Η επαφη του με γατα.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Η γειτονισα ταιζει μια αδεσποτη γατα και τριγυρναει συνεχεια γυρω απο το σπιτι μου.
Σημερα τη συναντησαμε και ειπα να τον αφησω να παει κοντα της να δουμε τι θα γινει.
Μολις την ειδε ο δικος μου κλασσικα σηκωνει τριχα. Τον αφηνω να παει , πλησιαζει αλλα δεν επιτιθεται. Την γυροφερνει και προσπαθει να καταλαβει τι ειναι. Η γατα αταραχη ξαπλωμενη.
Μετα απο ωρα , μολις κατεβασε τριχα του ειπα μπραβο και αυτος πηγε με φορα πανω της για να παιξει. Εκει η γατα βγαζει νυχια. Ξανασηκωνει τριχα ο δικος μου.
Τον βαζω σε θεση κατω. Πλησιαζω την γατα και καταφερνω να την κανω να φαει κροκετες απο το χερι μου. Δινω και στον δικο μου και τον φωναζω να ερθει πιο κοντα.
Ξαναβγαζει νυχια η γατα , ξανασηκωνει τριχα ο δικος μου.
Πολυ δυσκολο , ειδικα με αδεσποτη γατα. Αλλα εγω θα τα κανω φιλαρακια τα παλιοζωα αφου ειναι και γειτονες.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Καλα θα κανεις αλλα εχε κ λιγο το νου σου στην γατουλα,το οτι μενει ξαπλωμενη δεν σημαινει οτι δεν θα επιτεθει με την πρωτη ευκαιρια,ειδικα αν ο δικος σου ξανα παει με φορα..αυτη η γατα που λες ειναι εξικοιωμενη με σκυλια γενικοτερα η οχι? αν ναι τοτε ειναι καλη ευκαιρια να τους γνωρισεις καλυτερα :)

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Η γατα ειναι αδεσποτη αλλα την βλεπω οτι δεν τρεχει πανικοβλητη απο ανθρωπους και σκυλια.
Θα ειναι αρκετα δυσκολο να το καταφερω λογω της γατας πιο πολυ.
Ο δικος μου εχει τρελη επιμονη. Εχει φαει πολυ ξυλο και δαγκωματιες απο αλλα σκυλια που δεν τον θελανε αλλα στο τελος τα ''κερδισε'' με την επιμονη του.
Παντως ειδα οτι αν η γατα ηθελε να του κανει κακο θα μπορουσε να το κανει ανετα. Ειδα οτι σηκωνει το ποδι μονο για εκφοβισμο. Και εχω τον δικο μου παντα με το λουρι ετοιμος να τον τραβηξω πισω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn