Γειά σας είμαι νέο μέλος δεν τα πάω και καλά με τους υπολογιστές αλλά θέλω την βοήθεια σας.Θέλω σκύλο φύλακα η συντροφιάς που να αγαπάει τα παίδια μικρού η μεσαίου μεγέθους. Έχω αυλή στρωμμένη με πέτρα καθόλου χώμα. θα είναι άνετα για έναν σκύλο και τι μου προτείνετε
και με πετρα και με χωμα και με σιντριβάνια ,κανένα σκυλί δεν κάνει να κοιμάται έξω για διαφορους λόγους όσο για φύλακας και αν προορίζεται..
Από εκεί και πέρα από ότι κατάλαβα θέλεις ένα σκυλί μικρού, η μεσαίου μεγεθους..
Τα μικρά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι φυλακες φυλακες..αλλα μονο με την έννοια του συναγερμού..
Ο συναγερμός για μέσα στο σπίτι κάνει εξαιρετη δουλειά και είναι κάτι που το διαβεβαιώνουν σεκιούριτι,αστυνομικοί αλλα και κλειδαράδες..
Στο σπίτι το δικό μου έχουν μπει τρεις φορες κλεφτες και φύγανε λόγο του maltez μου ,όπου γενικά τα maltezakia έχουν ταλέντο σε αυτό..
Για την επιλογή όμως της ράτσας πέρα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που μας είπες..,πες μας θα δουλεύεις πολλές ώρες?είσαι αθλητικός τύπος?πόσες ώρες μπορείς να αφιερώσεις καθημερινά στον σκύλο?
Επίσης θέλεις μακρυτριχο η κοντοτριχο?
Τα παιδιά είχαν ανάλογη εμπειρία παλαιότερα με σκυλί?
Είσαι αποφασισμένη να πάρεις εκπαιδευτη?