Η μεγαλύτερη μου τρομάρα

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Χτές έπαθα ένα σοκ που θα μου μείνει για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Η ιστορία λοιπόν ξεκινάει από χτες το πρωί όπου κατά την πρωινή βόλτα μας με τα σκυλιά και αργότερα στην αυλή για παιχνίδι η Μαίρη ξεκίνησε να κάνει άγριες "μαγκιές" στον Μπόμπυ. Έτσι για τιμωρία αποφάσισα να την βάλω μέσα στο σπίτι στο κλουβί μόνη της και να της στερήσω έτσι την πρωινή ελευθερία της και να πάρει ένα καλό time out για να μάθει ότι αυτό που έκανε δεν είναι αποδεκτό :mad: Φεύγω λοιπόν για την δουλειά και γυρνάω στις 4:30 το απόγευμα που με υποδέχονται στην αυλή όλα τα σκυλάκια με χαρές, πάω λοιπόν να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού για να πάω να βγάλω και την Μαίρη έξω να παίξει και με το που ανοίγω την πόρτα παθαίνω ένα ΣΟΚ. Βλέπω μπροστά μου την Μαίρη εκτός κλουβιού στο πάτωμα ξαπλωμένη και.......αίματα παντού :flip: στο πάτωμα, στους τοίχους, στα έπιπλα, στο σκυλί, ΠΑΝΤΟΥ. Αμέσως με πιάνει ένας πανικός, το μυαλό μου αμέσως πήγε στο χειρότερο ότι το σκυλί κατά την προσπάθεια του να βγει από το κλουβί θα πληγώθηκε κάπως από τα σίδερα και θα τρέχαν αίματα από πάνω της και αυτή θα τιναζόταν μάλλον συνέχεια μιας και θα ένιωθε τα αίματα πάνω της και έτσι έγινε το σπίτι έτσι, αμέσως πετάω την τσάντα μου και τρέχω πάνω στο σκυλί που νόμιζα ότι είναι νεκρό ή ότι χαροπαλεύει (όλα αυτά βέβαια σε κλάσματα δευτερολέπτων). Δεν προλαβαίνω να φτάσω κοντά της και αυτή αμέσως ξυπνάει, με βλέπει και εκτινάζετε πάνω μου με μια χαρά λες και δεν έχει συμβεί τίποτα, να έχει τρελαθεί να με γλύφει ενώ εγώ να προσπαθώ να την καλμάρω να δω που είναι η πληγή και να μην βρίσκω τίποτα και να έχω τρελαθεί, εφόσον λοιπόν δεν έβρισκα την πληγή αποφασίζω να πάρω το σκυλί και να πάμε στον κτηνίατρο. Πάω λοιπόν να πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εν το μεταξύ όλα τα σκυλιά για κάποιο λόγω είχαν μαζευτεί μέσα στο σπίτι και γλύφανε τα αίματα από πάτωμα, τοίχους, κλπ, δεν μπορούσα να καταλάβω τι το ωραίο βρίσκανε στο αίμα της Μαίρης και μπάζω μια φωνή να βγούνε ΟΛΟΙ ΕΞΩ και ενώ βγαίνανε όλοι έξω παρατηρώ την Ζήβα και την Τζούντη με κάτι σαν σακουλάκια στο στόμα τους που.......στάζανε αίματα.:flip:

Αμέσως το μυαλό μου θυμάται ότι προχτες είχα αγοράσει από το σούπερ μάρκετ κάτι τυποποιημένες μπριζόλες και συκωτάκια (αυτα που είναι σε ένα κουτί πακέτο) όπου υποθέτω ότι ξέχασα να τα βάλω στο ψυγείο και τα είχα αφήσει στον πάγκο μέσα στην σακούλα του Σούπερ Μάρκετ με όλα τα ψώνια (γιατί δεν πιστεύω να μπορούσε το σκυλι να ανοίξει το ψυγείο) και έλιωσε ο πάγος και έγινε υγρό μέσα στο πακέτο. Πιάνω λοιπόν το σακουλάκι που κράταγε η Ζήβα και όντως βλέπω ότι είναι από τις μπριζόλες. Και τότε αρχίζει το μυαλό μου να καταλαβαίνει τι πιθανότατα να έχει συμβεί, όπου ποιο ήρεμα πια πάω στο κλουβί για να δω αν εκεί υπάρχουν αίματα (όπου αν όντως το σκυλί τραυματίστηκε από το κλουβί εκεί θα έβλεπα πολλά αίματα) και όντως ο χώρος με το κλουβί ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ, μόνο η κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία ήταν μέσα στα αίματα όπου προφανώς η κυρία βρήκε τις μπριζόλες και τα συκωτάκια και αποφάσισε να κάνει ένα πάρτυ από μόνη της, όπου μάλλον κατά την προσπάθεια να ανοίξει τα πακέτα θα το τίναζε (υποθέτω) και έτσι εκτινάχθηκαν τα «αίματα» σε τείχους και πατώματα. Βέβαια τον κτηνίατρο δεν τον γλύτωσε η κυρία διότι για να είμαι σίγουρος πήγαμε να την κοιτάξει ώστε να σιγουρέψω την θεωρία μου και όντως και ο κτηνίατρος δεν βρήκε καμία πληγή που να εξηγούσε τόσα αίματα πάνω της και στο σπίτι και απλά μου είπε να μην της δώσω να φάει τίποτα άλλο για το επόμενο 24-48ωρο για να δω αν θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα με αυτά που έφαγε.

