ο μικρος σημερα μας ξυπησε με εναν παιο ιδιαιτερο τροπο...σηκωθηκαμε κατα της 7μιση για τις αναγκες μας και γυρισαμε στα 10 λεπτα...με το που γυρισαμε ο μικρος πηγε ξαπλωσε και βρηκα ευκαιρια και εγω...με πηρε ο υπνος και ξαφνικα ακουμε γαυγισματα συνοδευομενα απο φωνες,σηκωνομαστε βλεπουμε την πορτα ανοιχτη και ο ναβαρ πουθενα,ειχε βγει ο ναβαρ εξω μαλλον δε θα την εκλεισα εγω οταν γυρισαμε αν και θυμαμαι το αντιθετο(την πορτα ξερει να την ανοιγει απο το πομολο αλλα το αποκλειουμε γιατι οποτε το κανει γκρεμιζει την μιση πορτα οποτε θα τον ειχαμε ακουσει)κατεβηκαμε τα σκαλια και τον βρηκαμε στον 1ο να ειναι μπροστα απο το ασανσερ και να μη τους αφηνει να βγουν..τρομαξαμε γιατι και θα μπορουσε να ηταν ανοιχτη και η πορτα της κυριας εισοδου και να τον χαναμε και επειδη ειναι επιθετικος οπως εχω πει αν εβγαινε εκεινη την ωρα κανενα παιδακι να παει στο σχολειο η καποιος απο τους ενοικους δεν ξερουμε πως θα αντιδρουσε.....τον πηρα αγκαλια(33 κιλα σηκωσα)και απο εκεινη την ωρα ειναι σε μια γωνια λες και καταλαβε τη μαλακια που εκανε...ενννοειται οτι δεν τον μαλωσαμε καθολου αντιθετως τον πνιξαμε στις αγκαλιες,αλλωστε η διια μας ανευθυνοτητα το προκαλεσε...να δουμε πως θα εξελιχθει η μερα....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!