ΘΗΛΥΚΟ ΗΜΙΑΙΜΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ,ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ???

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
From: Ισμηνη Λιουφη <[email protected]>

Γεια σας,

το όνομα μου είναι Ισμήνη. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Εχω δύο σκυλιά απο τα οποία το ένα το πήρα πριν από ένα χρόνο από το δρόμο. Πρίν λίγες μέρες βρήκα στην γειτονιά μου ενα σκυλάκι πάρα πολύ φοβισμένο. Ευχαρίστως θα το κρατούσα περισσότερο καιρό και αυτό, αλλά εκτός από πρόβλημα χωρου, έχω πρόβλημα και με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, ο οποίος που επισήμανε ότι δικαιούμαι να έχω μόνο δύο κατοικίδια. Σας γράφω, με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος
Γεια σας,

το όνομα μου είναι Ισμήνη. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Εχω δύο σκυλιά απο τα οποία το ένα το πήρα πριν από ένα χρόνο από το δρόμο. Πρίν λίγες μέρες βρήκα στην γειτονιά μου ενα σκυλάκι πάρα πολύ φοβισμένο. Ευχαρίστως θα το κρατούσα περισσότερο καιρό και αυτό, αλλά εκτός από πρόβλημα χωρου, έχω πρόβλημα και με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, ο οποίος που επισήμανε ότι δικαιούμαι να έχω μόνο δύο κατοικίδια. Σας γράφω, με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος από το σωματείο σας να φιλοξενίσει το ζώο μέχρι να βρεθεί κάποιος να το υοθετήσει. Σας στέλνω 2 φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά του, ώστε να αναρτήσετε στο site σας την αγγελία. Διατίθεμαι να πληρώνω αποκλειστικά εγώ την τροφή της κατα την διαρκεια της φιλοξενείας της, μέχρι να υιοθετηθεί καθώς και ότι ιατρικά έξοδα προκύψουν.

Είναι Θηλυκό, 1,5 με 2 ετών, μεσαιου μεγέθους (περίπου 20 κιλά), καφέ με μαύρο, στειρωμένη, εμβολιασμένη και με τσιπάκι απο τον Δήμο Αθηναίων. Είναι γλυκύτατο σκυλάκι τελείως αγαθό χωρίς απαιτήσεις, τα πάει καλά με όλα τα σκυλιά και τις γάτες δεν γαυγίζει καθόλου δεν τα κάνει ποτέ μέσα. Φαινεται να αντιμετωπίζει και ένα μικρό πρόβλημα με κάποιο από τα πίσω ποδαράκια της, προφανώς απο κάποιο χτύπημα είτε αυτοκινήτου είτε ανθρώπου. Παρόλο την μικρή της ηλικία είναι εξαιρετικά ήσυχη δεν θέλει πολλές βόλτες και δεν πειράζει τίποτα μέσα στο σπίτι. Το μόνο που φαίνεται να την ενδιαφέρει είναι να βρεί μια ζεστή γωνιά να κουρνιάσει.

Ανυπομονώ να ακούσω γρήγορα νέα σας. Επικοινωνήστε μαζί μου οποιαδήποτε ώρα στο 6949 123994.

Με εκτίμηση,

Ισμήνη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog