εχθές πήγαμε με τη Lily μου για πρώτη φορά στο Puppies Park και σκεφτήκαμε να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας μαζί σας! Λοιπόν ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα βόλτα, γνωριστήκαμε με τα παιδιά εκεί πέρα, ήταν όλοι φιλικότατοι(και εργατικότατοι!!!) και γενικώς τους συμπαθήσαμε! Εγώ προσωπικά έπαθα ένα ψηλοσόκ στην αρχή γιατί δεν είχα δει ποτέ τόσα πολλά σκυλιά μαζεμένα και εξεπλάγην ευχάριστα όταν παρατήρησα πως στη συντρηπτική πλειοψηφία τους ήταν φιλικά μεταξύ τους, χωρίς κόντρες περί ιεραρχίας κλπ, μέσα απ' αυτό κατάλαβα τα αποτελέσματα της σωστής κοινωνικοποίησης και τη σημαντικότητά της στην ανατροφή ενός σκύλου!
Η Λιλίκα μου στην αρχή ήταν μαζεμένη και προσπαθούσε να βρίσκεται συνέχεια κοντά μου, αλλά περνώντας η ώρα ξεθάρεψε κι έπαιξε λίγο με μερικά σκυλάκια που ήταν πιο κοντά στο μέγεθός της, νομίζω ότι γενικά ήταν ευχάριστη εμπειρία γι' αυτήν κι απ' ότι μου είπαν και τα παιδιά εκεί θα πήγε μια χαρά για πρώτη μέρα! Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα είναι πιο χαλαρή και θα το ευχαριστηθεί ακόμη περισσότερο!
Εν τέλει ήθελα να αναφερθώ σ' ένα τέλειο boxer(αν δεν κάνω λάθος), το οποίο έκανε τρελές βουτιές στην πισίνα! Εγώ είμαι ενθουσιασμένος με το σκυλοκολύμπι, αλλά η Λίλη δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό μου...
ελπίζω ότι σιγά σιγά και με τη βοήθεια και των παιδιών από κει θα ξεπεράσει το άγχος της και θα αρχίσει να χαίρεται το κολύμπι!
Αυτά λοιπόν ως προς τη χθεσινή μας βόλτα! Αν καμιά μέρα βρίσκεται κανείς σας προς τα κει θα ήταν ωραία να γνωριστούμε κι από κοντά!
Η Λιλίκα μου στην αρχή ήταν μαζεμένη και προσπαθούσε να βρίσκεται συνέχεια κοντά μου, αλλά περνώντας η ώρα ξεθάρεψε κι έπαιξε λίγο με μερικά σκυλάκια που ήταν πιο κοντά στο μέγεθός της, νομίζω ότι γενικά ήταν ευχάριστη εμπειρία γι' αυτήν κι απ' ότι μου είπαν και τα παιδιά εκεί θα πήγε μια χαρά για πρώτη μέρα! Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα είναι πιο χαλαρή και θα το ευχαριστηθεί ακόμη περισσότερο!
Εν τέλει ήθελα να αναφερθώ σ' ένα τέλειο boxer(αν δεν κάνω λάθος), το οποίο έκανε τρελές βουτιές στην πισίνα! Εγώ είμαι ενθουσιασμένος με το σκυλοκολύμπι, αλλά η Λίλη δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό μου...
Αυτά λοιπόν ως προς τη χθεσινή μας βόλτα! Αν καμιά μέρα βρίσκεται κανείς σας προς τα κει θα ήταν ωραία να γνωριστούμε κι από κοντά!