Η μικρή μου μπέλα!

belluca

Active Member
13 Αυγούστου 2012
33
0
Θεσσαλονίκη
Είναι 5 μηνών! Και τρελένεται να κολυμπάει και να δαγκώνει παπούτσια! Δεν κάθεται ούτε λεπτό μόνη της σε άλλο δωμάτιο εκτός αν κοιμάται! Και φυσικά είναι η πιο λαίμαργη κουταβίνα στον κόσμο!:D

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Να την χαίρεσαι την Μπέλα σου :)

Μην της καλλιεργείτε όμως κακές συνήθειες.
Γιατί τώρα μπορεί να φαίνονται χαριτωμένες, αργότερα όμως θα κλαίτε.
Μην την αφήνετε να μασουλάει τα πράγματά σας. Αντικαταστήστε τα με κατάλληλα μασουλητήρια.
Και να την μάθετε να μένει και μόνη της στον χώρο της. Είναι απαραίτητο.

belluca

Active Member
13 Αυγούστου 2012
33
0
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ πολύ! Εφόσων δεν έχει πέντιγκρι υποθέτω πως δεν θεωρείται καθαρόαιμη! Και οι δύο γονείς της πάντως λαμπραντόρ είναι και γενικά από εμφάνιση και χαρακτήρα εγώ που είμαι και άπειρη δεν βλέπω κάτι που να δείχνει το αντίθετο! Εγώ πάντως τη λατρεύω ότι και αν είναι!

belluca

Active Member
13 Αυγούστου 2012
33
0
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ και πάλι! Τώρα πια έχει δικά της παιχνίδια και άφησε τα παπούτσια! Αφού χάλασε 5 ζευγάρια βέβαια! Ναι προσπαθούμε σιγά σιγά να μένει μόνη.. Τις ώρες που λείπουμε πάντως δεν έχει πρόβλημα απλά όταν είμαστε εδώ θέλει να μας βλέπει!

belluca

Active Member
13 Αυγούστου 2012
33
0
Θεσσαλονίκη
Από έναν γνωστό που γέννησαν τα δικά του. Και επειδή δεν μπορούσε να τα κρατήσει όλα πήραμε εμείς τη μπέλα! Αν και από ότι διαπίστωσα στην πορεία που έψαχνα συμβουλές στο φόρουμ για κουτάβια δεν ήταν και ότι καλύτερο!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ποση ομορφια να αντεξει αυτο το φορουμ??? Ειναι μια κουκλα η Μπελλα σας :D Τουλαχιστον εσεις το παραδεχεστε το λαθος σας. Εχει φατσουλα για φιλημα. Να την χαιρεστε και να σας χαιρεται!!