ρογιαλ κανιν τζουνιο για παγκ...Θα ήθελα την γνώμη σας για τροφή σε κουτάβι pug 2 μηνών. Έχω ακούσει ως καλύτερη την Royal Canin. Ποια είναι η γνώμη σας από την δικιά σας εμπειρία ;
ειπα , ρογιαλ κανιν τζουνιο για παγκ....α κανει και για παγκ ε?
εμενα ρωτας ? που να ξερω... δεν τα γνωριζω κ ολα...για ντακσχαουντ τι προτεινεις??
σε αυτο το θεμα θα αφησω να μιλησει κ κανενας αλλος γιατι δεν γνωριζω κ πολλα για παγκειπα μηπως ηξερες ρε παιδακι μου
ή όριτζεν ή σουβλάκια....ΜΟΝΟεσυ φιλαρακο την εχεις δοκιμασει σε ντακσχαουντ?
για με ειπανε για ντακσχαουντ μονο η οριτζεν ταιριαζει
Ευχαριστώ, την βρίσκεις εύκολα γενικά ή είναι δυσεύρετη, επίσης τιμή περίπου που την βρίσκεις ;ειπα , ρογιαλ κανιν τζουνιο για παγκ....
για να πω την αληθεια για παγκ δεν γνωριζω πολυ καλα αλλα στον δικο μου ειναι σουπερ.
γενικα η ρογιαλ κανιν ειναι υψηλης ποιοτητας
που να ξερω ρε φιλε δεν εχω παγκ. πηγαινε σε ενα πετ σοπ κ ρωτα....Ευχαριστώ, την βρίσκεις εύκολα γενικά ή είναι δυσεύρετη, επίσης τιμή περίπου που την βρίσκεις ;
Καλησπέρα, εγώ δίνω στο δικό μου Belcando puppy. Την ξεκίνησα από 2μηνών, τώρα είναι 3ων και κάτι ψιλά και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Θα ήθελα την γνώμη σας για τροφή σε κουτάβι pug 2 μηνών. Έχω ακούσει ως καλύτερη την Royal Canin. Ποια είναι η γνώμη σας από την δικιά σας εμπειρία ;