Η μικρή μου γιαγιούλα

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Τόσο καιρό στο φόρουμ δεν αξιώθηκα να σας πω την ιστορία της γιαγιάς Chitchy.Της σκυλίτσας μου(chihuahua).

Πριν από 2 χρόνια περίπου μια ηλικιωμένη κυρία είχε σταθεί οπώς είπαν έξω από σούπερ μάρκετ κρατώντας την και ρωτούσε τους περαστικούς εάν την θέλουν.Κανείς λοιπόν δεν προθυμοποιήθηκε και έτσι την έδεσε και την παράτησε με όλα τα πραγματάκια της έξω απ'το μαγάζι.

Μετά από ώρες είχε περικυκλωθεί από μεγαλόσωμα αδέσποτα και για καλή της τύχη την είδε μια φιλόζωη κοπελιά,την πήρε και την μετέφερε σε κτηνιατρείο απ'όπου και έμαθα την υπαρξή της.

Εκεί λοιπόν φιλοξενήθηκε για λίγες μέρες,μπήκε και σε αγγελία αλλά τζίφος!
Μάλλον λόγω ηλικίας δεν την ήθελε κανενας....είναι γύρω στα 13-15 τώρα και είχε και ένα προβληματάκι υγείας και έμαθα πως θα γινόταν ευθανασία.
Ε όχι!
Είπα στον εαυτό μου"ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ?" πήγα,την τσάκωσα και σπίτι!!!!

Το πρόβλημα υγείας το ξεπέρασε και στην τελευταία επίσκεψη που κάναμε στον κτηνίατρο η διάγνωση μόλις άκουσε την καρδιά της ήταν"αυτή όλους θα μας θάψει":p

Μαζί της περνάω πολύ ωραία καθώς αν και κακομαθημένη από τα προηγούμενα αφεντικά είναι μικρόσωμη και no problem.
Μόνο που...δεν τα πάει και πολύ καλά με τα άλλα σκυλιά και σε λίγους μήνες έρχεται και ο δεύτερος μπούμπης της οικογένιας και θα έχω θέμα αν μου τον τραμπουκίσει.....εκείνος θα χρειαστεί πολύ καλή κοινωνικοποίηση.

Αυτααα....
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την φλυαρία μου!:(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Γέλασα πολύ με το "τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή!"
Να είσαι καλά που την υιοθέτησες την τυχερή γριούλα!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
τα συγχαρητηρια μου που ανελαβες την γιαγιουλα,που τοσο ακαρδα πεταξανε στον δρομο ,
με τα αλλα σκυλακια να την προσεχεις να μην την ποδοπατανε ,ειναι γιαγιουλα βλεπεις και μπορει να εχει προβληματα οστεοπορωσης ,και παλι μπραβο σου

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πάνε και παρατάνε τα σκυλιά τους όταν γερνάνε... Όσες φορές και να το έχω ακούσει μου φαίνεται απίστευτο.
Τέλος πάντων.
Ευτυχώς που βρέθηκες στο δρόμο της :)
Μόνο που...δεν τα πάει και πολύ καλά με τα άλλα σκυλιά και σε λίγους μήνες έρχεται και ο δεύτερος μπούμπης της οικογένιας και θα έχω θέμα αν μου τον τραμπουκίσει.....εκείνος θα χρειαστεί πολύ καλή κοινωνικοποίηση.
Δεν πιστεύω να τραμπουκίσει ένα κουταβάκι.
Είχα το ίδιο άγχος. Ο μεγάλος μου σκύλος (που δε χωνεύει κανένα σκύλο) όχι απλά δέχτηκε το κουτάβι μου, αλλά έχει και τεράστια υπομονή μαζί του. Τον ανέχεται ώρες μέχρι να ρίξει διόρθωση.
Και η διόρθωση καλή είναι, όμως :)

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Να την χαίρεσαι την γιαγιούλα σου! Είναι πολύ τυχερή που την υιοθέτησες! Μπράβο σου!

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Δεν έχει τύχει να έρθει σε επαφή με κάποιο κουταβάκι ακόμη....
Ίσως δείξει και τρυφερότητα!!!
Το μόνο που σίγουρα θα έχουμε το πρώτο διάστημα είναι τα πιπί και της γιαγιάς και του μπέμπη μέσα:p

Ο μπέμπης γιατί θα είναι μωρό και η γιαγιά γιατί θα είναι εκνευρισμένη με τον τύπο που θα έρθει να της "φάει την προεδρική καρέκλα";)