Η σημερινή μου βόλτα

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Καλησπέρα σε όλους

Είμαι η Κillah, ένα αγγλικό bulldog 8 μηνών. Εκ μέρους μου σας γράφει η κυρά μου η Λία καθώς εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο 5ο ονειρο, συνοδευόμενο απο το Dolby Surround ροχαλητό μου… :)

Σήμερα η μαμά μου με πήγε να παίξω με τον Boogie του Κου Tricky και πολύ την ευχαριστώ γι αυτό γιατί και κήπο είχαν να τρέξω και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως έκανα και γι αυτό το λόγο τους ευχαριστούμε πάααααααααρα πολύ και για τον χρόνο τους και για τον χώρο τους και την εξαίρετη συμπεριφορά τους.

Σας γράφω γιατί η μαμά μου λέει ότι παρατήρησαν μερικά πράγματα στη συμπεριφορά μου που ήταν μάλλον «απροσδόκητα» …

Ο Boogie μου ρίχνει σχεδόν τα διπλάσια κιλά και ηλικία και όπως και να το κάνουμε είναι το αρσενικό της υπόθεσης. Εγώ παρ όλο που πήγα σπίτι του, τι να σας πω…σαν το σπίτι μου ένιωθα! Έτρεχα και έπαιζα σα κατσίκι και στις λαβές του Boogie που κατάφεραν πολλές φορές να με φέρουν τούμπα, εγώ απαντούσα με θράσος… «Δεν είμαι εγώ η γυναίκα που θα βάλεις εσύ κάτω!» Και δωστου χωσίματα στον Boogie μέχρι που βρέθηκε κι αυτός ανάσκελα!!! :eek: Και τις μπάλες του διεκδίκησα και το κοτόπουλό του πήρα και δώστου θάρρος και θράσος μαζί…:oops:

Μέχρι που βγήκε και ο γείτονας και του γάβγισα…( υπερασπίστηκα το ξένο σπίτι????:shock:)

Η μαμά μου λέει ότι έχει μείνει με την απορία… Αυτό είναι στον χαρακτήρα μου και δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίσει κάπως ή η όλη συμπεριφορά χρήζει συζήτησης και αντιμετώπισης με κάποιο τρόπο?
Εγώ ότι και να λέει η μαμά μου πάντως, πέρασα τέλεια και ευχαριστώ πολύ τον Boogie που ανέχτηκε το «ιδιαίτερο» ταπεραμέντο μου και με έκανε να περάσω Α Ξ Ε Χ Α Σ Τ Α!

Αν η μαμά μου ξέχασε κάτι, θα σας τα πει και ο Boogie (μέσω του Κου Tricky) γιατί μάλλον και αυτός θα ρίχνει ύπνους τώρα….
Έτσι είμαι εγώ! Τους στέλνω για ύπνο!!! :zzzz:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Με την Killah και τη Λια περασαμε υπεροχα σημερα:)
...τρελο παιχνιδι επι ωρες τα σκυλακια που επρεπε να απαθανατισω σε βιντεο.

Η Killah ειναι μια κουταβουλα κυριαρχικη.Η μαμα της δυσκολευοταν να την αφηνει με αλλα σκυλια γιατι ''παιζει'' σκληρα , ψιλοδαγκωνει και εχει παντελη ελλειψη κινδυνου.

Αποφασισαμε να τη φερει σπιτι για παιχνιδι με το Boogie.Ξεροντας καλα το χαρακτηρα του σκυλου μου , ημουν σιγουρος πως ο δικος μου δεν θα νευριαζε οτι και αν εκανε η κουταβα παροτι της ριχνει 10 κιλα , 12 μηνες και φυσικα ειναι σπιτι του.

Τελικα , η Killah ειναι οπως τα λεγε η Λια ...τσαμπουκαλου,κτητικη και ολιγον αγαρμπη λογω ηλικιας.Το αποκορυφωμα ηταν που διεκδικουσε σχεδον επιθετικα τα παιχνιδια του Boogie ενω αυτος επαιζε μαζι τους...μιλαμε καμμια συστολη το σκασμενο το θυληκο :D . Επισης κτητικη ηταν και με εμας.

Η Λια φοβαται να αφηνει τη Killah με αλλα σκυλια κυριως για τη δικη της ασφαλεια ... Θα ηθελε μερικες ιδεες απο σας ως προς το πως να αντιμετωπισει την κατασταση.Φυσικα ειναι κουταβουλα ακομα αλλα η Λια θα ηθελε να ξερει αν πρεπει να λαβει μετρα και ποια.

