Θέλω ένα ήρεμο, χαδιάρικο, σκυλάκι..:)

laxesis

Member
5 Μαρτίου 2012
19
0
θεσσαλονικη
Καλησπερα στην ομορφη παρεα..:D
Θελω παρα πολυ ενα σκυλακι, το οποιο να ναι μικροσωμο, πολυ ηρεμο και να τα πηγαινει αψογα με τα παιδια.. Μου αρεσουν τα χαδιαρικα σκυλακια και οχι πχ τυπου jack russel που ναι μεσ την ενέργεια συνεχεια.. εννοειται πως δεν εχω κολληματα με τις ρατσες και εννοειται πως δεν θα με πειραζε να χω μια διασταβρωση και οχι ενα καθαροαιμο.. οποτε οτι και να μου προτεινετε σας ευχαριστω παρα παρα πολυ..:p

laxesis

Member
5 Μαρτίου 2012
19
0
θεσσαλονικη
Καλως ήρθες!!Αφού δεν σε πειράζει αν είναι καθαρόαιμο γιατί δεν πας σε ένα καταφύγιο;)
ααααα μ αρεσε αυτο...τι επικρατει σ αυτα τα καταφυγια??? ξερεις τι φοβαμαι? θελω να μαι σιγουρη για το μεγεθος, δεν μπορω να υποστηριξω σιγουρα, εναν κουκλο σαν αυτον που χεις στην φωτογραφια...:) σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου..:D

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ολααα τα σκυλακια (και αυτα που εχουν τον διαολο μεσα τους) μπορουν να ειναι ηρεμα και χαδιαρικα αν εχουν τον καταλληλο ιδιοκτητη.

Συνφωνω με sakann πηγαινε σε ενα καταφυγιο ή σωματειο να τσεκαρεις τα σκυλακια, να σε τσεκαρουνε και αυτοι και να σου προτεινουν το καταλληλο καραμελενιο συντροφακι!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Θα μπορουσες να αναζητησεις ενα κουταβι στην εφηβεια... 6-10 μηνων.. ετσι θα ξερεις και το τελικο μεγεθος. Ψαξε σε αγγελιες αδεσποτων, στα καταφυγια, στις φιλοζωικες. Σιγουρα κατι θα υπαρχει για σενα!
Καλως ηρθες :)

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.993
Πειραιάς
laxesis,καλως ορισες !

στα καταφυγια εχει και ενηλικα , αν δε σε ενδιαφερει κατ'αναγκη κουταβι.

περα απο αυτο μπορεις να ριξεις και μια ματια στις αγγελιες του φορουμ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Η μόνη περίπτωση για να είσαι σίγουρη για το μέγεθος και τον χαρακτήρα ενός σκύλου, είναι να πάρεις καθαρόαιμο από σωστό εκτροφέα ή "μη κουτάβι", από καταφύγειο. Δεν έγραψα "ενήλικο" για να μην το συσχετίσεις κάπως στο μυαλό σου. Μη κουτάβι, αλλά όχι ενήλικο είναι κι ένα σκυλάκι 8-12 μηνών, που έχει δείξει και τον χαρακτήρα και το τελικό του μέγεθος και δεν έχει και όλα τα μειονεκτήματα των κουταβιών. Εκτός αν δεν σε πειράζει, να είναι και κανονικό ενήλικο, που για μένα ακόμη καλύτερα.

Ρίξε μια ματιά αν θέλεις στο Fazoo.gr | Φάρμα αδέσποτων ζώων καθώς και στις αγγελίες εδώ του φόρουμ.

laxesis

Member
5 Μαρτίου 2012
19
0
θεσσαλονικη
πω πω σας ευχαριστω πααααρα πολυ για τις απαντήσεις σας, πραγματικα.. ναι εκει θα ψαξω... ξερετε ειχα παρει ενα σκυλακι με τον πρωην μου juck russel καθαροαιμο και την τρελα του πραγματικα δεν την αντεχα, δεν καθοταν στα αυγα του καθολου..:p μετα τον χωρισμο τον κρατησε αυτος.. ενω τωρα που εφυγε μια φιλη μου στο εξωτερικο και μου αφησε την σκυλιτσα της να την προσεχω, ενα μηνα τωρα την λατρευω δεν θελω να μου την παρει εχω παθει την πλακα μου.. ειναι γριφον με τερριε...

