Η πρώτη βόλτα με τον μίκυ στο δάσος!!!

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
η πρωτη βολτα με το μικυ πολυ γελιο..ειναι και ηπρωτη φορα που βγαζω βολτα σκυλο επομενως κ λιγο αμηχανα αλλα τελεια
ο μικυ φοβοταν να περπατησει λιγο ξεθαρεψε μετα πολυ επιφυλακτικος μα πολυ...καναμε μια ωρα κ κατι κ αυτος ζητημα να περπατησε συνολο 10 λεπτα κ τωρα ειναι πιο τεζα απο το τεζα:):)

Attachments

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πανεμορφο το αγορακι σου :D Νταξει σιγα σιγα θα μαθει και θα περπαταει μια χαρα!! Αντε καλες βολτεεες!!!! Ποσο ειναι τωρα ο μικυ?

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Χαχαχα λογικό είναι!!! Όταν ξεκίνησα να βγάζω βόλτα τον ορέστη για μια διαδρομή 5 λεπτών με χαλαρό περπάτημα την κάναμε σε 45 λεπτά τουλάχιστον! Η συμβουλή που είχαμε από τον εκπαιδευτή ήταν να τον πιέζουμε ελαφρά να περπατήσει και επιβράβευση!

Είμαι σίγουρη ότι πολυ σύντομα ο Μίκη θα περιμένει τις βόλτες του με ανυπομονησία! Δώς του ένα φιλί στο μούσι από μένα! Είναι κούκλος!!! :)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Είναι παααααααρα πολύ όμορφο. Νομίζω δέν κάνει τόση ώρα βόλτα στην ηλικία του . Νά τό χαίρεσαι.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
ευχαριστω πολυ εχθες ειχαμε γενεθλια 4 μηνων!!! αλικη το φιλι το πηρε ο κουκλος μου:)θα καθιερωθουν και οι βολτες :cool:ειμαι πολυ χαρουμενος

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Σα τη μύγα μες το γάλα είναι με το φόντο που επέλεξες! Να τον χαίρεσαι!!