αυτη η φοτογραφια κυκλοφορει στο facebook οπου η γνωστη εταιρια της heineken διοργανωνει κυνομαχιες! Τι πιο αισχρο;
Ελεος εχω απογοητευτει δεν ξερω πια τι εταιρια να εμπιστευτω, η μια κανει πειραματα η αλλη κυνομαχιες! ΕΛΕΟΣ
Είναι επιβεβαιωμένο αυτό; Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό. Πιο πιθανό θα μου φαινόταν απλώς να έστησαν την αρένα σε χώρο που υπήρχαν τα banners από το μια εταιρεία τόσο προκλητικά να χορηγεί παράνομες δραστηριότητες.
Οι κυνομαχιες στην χωρα μας αν και παρανομες ειναι επισης δημοφιλεις και συνεχιζουν να τελούνται τοσο στην περιοχη της Αττικης οσο και στην επαρχια. Χωρις χορηγους και σπονσορες ομως...
Ανατολική φαίνεται χώρα, μελαμψοί και μόνο άντρες, ΑΛΛΑ η heineken έτσι απλά γίνεται χορηγός σε τέτοιου είδους διοργανώσεις μόνο και μόνο επειδή είναι "νόμιμοι" στην εκάστοτε χώρα;
Παιδιά αυτή την φώτο την είχε ανεβάσει μία σελίδα στο φασεμπουκ μία γυναίκα νομίζω έστειλε ε-μαιλ στην συγκεκριμένη εταιρία.Μας έκανε κόπυ πέιστ την συνομιλία τους και η heineken δεν το ήξερε καν.Είπαν πως τα σημαιάκια είναι διαφημιστικά και οτι τα δίνουν σε μπάρ.Δεν πιστεύω η heineken να χαλούσε την φήμη της έτσι απλά.