Η φιλοξενουμενη μας!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σκεφτηκα να ανοιξω ενα νεο θεμα και να σας ενημερωνω για οσο καιρο εχουμε μια πανεμορφη, πανεξυπνη και χαδιαρα φιλοξενουμενη!!! Αλλωστε το αξιζει! :D
Η Ιρινα ειναι μαζι μας απο την Παρασκευη και παρολες τις ανησυχιες μου πολυ γρηγορα εκλιματιστηκε και νιωθει σα να ηταν απο παντα εδω!!! Ποσο ευχομαι να μπορουσε να γινει και σπιτι της δε χρειαζεται να το εκφρασω ....:( Ευχομαι συντομα να βρει το σπιτι που της αξιζει γιατι ο αποχωρισμος οσο περναει ο καιρος θα ειναι για ολους μας πολυ στεναχωρος:(
Ο Ντιεγκιτο ειναι εξαιρετος οικοδεσποτης και εχει γινει ο φυλακας αγγελος της! Ακομα και στη βολτα τους δενω μαζι και περπατανε διπλα διπλα..τη δενω πανω στο σαμαρακι του και τους αφηνω ελευθερους και εχουν απιστευτη πλακα!
Σημερα δε σας κρυβω οτι ειχα μεγαλη αγωνια αφου μεινανε μονοι τους 8 ωρες μεσα στο σπιτι.. Παρολαυτα γυρισα και ολα ηταν οπως πριν!!!
Μολις γυρισαμε απο 40 λεπτα τρεξιμο και η φωτογραφια τα λεει ολα! Οι σχεσεις εχουν γινει ακομα πιο στενες αφου το σκ πηγεναμε βολτα και ηταν και οι δυο στο πορτ μπαγκαζ. Αγκαλια ηθελαν δεν ηθελαν :p
Φωτογρ. 0210..jpgΦωτογρ. 0208..jpg

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
πολύ ταιριαστό ζευγαράκι.....:D

όσοι έχουν γνωρίσει αυτό το σκυλί μόνο τα καλύτερα λόγια έχουν να πούν!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Aχ βρε Αμαλία, τι μας κάνεις??? Πες και κάτι στραβό, γιατι φάινονται όλα τόσο τέλεια που στενοχωριέμαι που δε θα μείνει μαζί σας!!! :) :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ψαχνω να βρω βρε Πηγη μου κατι στραβο... αλλα το μονο που βρισκω ειναι τα οικονομικα μας:(
Αυτο το σκυλακι δεν εχει ουτε ενα αρνητικο... την εχω δοκιμασει στα παντα.. λεω δε μπορει κατι στραβο θα εχει..
Χτες σκεφτηκα να τη βαλω στα δυσκολα.. παρολαυτα.. μπηκε μονη της στη μπανιερα.. και μετα καναμε και πιστολακι!!!:eek:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πες και κάτι στραβό, γιατι φάινονται όλα τόσο τέλεια που στενοχωριέμαι που δε θα μείνει μαζί σας!!!
Κι εγώ στεναχωριέμαι γιατί κάνουν τέλειο δίδυμο με τον δικό σας και δείχνετε να την έχετε αγαπήσει... Αλλά δεν σας τσιγκλάω άλλο.
Απόλυτα σεβαστό το να μην μπορείτε. Και σίγουρα καλύτερα από το να λέγατε παρορμητικά ναι.

Χτες σκεφτηκα να τη βαλω στα δυσκολα.. παρολαυτα.. μπηκε μονη της στη μπανιερα.. και μετα καναμε και πιστολακι!!!:eek:
Δοκιμασμένη και με crash test! Χεχε :p
Μπράβο της της μικρής! Ακούγεται όντως το τέλειο σκυλί για σπίτι :)
Μπράβο και σε εσάς για την φιλοξενία.
Να σημειώσω εδώ (και για να σε αποσπάσω από την στεναχώρια που δεν μπορείτε να την κρατήσετε) ότι ο Ντιέγκο είναι υπόδειγμα σκύλου, κύριος σε όλα του. Μπράβο και στον Ντιέγκο που προσέχει την φιλοξενούμενη!

Ένα από τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας είναι και αυτό πάντως. Ότι φαίνονται τα συν και τα πλην του σκύλου μέσα στο σπίτι και είναι πιο εύκολο να ταιριάξει με τον σωστό νέο υποψήφιο ιδιοκτήτη ο σκύλος. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει και κανένα μειονέκτημα η κούκλα... Τυχερός όποιος την πάρει!

Εύχομαι να την δούμε με μια καλή μόνιμη οικογένεια σύντομα! :)

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μαστροντιεγκο πολυ κυριος!αρε τι κανουμε για τις γυναικες!στα πατωματα κοιμομαστε!αφηνουμε τις σαλοναρες κ παμε στο γιαπι αντι να δυπλοχτυπαμε τις χαντρες!!!!γεια σου ρε ντιεγκιτο καπετανιο!!!!μονο στο ονομα βεβαια γιατι αλλος κουμανταρει το καραβι απο οτι φαινεται!χεχε!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Amaliaz αυτο που θα πω ισως να μην ειναι σωστο, αλλα μπορω να βοηθησω με το κοστος συντηρησης ,μιας και σαν εκτροφεας οι τιμες που εχω στα αναλωσιμα ειναι διαφορετικες απο αυτες των ιδιωτων ,μην φανταστεις καμια τρελη διαφορα αλλα ειναι διαφορα,μπορω λοιπον να σου δινω απο τα δικα μου και να μην χρεωνεσε τα επιπλεον των καταστηματων,αυτο που ενιωσα οταν ειδα τις φωτο ειναι οτι η Ιρινα δεν ειναι φιλοξενουμενη αλλα μελος της οικογενειας σας

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ!!
Κρινα.. με συγκινησες...
Ειναι πολλα αυτα που πρεπει να λαβουμε υποψη μας... ακομα και αν λυσουμε το θεμα των αναλωσιμων... Το σπιτι που μενουμε τωρα δεν ενδυκνειται, αλλο να πρεπει να αφησεις ενα σκυλι σε φιλους-συγγενεις για καποιες μερες αλλο δυο, αλλο να βρεις ξενοδοχειο με ενα αλλο με δυο.. και ας μη μιλησω για τα εξοδα που καναμε με την αρρωστια του Ντιεγκο και σε συνδυασμο με καποια αλλα προβληματα... τελοσπαντων... το εχω πει πολλες φορες ... ηρθε σε λαθος στιγμη στη ζωη μας.
Νομιζω οτι η xotikouli ειπε το πιο σωστο... δε θα ηταν δικαιο για τη μικρη να την κρατησουμε απο παρορμητικοτητα και σε λιγο καιρο να καταλαβουμε οτι δε μπορουμε να ανταπεξελθουμε.
Ειμαι πεπεισμενη οσο τη γνωριζω οτι θα βρει το τελειο σπιτι που θα την αγαπησουν πολυ.