Θέλει να φάει το φαγητό μας.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Παιδιά σόρρυ αν ανοίγω θέμα που σίγουρα υπάρχει, αλλά το έψαξα και ζαλίστηκα και δε βρήκα κάτι.

Η μικρή των γειτόνων μας (2.5 μηνών) χθες επιχείρησε να αρπάξει φαγητό από το τραπέζι. Επειδή δε θυμάμαι τι κάνουμε σ' αυτήν την περίπτωση για δώστε μου τα φώτα σας να τη βάλουμε στη θέση της :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Της λέτε ΜΗ (λεκτική διόρθωση) και δεν υποχωρείτε για κανένα λόγο! (Όσο κι αν σας ικετεύει με το βλέμμα της Μάρθας Βούρτση). Προσοχή μην καταφέρει να "κλέψει" κομμάτι από μόνη της (να δείς γλώσσα φτυάρι, αλλά από μεγαλύτερο ηλικιακά σκύλο, να μην το πιστεύεις!!). Αν και είναι πολύ μικρή για να καταφέρει να κλέψει χωρίς "συνένοχο στο έγκλημα"

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Βασικά ανέβαινε στο τραπέζι (χαμηλό) και δεν υπάκουε στο ΜΗ εκείνη την ώρα. Είχε θολώσει που λέμε και είχε λοκάρει την πίτσα.

toninosfc

Active Member
Απλά μη τη δίνετε σημασία όσο θέατρο και αν παίζει γιατι κρέας να έχει φάει λίγο πριν και να τρώτε ρεβυθια εσείς...ρεβύθια θα θέλει! Αν δεν πάρει το μήνυμα την 3-4 μέρα...crate την ώρα του φαγητού!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μα ρε παιδιά η κοπέλα λέει των γειτόνων της το σκυλί, εκείνη τι δουλειά έχει να το διορθώσει;

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
ΑΧΑΧΑ Σας έχω καταμπερδέψει. Των γειτόνων είναι το σκυλί. Εγώ ρωτάω για να τους μεταφέρω πληροφορίες!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν χρειάζεται ούτε να μιλήσετε, ούτε να το ακουμπήσετε το σκυλί. Αν του κλείσεις το δρομο και επιμένεις θα καταλάβει ότι το τραπέζι είναι εκτός ορίων. Έχω αρκετά αδέσποτα στην δουλειά τα οποία όταν αφήνω το φαγητό κάτω δεν το πλησιάζουν. Μιλάμε για σκυλιά τα οποία πεινάνε. Απλά πρέπει να έχεις επιμονή, υπομονή και να ξέρεις πότε να πιέσεις παραπάνω. Δημιουργήστε μια αόρατη φούσκα γύρω απο το τραπέζι. Όταν δείτε οτι έχει ψιλοκαταλάβει τι γίνεται και κρατά απόσταση τότε η χρήση του ΜΗ είναι πιο αποτελεσματική ως προειδοποίηση.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αυτή η αόρατη φούσκα θα πρέπει να υπάρχει γενικότερα; Δηλαδή να μην πλησιάζει το τραπέζι καθόλου;
Πχ. τους ενοχλεί όταν ανεβαίνει για να κλέψει φαγητό, αλλά μπορεί κάποια άκυρη στιγμή της μέρας να δεις ποδαράκια και φατσούλα ανεβασμένα στο τραπέζι κι αντί για μάλωμα να ακούσει "Τι είναι μωρέεεεεεε;;;"
Αυτό δεν είναι λάθος; Εγώ αν ήμουν σκυλί θα μπερδευόμουν, μια ανέβα μια κατέβα..

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν ο σκύλος έχει καταλάβει πως εσύ ελέγχεις το τραπέζι τότε δεν βλέπω πρόβλημα στο να το καλείς κοντά (ας πούμε όταν έχεις τελειώσει το φαγητό) και να του δίνεις κάτι ως ανταμειβεί που τήρησε το όριο που έχεις βάλει. Είναι σαν τους καναπέδες. Τα δικά μου δεν ανεβαίνουν ποτέ πάνω, αν καθήσω θα με κοιτάνε για σινιάλο ότι είναι ΟΚ να ανεβούν κι αυτά μαζί μου. Το να έρχεται να βάζει πόδια και μουσούδα στο τραπέζι ενώ δεν θες μη το επιτρέπεις. Και πίστευψε με ο σκύλος ξέρει πως δεν το θες αλλά βρίσκει και τα κάνει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97