καλημερα σε ολους!!η κοπελα μου εχει ενα boxer θηλυκο 1,2 χρονων(την λενε Μυρτω)..εχει ενα μικρο προβληματακι..την εχει "καλομαθει" δηλ κοιμαται μονο στο δωματιο κατω απ το κρεβατι της,αν γινει κατι που δεν της αρεσει απο αντιδραση μπορει να ανεβει στον καναπε και να κανει τσισακια ή στο κρεβατι (εχει πεσει βιολογικο αρκετες φορες) κοινως της εχει παρει τον αερα κατα καποιο τροπο να περναει το δικο της..της εχει ομως αδυναμια&καταλαβαινετε..θελει τωρα να αρχισει να την βαζει σε μια σειρα,ξεκινοντας με ενα σπιτακι που της πηρε για να κοιμαται στην βεραντα(αρκετα μεγαλη βεραντα) αλλα οπως ειναι λογικο δεν μπαινει στο σπιτακι γιατι περιμενει να μπει στο δωματιο κατω απ το κρεβατι..με ποιο τροπο μπορει να της το μαθει σιγα σιγα?και γενικα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μαθεις ενα σκυλο εκει που ηταν στα ωπα ωπα να μαθει σε κατι αλλο..γενικα ειναι μια υπακουει boxerina&παιχνιδιαρα..ευχαριστω εκ των προταιρων&συγνωμη αν εχω κανει καποια λαθος διατυπωση ή κατι αλλο...(αργοτερα θα πεσουν&αλλες ερωτησεις για ενα amstaff που θελω να παρω εγω αλλα ενα ενα τα θεματα..)