Θέλω σκύλο φύλακα η συντροφιάς

IRINOYLA

New Member
19 Σεπτεμβρίου 2008
1
0
Γειά σας είμαι νέο μέλος δεν τα πάω και καλά με τους υπολογιστές αλλά θέλω την βοήθεια σας.Θέλω σκύλο φύλακα η συντροφιάς που να αγαπάει τα παίδια μικρού η μεσαίου μεγέθους. Έχω αυλή στρωμμένη με πέτρα καθόλου χώμα. θα είναι άνετα για έναν σκύλο και τι μου προτείνετε:confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γνώμη μου είναι ότι ο σκύλος πρέπει να μένει ΚΑΙ μέσα στο σπίτι, ιδιαίτερα τα βράδια, γιατί όσο φύλακας και να ΄ναι κινδυνεύει. Από κει και πέρα ένα σωρό φυλές ικανοποιούν τις προϋποθέσεις που έθεσες.
Καλώς όρισες :)

Akitaman

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
127
0
Να κανω μια ανοητη ερωτηση... Τον σκυλο τον θες μικρου η μεσαιου μεγεθους η τα παιδια ειναι μικρου και μεσαιου μεγεθους?:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Το μπόξερ δεν είναι ακριβώς αυτό που έχει κάποιος στο νου του σαν "μικρού ή μεσαίου μεγέθους" - αν και δεν είναι και πολύ μεγάλα.
Ιδανικό σκυλί για παιχνίδια και ειδικά για παιδιά.
Και φύλακας μπορεί να γίνει.
Όμως αν ήθελα φύλακα καλό (ανεξαρτήτως μεγέθους) και σκύλο για παιδιά θα έπαιρνα έναν γερμανικό ποιμενικό και πακέτο έναν καλό εκπαιδευτή :)
Πολλά μικρόσωμα απ' την άλλη, δεν είναι βέβαια φύλακες, αλλά είναι τέλειοι συναγερμοί, υπό την έννοια ότι γαυγίζουν σε κάθε ύποπτο θόρυβο και στην παρουσία ξένων έξω απ' το σπίτι.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γειά σας είμαι νέο μέλος δεν τα πάω και καλά με τους υπολογιστές αλλά θέλω την βοήθεια σας.Θέλω σκύλο φύλακα η συντροφιάς που να αγαπάει τα παίδια μικρού η μεσαίου μεγέθους. Έχω αυλή στρωμμένη με πέτρα καθόλου χώμα. θα είναι άνετα για έναν σκύλο και τι μου προτείνετε:confused:
και με πετρα και με χωμα και με σιντριβάνια ,κανένα σκυλί δεν κάνει να κοιμάται έξω για διαφορους λόγους όσο για φύλακας και αν προορίζεται..
Από εκεί και πέρα από ότι κατάλαβα θέλεις ένα σκυλί μικρού, η μεσαίου μεγεθους..
Τα μικρά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι φυλακες φυλακες..αλλα μονο με την έννοια του συναγερμού..
Ο συναγερμός για μέσα στο σπίτι κάνει εξαιρετη δουλειά και είναι κάτι που το διαβεβαιώνουν σεκιούριτι,αστυνομικοί αλλα και κλειδαράδες..
Στο σπίτι το δικό μου έχουν μπει τρεις φορες κλεφτες και φύγανε λόγο του maltez μου ,όπου γενικά τα maltezakia έχουν ταλέντο σε αυτό..
Για την επιλογή όμως της ράτσας πέρα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που μας είπες..,πες μας θα δουλεύεις πολλές ώρες?είσαι αθλητικός τύπος?πόσες ώρες μπορείς να αφιερώσεις καθημερινά στον σκύλο?
Επίσης θέλεις μακρυτριχο η κοντοτριχο?
Τα παιδιά είχαν ανάλογη εμπειρία παλαιότερα με σκυλί?
Είσαι αποφασισμένη να πάρεις εκπαιδευτη?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Να κανω μια ανοητη ερωτηση... Τον σκυλο τον θες μικρου η μεσαιου μεγεθους η τα παιδια ειναι μικρου και μεσαιου μεγεθους?:D
το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου :D:D:D:D:D:D:D

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι τοσο απλη η απαντηση στο ερωτημα σου.Πρεπει να μας πεις τις παραμετρους που εθεσαν οι πιο πανω φιλοι.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
και οταν λεει νεα εκτροφεας τι εννοεί?
έκανε το πρωτο ζευγαρωμα?
ποσα χρόνια έχει μολοσσούς...?
ποσα χρόνια πριν ασχολείται....
δεν έχει σημασία κι άλλοι είναι εκτροφείς και δεν το έχουν κρύψει και φωτογραφιες από κουτάβια έχουμε δεί...
αλλά το νέος εκτροφεας με γεννα τι σημαίνει?
πριν 2 χρονια που έψαχνα δεν υπηρχαν εκτροφείς..
τα σκυλιά της τι ηλικία έχουν...?
δηλ. θα μπορούσα μολις ζευγαρώσει ο μπρούνο κι επειδη θα έχω δηλώσει την γέννα να βγω να πω ότι είμαι νεος εκτροφέας?
μα... ποιος είμαι... που παω..... τι μερα έχουμε... μπερδεύτηκα....

sorry ... off topic

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δεν νομιζω καποιος εκτροφεας απο εδω να βγήκε και να ειπε γεια σας έχω γεννα ανοίξαμε και σας περιμένουμε..,τότε γιατί απαγορεύονται οι επωνυμίες..?
δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι ας μας εξηγησει ο φιλος μας τι εννοει καινουριος και ας πουνε οι εκτροφεις του φορουμ πως την βλεπουν την κατασταση..

p.s.κανγκου...γελιο ειχε αυτο..:p:p:)