Θέμα τροφής σε χάσκι

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
καλησπερα παιδια χρειαζομαι βοηθεια,δινω στο παιδι μου pro plan original puppy δοσολογια 100γρ σε 3 γευματα ειναι 2 κιλα 45 ημερων,
ειναι καλα?
την τροφη την τρωει καλα και φαινεται οτι του αρεσει,απλα μοιροιζουν πολυ αλλα και η αναπνοη του μοιριζει,σημερα εκει που καθομουν και κοιμοταν στα ποδια μου μοιρισα σαν να εκανε κακα,μπορει να αεριστηκε αλλα δεν ακουσα κατι,...
εχετε να μου πειτε κατι? γευματα 9 πρωι 3 μεσημερη 9 βραδυ...
ευχαριστω

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
τί θα πει είναι καλά; Δεν έχει συγκεκριμένη δοσολογία από πίσω;

Σου απάντησα και στο πμ ότι αν την τροφή την δίνεις παραπάνω από μια ημέρα τότε δεν ταιριάζει στο σκύλο σου.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
άλλαξε τη, σου έδωσα κάποιες κατευθύνσεις, κάνε και μια αναζήτηση εδώ στο φόρουμ να δεις τι παίζει από καλές τροφές.

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
εχω διαβασει μερικα ρουαλ βλεπω ποιο πολλους,απλα το θεμα ειναι οτι την τρωει με ορεξη ,ασχετα ποιο πολυ κοιμαται παρα παιζει....2 κιλλα ειναι καλα για 45 ημερων>?

olympusharpei

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2012
69
0
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
www.olympus-sharpei.com
επίσης 45 ημερών είναι πολύ μικρό. Επρεπε να το αφήσεις με τη μαμά του και να κάνεις υπομονή λίγο ακόμα. Λογικό είναι να κοιμάται αρκετά, είναι πολύ μικρό ακόμα.

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
παιδια ταιζω 3 φορες 9 πρωι 3 μεσημερη και 9 βραδυ το δινω 100γρ στα 3 γευματα,εχω παρατιρισει οτι την τρωι σε 2 λεπτακια μπαμ μπαμ και ψαχνει και αλλη,τι να κανω?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αυτή είναι μια ωραία απορία.

Αν τάιζα ξηρά θα ακολουθούσα αυστηρά την δοσολογία πάντα ενημερώνοντας τον εκτροφέα για το βάρος του κάθε μήνα. Η συγκεκριμένη τροφή που δίνεις έχει αρκετά "φλου φλου" πρόσθετα που κάνουν τα σκυλιά να την τρώνε (πχ. αλάτι). Μη παρασύρεσε απο την όρεξη που έχει.

hackerinside

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2012
172
0
Αριδαια
ναι φιλε μου ευχαριστω κιολας, ταιζω ξηρα pro plan puppy original,και ακουλουθαω ακριβως την ποσοτητα που λεει στην συσκευασια,

NatAndie

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
72
0
Θεσσαλονίκη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος