Η νέα μας καθημερινότητα....!?

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
44
chalkis
καλησπερα,δεν εχω προλαβει να σας συστησω το νεο μελος της οικογενειιας γιατι εγινε ξαφνικα και μπηκα σ εναν ακομη πιο γρηγορο ρυθμο αποτι ημουν πριν...θα το κανω ομως συντομα (ελπιζω) μαζι με photoes.Προς το παρον σας λεω για να εχετε μια εικονα οτι ειναι 1,5 μηνων ημιαιμο λαμπραντορ με γκολντεν,μου τον εφεραν εχθες το μεσημερι και τον φωναζω Μπρουνο.αυτα προς το παρον.Απο ερωτησεις..?αλλο τιποτα.. μμια με καιει ομως αυτη τη στιγμη, πως πλενεται το κρεβατακι του ή αλλιως φωλια που ειναι σαν στρωματακι με γυρισμενες τις ακρες για να φωλιαζει εκει?το εχει κατακατουρισει αν κ του εχω πανα και τις περισσοτερες φορες βρεχει και τα κανει εκει.πως πλενεται αυτο το πραγμα?στο πληντυριο?Τα εχω παιξει γιατι το εχει κανει μουσκεμα και δεν εχω εφεδρικο για να κουρνιασει σημερα και δεν θελω να στεγνωσει και να τον βαλω εκει μεσα..
ευχαριστω οσους μπουν στον κοπο...

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
καλησπερα,δεν εχω προλαβει να σας συστησω το νεο μελος της οικογενειιας γιατι εγινε ξαφνικα και μπηκα σ εναν ακομη πιο γρηγορο ρυθμο αποτι ημουν πριν...θα το κανω ομως συντομα (ελπιζω) μαζι με photoes.Προς το παρον σας λεω για να εχετε μια εικονα οτι ειναι 1,5 μηνων ημιαιμο λαμπραντορ με γκολντεν,μου τον εφεραν εχθες το μεσημερι και τον φωναζω Μπρουνο.αυτα προς το παρον.Απο ερωτησεις..?αλλο τιποτα.. μμια με καιει ομως αυτη τη στιγμη, πως πλενεται το κρεβατακι του ή αλλιως φωλια που ειναι σαν στρωματακι με γυρισμενες τις ακρες για να φωλιαζει εκει?το εχει κατακατουρισει αν κ του εχω πανα και τις περισσοτερες φορες βρεχει και τα κανει εκει.πως πλενεται αυτο το πραγμα?στο πληντυριο?Τα εχω παιξει γιατι το εχει κανει μουσκεμα και δεν εχω εφεδρικο για να κουρνιασει σημερα και δεν θελω να στεγνωσει και να τον βαλω εκει μεσα..
ευχαριστω οσους μπουν στον κοπο...

Βαλτου ενα σεντονι ενα κατι ρε παιδι μου μην τρελενεσε !! Εισαι σιγουρος οτι δεν γουσταρει να κοιμάται στο πατωμα να δροσιζετε ?

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
44
chalkis
στο πατωμα κοιμαται ο ατιμος αλλα προσπαθω να του εχω ενα σταθερο μερος να ξερει οτι εκει ειναι η γωνια του.πως το πλαινω ομως το κρεβατι του μηπως ξερεις?σ ευχαριστω πολυ

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
στο πατωμα κοιμαται ο ατιμος αλλα προσπαθω να του εχω ενα σταθερο μερος να ξερει οτι εκει ειναι η γωνια του.πως το πλαινω ομως το κρεβατι του μηπως ξερεις?σ ευχαριστω πολυ

Οχι δεν ξερω δεν ειχα ποτε τον αφηνα να κοιματε οπου θελει !!! Ακομα και πανω στο κρεβατι μου !! Αλλα φανταζομαι οτι αυτα τα ειδικα μπαινουν κ στο πλυντηριο δεν γραφει το ταμπελακι του ?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πλυντήριο, μπανιέρα, λεκάνη για ρούχα. Ότι σε βολεύει.
Προσοχή στον εμβολιασμό και την κοινωνικοποίηση του κουταβιού.

cgri1976

Well-Known Member
ακου να δεις.... και η δικια μου κατουργιοταν στον υπνο της και ειχα παει σε ενα μεγαλο κατστημα βρεφικων ειδων, το γνωστο που ξερουμε ολοι μας, δεν ξερω αν επιτρεπετε να πω το ονομα, και ειχα παρει κατι σεντονακι που απο την μια πλευρα ηταν βαμβακερο και απο την αλλη απο αδιαβροχο υλικο. ειχε λαστιχο γυρω γυρω, οπως τα κατωσεντονα που εχουμε εμεις οι ανθρωποι, και το επλαινα στο πλυντηριο...ετσι οταν γινοταν το ατυχημα το επλενε στο πλυντηριο και στεγνωνε αμεσως. δεν χρειαζοταν να πλυνω ολο το μαξιλαρι της που θα στεγνωνε μετα απο δυο ημερες... ειχα παρει τρια τετοια σεντονια και ηταν μια χαρα.... βεβαια ειχαμε και ατυχηματα τυπου να τα σκιζει με τα δοντια της...
το κοστος ηταν τοτε γυρω στα 15 euro.

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
44
chalkis
ωραιο το κολπο με τα βρεφικα σεντονακια.αλλα αφου μπαινει στο πληντυριο θα το βαλω αρχικα μεχρι να παρω ,στο πληντυριο.δεν κατουριεται στον υπνο του αλλα οταν ξυπναει μαλλον δεν προλαβαινει να παει στην παν.και παλι καλα να λεω παντως.1,5μηνω μονο ,μια μερα μονο στο σπιτι και να τα κανει αμεσως στην πανα,μαλλον να μην ζηταω καο πολλα ε?.εχει κανει το πρωτο του εμβολιο και εχουμε ξεκινηση και τον αποπαρασιτισμο του.δεν φανταζομαι να υπαρχει προβλημα που ερχεται σε επαφη με το γιο μου (17μηνων)λογω του οτι δεν εχει ολοκληρωσει τον κυκλο των εμβλιων του.ναμην εχω κανενα προβλημα και με το μωρο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Πιθανότερο είναι να αρρωστήσει το κουτάβι από οτιδήποτε, παρά το μωρό.
Να τα χαίρεσαι και τα δύο τα αγοράκια σου και να προσέχεις πάρα πολύ, πως πλησιάζει ο γιός σου το κουτάβι. Μην τους αφήνεις ποτέ μόνους.

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
44
chalkis
σ ευχαριστω πολυ αν και για μενα ειναι αρκετα δυσκολο τωρα στην αρχη να τα τρεχω και τα 2 απο πισω..το γιο για οποιαδηποτε σκανταλια και το σκυλο για οποιαδηποτε ακαθαρσια....ουφ.Θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω και θα μπουν σε μια σειρα ολα γρηγορα γιατι οταν αρχισω να βαραινω (ενεκα εγγυμοσυνης) το βλεπω να εχω νταντα και παιδιου και σκυλου για να ηρεμησω.... Δωστε κουραγιο παιδιαααααααα!!
καλημερα σας!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλή σου μέρα...
Να χαίρεσαι και γιο και κουτάβι και....με το καλό!!!

Για το θέμα που έθεσες, θα ήθελα να επισημάνω, πριν να βάζεις το κρεβατάκι στο πλυντήριο να το καθαρίζεις πρώτα και από τις τρίχες που τυχόν υπάρχουν επάνω, γιατί οι ....άτιμες....κολλάνε...(ακόμα και μέσα στον κάδο). Θα τις καθαρίζεις με το ειδικό αυτοκόλλητο ρολό, που θεωρώ όλοι μας εδώ μέσα....τα προμηθευόμαστε με τις...κούτες...

Και πάλι καλώς ήρθες και να σου ζήσουν...

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Το καλύτερο "εργαλείο" μακράν, απ' όσα έχω χρησιμοποιήσει εγώ μέχρι στιγμής, για τις τρίχες στα υφάσματα, είναι αυτό:

Εκπληκτική βούρτσα !!!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
44
chalkis
θα εχω υποψιν μου το θεμα με τις τριχες αν και προς το παρον δεν μ εχουν απασχολησει.μαλλον γιατι ειναι μικρος!
ευχαριστω παντως! καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη!!

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
44
chalkis
ευχαριστω ευχαριστω για ολες τις ευχες.να δω τι θα κανω το χειμωνα με το νεο μωρο.θα εχω 3 να φροντιζω και να τρεχω πανικοβλητη,θα ειναι κουταβος αυτος ακομη ε?Δευτερα θα ερθει εκπαιδευτης να μου πει το πρωτα πραγματα.εχει αρχισει να μας δαγκωνει παιζοντας και ειναι κ δυνατος ο ατιμος.γρατζουναει κιολας?τι να κανω για να σταματησει?φρατζουναει κιολας..να του κοψω τα νυχια?