκανα και το θεμα, μηπως ξερει κανεις να μου πει κατι για την πρωτη μερα του μικρουλι μου στο νεο του σπιτι.
εγω το ονειρευομαι καθε βραδυ..αφου ουτε για μαθημα στη σχολη δεν πηγαινω για να κατσω να χαζεψω φωτογραφειο και να παιρνω συνεχεια τηλεφωνα στην εκτροφεα..την εχω πρηξει και ποτε θα γεννησει η σκυλιτσα και ολο τετοια..

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
χαχαχα
Εσενα θηλικο θα ειναι η αρσενικο σαν το δικο μου;
ε θηλυκο για να καταλαβαινομαστε καλυτερα...δεν συννενοουμαι και πολυ με αρσενικα γενικα οποτε...ε και για να της βαζω ελευθερα κοκκαλακια και λοιπα..

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Α εναξει... εγω που θα ειναι αρσενικο τι να του κανω... να του μαθω μποξ;;;:D
το φανταζομαι το μαλτεζουλινι γλυκο ναζιαρικο χαριτωμενο να παιζει μποξ...καλο:paja1::paja1::paja1::paja1:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να πεις στη μαμά σου, παρ' ότι ΔΕΝ παίρνει από λόγια, ότι θέλεις οπωσδήποτε να δεις τους γονείς τους κουταβιού σας. Πες στο στο μπαμπά σου, μια που το έχει αναλάβει, αν είναι.
Έστω σε φωτογραφίες που θα στείλει ο εκτροφέας. Δεν είναι και παράλογη απαίτηση έτσι δεν είναι? Άλλωστε, αφού ο μπαμπάς σου έχει διαβάσει τα πάντα εδώ μέσα θα ξέρει ότι ο σωστός εκτροφέας επικοινωνεί απ'΄ευθείας με τον πελάτη του.

Σε κάθε περίπτωση, πιάσε και διάβασε αυτό εδώ: http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2873

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Να πεις στη μαμά σου, παρ' ότι ΔΕΝ παίρνει από λόγια, ότι θέλεις οπωσδήποτε να δεις τους γονείς τους κουταβιού σας. Πες στο στο μπαμπά σου, μια που το έχει αναλάβει, αν είναι.
Έστω σε φωτογραφίες που θα στείλει ο εκτροφέας. Δεν είναι και παράλογη απαίτηση έτσι δεν είναι? Άλλωστε, αφού ο μπαμπάς σου έχει διαβάσει τα πάντα εδώ μέσα θα ξέρει ότι ο σωστός εκτροφέας επικοινωνεί απ'΄ευθείας με τον πελάτη του.

Σε κάθε περίπτωση, πιάσε και διάβασε αυτό εδώ: http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2873
Ευχαριστω chloe!!Κιολας του ειπα να ζητηση φοτογραφιες των γονιων του κουταβιου μας!!!

Αυτο το βιβλιο πρεπει να το κανω dοwnload;

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Ευχαριστω παρα πολι chloe!!!!!!!!
Επειδη τωρα η μαμα μου κανει τις δουλειες στο σπιτι και ο μπαμπας μου λιπη θα το δουμε πηθανως κατα το απογευματακι!
Και παλι ευχαριστω!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog