Θελω την γνωμη σας!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Σκεφτομαι σημερα να παω στο εξοχικο μας για Σαββατοκυριακο με το τρενο. Μιλησα με τους υπευθυνους στον Ο.Σ.Ε. και μπορω να εχω τον Κιλλερ μαζι μου στην καμπινα μεσα στο κλουβι μεταφορας. Το ταξιδι ειναι μια ωρα και κατι...
Το θεμα μου ειναι να παω ή θα τον ταλαιπωρησω τον καημενο? Να σημειωσω οτι δεν του πολυαρεσει να ειναι μεσα στο κλουβι...
Απλα θα ηταν και για αυτον ευκαιρια να τρεξει ελευθερος και να περασει καλα το ΣΚ, και επισης και για εμενα για να ξεφυγω λιγο.
Αλλα αξιζει η ολη ταλαιπωρια?

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Δε νομίζω πως είναι και τόσο φοβερό, άλλωστε δεν είναι και πολύ μεγάλο το ταξίδι κι αφού είναι να περάσετε και ωραίο Σαββατοκύριακο, νομίζω πως αξίζει τον κόπο

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Και εγω προς αυτην την αποψη κλινω περισσοτερο....Και θα τον εχω και μαζι μου οποτε θα μπορω να τον ηρεμω και να τον καθησυχαζω. Αν ηταν να μπει αλλου οπως στα λεωφορεια δεν θα το συζητουσα καν!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Με τη λώρα τη βγάλαμε 22 ώρες στο κατάστρωμα του πλοίου για Αγκόνα κ μετά 10 ώρες οδικώς για ingolstadt Γερμανίας.
Το κλουβί μεταφοράς του αεροπλάνου δεν θέλει ούτε να το βλέπει, παρ' όλο που το ταξίδι από Γερμανία για Ελλάδα ήταν 2 ώρες μόνο!!

Σημασία έχει πιστεύω για αυτά να είναι μαζί μας.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Κι εγώ μέσα! Για ένα υπέροχο σουκου!
Αν είναι να πάρεις δε και μένα μαζί, μπαίνω κι εγώ σε κλουβί μεταφοράς! χεχε

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
να πας ενοειτε!μια ωρα και κατι δεν ειναι τιποτα!!

καλα να περασεις!!!!!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Μολις επιστρεψαμε απο την εκδρομη μας! Ο Κιλλερ ηταν ΚΥΡΙΟΣ μεσα στο κλουβακι του παρ'ολο που εμπαινε πρωτη φορα εκει μεσα για ταξιδι. Το καλυτερο βεβαια ηταν πως επιστρεψαμε με αυτοκινητο οποτε ηταν ακομα πιο ανετος!
Να σας πω και πως περασαμε τωρα...Το Σαββατο μεχρι το μεσημερι ολα καλα! Ετρεχε πανω κατω, γαυγιζε τα αυτοκινητα, επαιξε με ολους τους παρευρισκομενους κτλ. Το προβλημα αρχισε κατα το μεσημερακι που εμφανως κουρασμενος απο το πολυ τρεξιμο αρχισε να μην ειναι τοσο ζωηρος. Κατανοητο...Το θεμα ειναι οτι μετα οποιος πηγαινε να τον πιασει κατευθειαν με το που τον ακουμπουσε τσιριζε λες και πονουσε. Ειδικα στα πισω τα ποδαρακια.Λετε να κουραστηκε τοσο που να πιαστικε και για αυτο να πονουσε? Ουτε καν στον καναπε δεν μπορουσε να πηδηξει για να ανεβει, και καμια φορα τσιριζε και εκει που προσπαθουσε να βολευτει για να ξαπλωσει!
Σημερα ειναι καπως καλυτερα αλλα παλι κλαιει αν παω να τον παρω αγκαλια. Το πρωι εφαγε αλλα οχι ολη την ποσοτητα που του εβαλα.
Αυτο που θελω να πιστευω ειναι οτι κουραστηκε καθως δεν ειναι συνηθισμενος σε τοσο εντονη ασκηση και να τρεχει ελευθερος τοσες ωρες και με τοση ενταση. Βεβαια αν συνεχισει και αυριο ετσι θα τον παω στον γιατρο...Καμια δευτερη γνωμη?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να στραμπούλιξε το πόδι?
κοίταξες την πατούσα του μήπως έχει μπει κάτι μέσα?

Αν δεν μπορεί να ανεβεί στον καναπέ εγώ ίσως να του έκανα καμία ακτινογραφία για να είμαι σίγουρη..τόση εξάντληση δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογείται..

Ίσως και καμια εξέταση αίματος..

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Τελικα ειναι μια χαρα! Απο χτες το απογευμα αρχισε να ψιλοτρεχει παλι και σημερα με το που ξυπνησα εκανε παλι τις ταρζανιες του! :D :D
Μαλλον κουρασμενος ηταν ο καημενουλης...