Θέλω να αγοράσω Λαμπραντόρ

tasosfragos

New Member
28 Σεπτεμβρίου 2008
4
0
Θέλω να αγοράσω Λαμπραντόρ είμαι13 χρονών και θέλω να μου πείτε τι χρηαζεται να ξέρω πριν την αγορά του(έχω μεγάλη αυλή) και από που θα πάρω ένα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γεια σου! Διάβασε πολύ καλά αυτό το θέμα, και τύπωσέ το και για τους γονείς σου.
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1395
Ο σωστός τρόπος είναι να επικοινωνήσεις με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας (ΚΟΕ) και να ζητήσεις λίστα εκτροφέων. :)

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
Αγαπητε Τασο

κανενας εκτροφεας δεν δινει κουταβια σε ανηλικους...η αποκτηση σκυλου ειναι μια απο κοινου αποφαση που θα πρεπει να συμμετεχει ολη η οικογενεια και πρωτιστως οι γονεις σου, αφου αυτοι θα ειναι υπευθυνοι απεναντι στο νομο για το σκυλο...

διαβασε και αυτα που σου ειπαν οι προλαλησαντες και τα ξαναλεμε!:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
οπότε κι αφού διαβάσατε με την μαμά σου το καταπληκτικό κείμενο της κλειάνας
τώρα μένει να πάρετε τηλέφωνο τον κοε www.koe.gr και να ζητήσετε εκτροφείς λαμπραντόρ-μετά θα περιμένετε να έχουν γέννα και θα πάτε απο το εκτροφείο να δείτε μπαμπάδες μαμάδες και κουταβάκια

καλά είναι να ρίξετε μιά ματιά στα πρότυπα γιατί λαμπραντόρ λένε πολλά σκυλιά ο πολύς ο κόσμος...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Σκυλιά είναι βρε Τάσο!
Αν εννοείς αν είναι επιθετικά, ένα λαμπραντόρ εντός προτύπου όχι, δεν είναι.
Από κει και πέρα, χρειάζεται εκπαίδευση, όπως όλα!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Βρε Τασο...τι ρωτας???αν δαγκωνει ενας σκυλος??
Το σκυλι και το παιδι οπως το μαθεις...
Εσυ πλαθεις το σκυλο σου...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eίσαι μονο 13 ετών και παρόλα αυτά μπηκες στο internet να ενημερωθείς τι σκυλί είναι και από που να το πάρεις.
Για αυτό και μονο εγώ σου δίνω συχαρητήρια που παρα πολλοί ενήλικοι θα είχαν πάει σε ένα petshop θα το αγόραζαν και θα τελειωνε!!!

Τώρα μιας και θέλεις να μάθεις κάποια πραγματάκια το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να διαβάσεις πολύ προσεχτικά τα χαρακτηριστικά αυτής της ράτσας ,να ενημερωθείς από τον ΚΟΕ για καλους εκτροφεις και να τα βγάλεις φωτοτυπία για να τα δώσεις στους γονείς σου όπως σου είπε η chloe!!!!

Επίσης να προσεχεις παρα πολύ το από που θα τα πάρεις γιατί αυτή η ράτσα παρουσιάζει σε μεγάλο βαθμό δυσπλασία οποτε ένας καλός εκτροφέας είναι η καλύτερη πηγή σου.
Αν θέλεις ενημερώσου και για τις ευπάθειες που παρουσιάζει αυτή η ράτσα.
για να είσαι προετοιμασμένος.
Δες στο φόρουμ πως διαλέγουμε εκτροφέα και μην ξεχνάς ότι μαζί με όλα αυτά πρέπει να επιλέξεις και έναν καλο γιατρό όπως και έναν καλο εκπαιδευτη!!
Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθάμε σε ότι θελήσεις.!!!
Με το καλο να ερθει το μικρο μικρε!!!:):)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σκέψου ότι τώρα είσαι 13 χρονών
και τον σκύλο θα τον έχεις μέχρι να γίνεις 30 και ίσως παραπάνω
\σημαντική επιλογή έτσι?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το είπα για να καταλάβει ότι είναι πολύ σημαντική επιλογή το κουτάβι που θα πάρει

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τα λεφτά που θα δώσεις για την αγορά του αντιπροσωπευουν ένα ελάχιστο ποσοστό των συνολικών εξόδων:)

δεν βρίσκω ένα τελείως χοντρικό κοστολόγιο που είχαμε κάπου στο φόρουμ
αν μπορεί κάποιος...:)

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Εάν είστε σίγουροι και αποφασισμένοι στην οικογένεια να πάρετε σκύλο και προτιμάτε λαμπραντόρ, γιατί δεν κοιτάς στις αγγελίες του φόρουμ που χαρίζεται ένα 7 μηνών?