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.993
Πειραιάς
μιλα με τους ανθρωπους που τα εχουν και καποια λυση θα βρεθει. μην στεναχωριεσαι.

υπαρχουν και φιλοζωικες στη θεσσαλονικη,κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ και θα δεις.

laxesis

Member
5 Μαρτίου 2012
19
0
θεσσαλονικη
μιλα με τους ανθρωπους που τα εχουν και καποια λυση θα βρεθει. μην στεναχωριεσαι.

υπαρχουν και φιλοζωικες στη θεσσαλονικη,κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ και θα δεις.
αχχχχχ ναιιιι ας γινει κατι, γιατι συνηθησα με το queenaki στο σπιτι, και σε 7 μερες που θα μου την παρει, τι θα κανω εγω??? μεχρι και στην σχολη μαζι μου την περνω..:p τι μπουμπουκι ειναι αυτο ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ | Fazoo.gr

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Δεν χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις.
Δεν ξέρεις ποτέ...

Φοιτήτρια είσαι; Κακώς κατάλαβα ότι έχεις δικά σου παιδιά; :confused:

laxesis

Member
5 Μαρτίου 2012
19
0
θεσσαλονικη
θα το κανω ναι..:) ναι φοιτητρια ειμαι νηπιαγωγος... δεν εχω δικα μου παιδια, αλλα εχω διδιμα βαπτιστηρια που μπαινοβγαινουν στο σπιτι μου και τον αδερφο τους, και φανταζεσαι την τρελα τους με τα σκυλακια.. τωρα με το queenaki ολη μερα εδω ειναι..:p

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Εχει και στην περαία ένα καταφύγιο!!Τώρα επειδή είμαι χάλια στο κρεββάτι δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες!!Αύριο μεθαύριο θα περάσω απο κει να δω τι παίζει και θα σου πω!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Θα χρειαστεί να σου επιστήσουμε την προσοχή, στο κόστος συντήρησης ενός σκύλου, ή είσαι ok οικονομικά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα;

laxesis

Member
5 Μαρτίου 2012
19
0
θεσσαλονικη
Εχει και στην περαία ένα καταφύγιο!!Τώρα επειδή είμαι χάλια στο κρεββάτι δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες!!Αύριο μεθαύριο θα περάσω απο κει να δω τι παίζει και θα σου πω!!!
πατριωτακι εισαι? σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφέρον πραγματικα..:)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
laxesis δεν κανονιζεις να πατε παρεα με το πατριωτακι σου στο καταφυγιο?

Και δωσε βαση στην ερωτηση της mareco για τα οικονομικα, εχει σημασια....

laxesis

Member
5 Μαρτίου 2012
19
0
θεσσαλονικη
Θα χρειαστεί να σου επιστήσουμε την προσοχή, στο κόστος συντήρησης ενός σκύλου, ή είσαι ok οικονομικά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα;
Οπως ανεφερα και ποιο πανω ειχαμε παρει ενα juck russel με τον πρωην μου, οποτε ξερω για τα εμβολια, για το κοστος των τροφων σαν κουταβι και σαν ενηλικο, για τα ειδη του σκιλιου κουβερτουλεσ κρεββατακια λουρακια παιχνιδακια κλπ... ειχε σπασει μια φορα το ποδαρακι του γι αυτο ξερω και ποσο παει το μαλλι σε ενδεχομενη εγχειριση ή ναρθικα ακτινογραφιεσ φαρμακα... αν υπαρχει κατι αλλο να μαθω, ευχαριστως να το μαθω..:)