Παντως , οταν παιζεις με bulldog , η απολαυση ειναι δεδομενη και αμοιβαια:D :

To υπολοιπο σοκαριστικο ρεπορταζ , στην σωστη κατηγορια...:D:p

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Καλώς τα παιδιά. :)
(Οι ενδοφορουμικές συναντήσεις αυγατίζουν :p)
Η Killah μάλλον γαύγισε στον γείτονα γιατί τρόμαξε που τον είδε και όχι γιανα κάνει φύλαξη του ξένου σπιτιού. :p
Λία ο προβληματισμός σου δεν κατάλαβα που είναι. Στο ότι η μικρή παίζει άγαρμπα; Δεν την αφήνεις να παίξει με άλλα σκυλιά γιατί φοβάσαι μη τη δαγκώσουν λόγω του παιξίματός της; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την αφήνεις να παίζει συχνά με άλλα σκυλιά (όχι άγνωστα) γιατί μόνο έτσι θα μάθει που είναι τα επιτρεπτά όρια στο παιχνίδι. Μάλιστα αυτό έπρεπε να κάνει όλο αυτόν τον καιρό, πριν φτάσει 8 μηνών. (Είναι λίγο άγαρμπα τα άτιμα, εγώ προχτές ανακάλυψα ότι μου έλειπε ένα κομάτι από το δάχτυλο χωρίς να το πάρω χαμπάρι πότε συνέβη. :D )

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Βαλε καλε ενα κοκκινο Χ πανω...τι βγαζεις τα ακαταλληλα ετσι στη φοραααα :p

Λοιπον...παμε απο την αρχη..
Εγω την εχω απο 6 μηνων. Επομενως δεν τη ειχα μικροτερη ώστε να εχω προσεξει την κοινωνικοποιηση της. Στους 2 μηνες που ειναι μαζι μου εχουμε προσπαθησει πολλες φορες να πλησιασουμε αλλα σκυλια αλλα δυστυχως δεν εχω φιλους με σκυλους και ετσι πλησιαζουμε αυτα που συναντουμε στη βολτα. Το παιχνιδι της ειναι αυτο που περιεγραψε ο Tricky. Αγαρμπο και χωρις φοβο ειδικα προς τα μεγαλυτερα σκυλια. Αυτη τη φωτο που εχει βαλει αν τη φανταστειτε αναποδα εχετε πεσει μεσα. Η killah να προσπαθει να ανεβει απο πανω. Να δηλωσει κυριαρχια αν το καταλαβαινω καλα. Αλλα αντε και ο Boogie την ανεχοταν. Για φαντασου οτι παει να το κανει σε πολυ μεγαλυτερα σκυλια αυτο. Πραγμα αδυνατο γιατι τα εκνευριζει αμεσως και σαφως της γρυλιζουν οποτε αναγκαζομαι να την μαζεψω και να φυγουμε. Κτητικη με τα παιχνιδια της και τα παιχνιδια των αλλων. "Το δικο μου δικό μου και το δικό σου πάλι δικό μου".

Γι αυτο και εφτασε η χαρη μου στον Tricky μια και με ενα σκύλο που πλησιαζει στο σωματοτυπο της (ακόμα κι αν ηταν διπλάσιος σε ογκο) και εχει ηρεμο χαρακτηρα...ειχαμε μια ελπιδα να παιξουμε :D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παντως αν δεν την αφήνεις να παίζει, δε θα μάθει όρια απο άλλα σκυλιά και αυτό μπορει να αποβεί μοιραίο στο μέλλον αν και ο άλλος σκύλος δεν είναι σωστά κοινωνικοποιημένος....

Εγώ αμα θες σου δανείζω το Γκογκόλ για εξάσκηση....:D Είναι βέβαιο ότι δεν θα την πειράξει, μονο θα της γαυγίσει αν τον ενοχλήσει πολλή ώρα (το οποίο είναι επιθυμητό)... ... δεν είναι όμως ιδιαιτέρως παιχνιδιάρης οπότε θα είναι καθαρά μάθημα τρόπων! :)

Α, ξέχασα να πω, θεμα κυβικών δεν υπάρχει είναι 30 κιλά και πολύ ψηλότερος της.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παντως αν δεν την αφήνεις να παίζει, δε θα μάθει όρια απο άλλα σκυλιά και αυτό μπορει να αποβεί μοιραίο στο μέλλον αν και ο άλλος σκύλος δεν είναι σωστά κοινωνικοποιημένος....
Πάλι την Ηρα εχεις υποψη σου εσυ... :D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Χαίρομαι που περάσατε καλά...:)

