Θάλασσα (νερό στα αυτάκια του)

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
παιδια καλησπερα ισως ακουστει χαζη η ερωτηση μου αλλα τελοςπαντων...σκεφτομαστε να φυγουμε για ενα τελευταιο καλοκαιρινο σαββατοκυριακο και θα ειναι η πρωτη επαφη του ναβαρ με τη θαλασσα,θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει προβλημα αν μπει στη θαλασσα και μπει νερο στα αυτακια του γνωριζοντας οτι δεν κανει να μπει νερο.....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ριξτου λιγο epiotic υγρο για τα αυτια πριν μπει στο νερο....μην εχεις εννοια...τα ορθια αυτια αεριζονται κι ετσι μετα τα νερα στεγνωνουν ευκολα...
καλο μπανιο και καλο Φθινοπωρο!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Και νερό να μπει, θα τινάξει το κεφάλι του τόσο πολύ που θα το βγάλει μόνος του.
Και με τα όρθια αυτιά είναι θέμα 1-2 λεπτών για να στεγνώσουν. Ο δικός μου μονίμως με το κεφάλι στο νερό είναι όταν μπαίνει στη θάλασσα, και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Και ο δικός μου παρόλο που δεν έχει όρθια αφτιά δεν είχε θέμα με το θαλασσινό νερό παρόλο που δεν του τα σκούπιζα μετά. Είχα ένα άγχος αλλά κανένα πρόβλημα.

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
ευχαριστω πολυ ολους,κατερινα μου τα καθαριζουμε τα αυτακια με υγρη πετσετουλα,ομολογω οτι δεν το ηξερα αυτο το υγρο.....ευχαριστω παρα πολυ αμα θελετε κλειδωστε το το topic...