Όταν γύρισα σπίτι την έκανα την κυρία Μαίρη ένα μπάνιο να φύγουν τα «αίματα» απο πάνω της (γιατί αν τα άφηνα τα σκυλιά συνέχεια θα την κυνήγαγαν να την γλείφουνε) και μετά καθόμουν 2-3 ώρες να καθαρίζω το σπίτι απο το "πάρτυ της Μαίρης". :mad:

Τέτοιο ΣΟΚ δεν είχα πάθει ούτε τότε που κοιμόταν ο Λήο και δεν ξύπναγε όταν τον φώναζα όπου νόμιζα ότι κάτι έπαθε αλλά απλά δεν άκουγε γιατί είχε πέσει από την κούραση σε βαθύ ύπνο.

Παιδιά σας εύχομαι ΠΟΤΕ να μην σας συμβεί κάτι τέτοιο. Ακόμα και το βράδυ στον ύπνο μου έβλεπα όνειρο ότι όλα μου τα σκυλιά είχαν χαθεί ή πεθάνει. Δεν έχω ηρεμήσει ακόμα. Τα νεύρα μου.......χε χε χε

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
πωπω θα είχα φρικάρει! Σε καταλαβαίνω!
Μα πως βγήκε το τρελόσκυλο απο το κλουβι;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
πωπω θα είχα φρικάρει! Σε καταλαβαίνω!
Μα πως βγήκε το τρελόσκυλο απο το κλουβι;
Μιλάμε η τρελή το διέλυσε η λυσσάρα. Απο την μία μεριά τα σίδερα τα έχει τραβήξει προς τα μέσα και έτσι βγήκε η μουρλή. Εγώ το έχω πεί αυτή η Μαίρη πρέπει σίγουρα να έχει κάτι σε Τζακ Ράσσελ μέσα της, δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η τρέλλα της. Αλλά την αγαπάω μωρέ την μουρλέγκο.....χε χε

Giorgos1998

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
127
0
αχαχαχα φοβερή ιστορία ευτυχώς τελικά που δεν έπαθαν τίποτα τα σκυλάκια σου.
Η Μάιρη σου όπως είπες και εσύ πρέπει να είναι μουρλέγκο.:p
Να σου ζήσουν όλα σου τα σκυλάκια.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ποπο, ελεος με τα τρελόσκυλα! Θα μας στείλουν καμια ώρα με τις βλακείες τους!!
Πάντως μπορω να πω οτι γέλασα με την ιστορία σου!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ σήμερα κάπως εχω ηρεμήσει απο το χτεσινό, σήμερα το σκέφτομαι και γελάω, χτές μέχρι και το βράδυ ακόμα η καρδιά μου χτύπαγε γρήγορα σκεφτόμενος το παραμικρό ενδεχόμενο να είχε πάθει κάτι η Μαίρη. :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ως το σημείο να δεις τα σκυλιά με τα σακουλάκια, μας περιεγραφες σκηνή θρίλερ. Όπου ο δολοφόνος τα εχει κάνει όλα χάλια με το αιμα του θυματος. Μόλις είπες για τα σακουλάκια με πιάσαν γέλια.
Εντελώς παλαβα!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Δεν είναι και λίγο,και μόνο στη θέα του αίματος παθαίνεις σοκ,τι να λέμε!!!! Τα διαολάκια! Εσύ να υποφέρεις απο την αγωνία κι αυτά να κάνουν πάρτυ!!!! ;)
Δε πρέπει να αφήνουμε τίποτα γιατί αυτά τα παίρνουν μυρωδιά και ιδού τα αποτελέσματα!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πάντα μετά από ένα πάρτι απαιτείται ένα καλό καθάρισμα και ο κλήρος έπεσε σε σένα Διονύση!!
Δεν θα πω..πάντα τέτοια :p Ααχαχαχαχαχαχαχ!!!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πω πω με το που ξεκίνησα να διαβάζω την ιστορία σου τρόμαξα..... νόμιζα ότι τα αίματα αφού δεν ήταν από το σκυλί λέω θα μπήκε στο σπίτι κανένας κλέφτης και θα τον ξέσκισε η τρελή :confused:

Κουράγιο με το καθάρισμα.....ελπίζω να τελείωσες :D!!!

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Βασικά ήμουν σίγουρος διαβάζοντας την ιστορία ότι κάτι τέτοιο είχε πεχτεί! :D

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι το καθάρισμα τελείωσε. Είπαμε ξεθεώθηκα χτές να καθαρίζω. Ουυυυυφφφφ μακρυά μας και απο δω και στο εξής θα ξέρω Μαιρή + crate = όχι καλός συνδυασμός. χε χε χε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