μπορούμε να κάνουμε διαγωνισμό με τα σκυλιά μας. Κ η Λώρυ πάιζει άγαρμπα με τα μεγάλα σκυλιά, τα μικρότερα τα προσέχει, πάλι καλά.
Χθες, πάντως, που -επιτέλους- μετά από καιρό παίξαμε με 2 γκόλντερ ρετρίβερ κ ένα πεκινουά την είδα πιο ήρεμη από τις άλλες φορές κ παραξενεύτηκα.
Φοβήθηκα μάλιστα ότι αρχίζει κ ωριμάζει ... :p

Οι φόβοι μου εξαφανίστηκαν, βέβαια, όταν είδαμε στην επιστροφή τον Μπου (σκυλογείτονάς μας, μίξη λαμπραντόρ με κάτι άλλο μακρύτριχο κ είναι πολύ ψηλός, δεμένος, κατάμαυρος κ γλύκας!! :D ) που τον ξέρει πολύ καλά κ προσπαθούσε να ανέβει πάνω του κ του 'κανε 'γκρρρ', γλείφοντάς του ταυτόγχρονα τα αυτιά :p

καλώς ήρθες Λία μου ;) κ όταν επιστρέψω θα σκυλοβγαίνουμε συχνά :D

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Προσπαθω να την βοηθησω όσο περισσοτερο μπορω αλλα οταν συνανταμε αλλο σκυλο και αρχιζει τις "τσαχπινιες" της (παει να καβαλησει), συνηθως τον ενοχλει και τα βλεμματα των αλλων ιδιοκτητων δεν ειναι και τοσο φιλικα...:( Ετσι αναγκαζομαι να την τραβολογαω και ξερω οτι της μεταδιδω και το δικο μου αγχος. Γι αυτο και η συνευρεση με τον Boogie με ενθουσιασε οσο δεν φανταζεστε!
Αμα ειναι και κανενας κατα Αιγαλεω μερια..ας ριξει ενα πμ για καμια τοπικη βολτιτσα.

Νατασσα περιμενω πως και πως να ερθεις...:D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
πιστεύω ότι μια καλή περίπτωση για σκυλοκοινωνικοποίηση είναι τα σκυλοπάρκα που υπάρχουν ανά κάποιες περιοχές.
Εγώ την πήγαινα σε αυτό του Χολαργού πχ. :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χωρις να θελω να σας το χαλασω αλλα μηπως ξερει καποιος Θεσσαλονικιος απο εδω μεσα καποιο ''παρκο κοινωνικοποιησης'' που συναντιουνται οι ιδιοκτητες με τα σκυλια τους κατα τον απογευματινο περιπατο ας πουμε???

Προτιμηση για ανατολικη Θεσσαλονικη!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Οταν ημουν Θεσσαλονικη, οι σκυλαδες συναντιοντουσαν στη νεα παραλία, καπου κοντα στο Μακεδονια Παλλας.

vag

Active Member
1 Οκτωβρίου 2008
37
0
Αθήνα
Προσπαθω να την βοηθησω όσο περισσοτερο μπορω αλλα οταν συνανταμε αλλο σκυλο και αρχιζει τις "τσαχπινιες" της (παει να καβαλησει), συνηθως τον ενοχλει και τα βλεμματα των αλλων ιδιοκτητων δεν ειναι και τοσο φιλικα...:( Ετσι αναγκαζομαι να την τραβολογαω και ξερω οτι της μεταδιδω και το δικο μου αγχος. Γι αυτο και η συνευρεση με τον Boogie με ενθουσιασε οσο δεν φανταζεστε!
Αμα ειναι και κανενας κατα Αιγαλεω μερια..ας ριξει ενα πμ για καμια τοπικη βολτιτσα.

Νατασσα περιμενω πως και πως να ερθεις...:D
Killah και Λια καλημερα.
Μπορουμε να κανονισουμε και με τον Tricky-Boogie αν φυσικα μπορουν,
να συναντηθουμε με τα μπουλλοσκυλα μας να παιξουν.
Η δικια μου σκυλιτσα (Κασσανδρα) ειναι 16 μηνων και πολυ φιλικη και καλοβολη με τα υπολοιπα σκυλακια.
Βεβαια την προηγουμενη φορα σνομπαρησε ελαφρως τον Boogie αλλα
τωρα με τον ανταγωνισμο να ανεβαινει λογω της μπεμπας σου, φανταζομαι θα λυσαξουν.
Μενω Ν.Κοσμο και δεν θα ειχα προβλημα να τα λεγαμε απο κοντα,
να παιξουν.
Υ.Γ. Η σκυλιτσα σου και οι φωτο ειναι καταπληκτικες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul