Θα ήθελα τη βοήθειά σας!

alex1234

Active Member
21 Φεβρουαρίου 2013
36
1
Έχω ένα γερμανικό ποιμενικό 5 μηνών θηλυκό.Είναι το πρώτο μου σκυλί.Το είχα πάρει 3 μηνών απ τους γονείς του και τα αδέρφια του χωρίς να έχει κάνει κανένα εμβόλιο.Με συνέπεια, μέχρι 4.5 μηνών να μην έχει βγει βόλτα.Το βγάζω βόλτα περίπου 2 βδομάδες τώρα.Αυτό που με απασχολεί είναι ότι γαβγίζει στα περισσότερα σκυλιά και αγριεύει, έτσι κάνει και τα άλλα συνήθως να γαβγίζουν.Κ είναι αρκετοί που μου λένε ότι το σκυλί τους πρώτη φορά γαβγίζει.Δεν ξέρω τι τους κάνει.Γαβγίζει δυνατά και κάνει μια κίνηση να δαγκώσει.Δεν ξέρω αν είναι παιχνίδι πάντως δεν μου φαίνεται λογικό.Θα ήθελα να μου πείτε αν αντιμετωπίζατε κ εσείς τέτοια προβλήματα στις αρχές κ αν μπορεί να βελτιωθεί αυτό.Αν ναι, τι θα πρέπει να κάνω,κ ποια η στάση μου?Ελπίζω να μην έχει παραγίνει το κακό και δεν διορθώνεται.Γενικά είναι ήσυχο, υπάκουο και καλό σκυλί.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μια χαρα ειναι το σκυλακι,, φυσιολογηκοτατο,, ετσι γερα με τσαμπουκα,, ιδια η δικια μου,, σε λιγο καιρο δεν θα γαυγιζει στα αλλα σκυλια της γειτονιας ουτε θα κανει κινηση να τα δαγκωσει,, γιατι απλα θα εξαφανιστουν ιδιοκτητες και σκυλια απο την γειτονια που τη βγαζεις βολτα και θα ειναι ολα τα παρκα και οι δρομοι για παρτυ σας ==))

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
να κουβαλας κ αλατοπιπερο μαζι σου...δεν ξερουμε ακομη τις γευστικες προτιμησεις του ,οποτε μην του κακοφανει το πρωτο γευμα!

ειναι μικρο ακομη για να μην διορθωθει η συμπεριφορα.μην σε πιανει πανικος.εαν εχεις χρηματα να διαθεσεις,μιλα με καποιον εκπαιδευτη κ ξεκινα μαθηματα.οπως κ να εχει ομως,αρχικα αυτο που πρεπει να κανεις,ειναι να δειξεις στο ζωο τι σου αρεσει κ τι οχι κ αυτο δεν σου αρεσει καθολου.οταν την μαλωνεις κομπιαζει καθολου η μπαινει στο φουμπου κ γραφει για την μανα της?την εχεις μαλωσει βασικα ποτε κ με ποιον τροπο?βασικα εχει φουμπου η τζαμπα μιλαμε????

alex1234

Active Member
21 Φεβρουαρίου 2013
36
1
sirkos δεν το έχω παει σε εκπαιδευτη.το εκπαιδευω μονος μου τις βασικες εντολες προς το παρον

ferozasea χαχαχαχα!θελω να ειναι κοινωνικοποιημενο με τα αλλα σκυλια.

lawrence-gr αυτο με το φουμπου δεν το πιασα τι ακριβως εννοεις.τη μαλώνω λέγοντας "μη" ή φωναζοντας και αντιδραει ικανοποιητικά παντως οταν κανει κατι που δεν θελω.αυτο που ψαχνω ειναι, ποια ειναι η σωστη συμπεριφορα προσεγγισης αλλων σκυλιων ωστε να συνιθιζει τα σκυλια και να μην εξαγριωνεται χειροτερα.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ο δικος μου ειναι κατι λιγοτερο απο 4 μηνων και αρχισε να βγαινει βολτα.
Με τα αλλα σκυλια ειναι αρτσουμπαλος , δεν ξερει τι να κανει.
Αν βρει ενα που δεν θελει πολλα πολλα και συνηθως ειναι θηλυκο , γαυγιζει και τρεχει προς το μερος του.
Τετοιος που ειναι ομως δεν παιζει μαζι του κανενα.
Αν ερθει κοντα του κανενα αρσενικο ολο αυτοπεποιθηση που δεν φοβαται, στην αρχη γαυγιζει και μετα σηκωνει την τριχα στην ραχη και μαζευεται κοντα μου και με κοιταει.
Ολα αυτα τα κανει μαλλον γιατι νιωθει ανασφαλεια και δεν ξερει τι να κανει.
Λογικο ειναι στις πρωτες επαφες να μην ξερει τι να κανει.
Μονο μια φορα βρηκαμε ενα ημιαιμο λαμπραντορ , το οποιο ηταν πολυ δεκτικο και εκατσε και επαιξε μαζι του.
Ελπιζω να βρισκω συχνα τετοια σκυλια στο δρομο για να ειναι καλες οι πρωτες του εμπειριες με τα αλλα σκυλια.
Ψαξε βρες τετοια σκυλια στο δρομο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul