Η εγω η ο σκυλος

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Η Βικτόρια Στίλγουελ
Victoria Stilwell (It's me or the dog)

εκπαιδεύει σκύλους εδώ και δέκα χρόνια, στην Αγγλία και την Αμερική. Με τεράστια εμπειρία, δεν υπάρχει κανένας σκύλος που δεν μπορεί να εκπαιδεύσει.
Δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα, μέσα σε ένα λεπτό μπορεί να τιθασεύσει και τον πιο...ανυπότακτο μαθητή. Η Βικτόρια είναι αποφασισμένη να βάλει μια τάξη στα πιο ατίθασα σκυλιά που υπάρχουν. Σε κάθε επεισόδιο, την παρακολουθούμε να επισκέπτεται τα πιο απείθαρχα κατοικίδια και να τα...επαναφέρει στο σωστό δρόμο.
Καθημερινα στη 13:00 στη ΣΚΑΙTV.

Τι γνωμη εχετε για αυτη την εκπομπη ; .. εγω την ειδα και με ενθουσιασε!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
H συγκεκριμένη εκπομπή έχει αναφερθεί ξανά!
Αν θες ρίξε μια ματιά σε ΑΥΤΟ κι ΑΥΤΟ το θέμα!
Πρέπει να υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα!

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Μου αρεσει πολυ.
Επειδη δε την προλαβαινω λογω ωρας, κατεβαζω τα επεισοδια απο τορρεντ και τα βλεπω!

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Κι εγώ τη βλέπω καθημερινά, με ενθουσιάζει όλο και λιγότερο όμως.
γιατι ολο και λιγοτερο ; επειδη τα εχεις μαθει ολα;.!! χεχε!! thanks φοιβε.... παντως φοιβε, ενα ασχετο.. γιατι τα usernames δεν υπαρχει προβλημα που ειναι λατινικα και υπαρχει στα κειμενα;..

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Ναι,το αποφασιζει πολυ ευκολα αλλα δεν ειναι κακο.ειδηκα με τετοιους ιδιοκτητες!
λες; δηλαδη η ουσια ειναι πχ την "πληρωνει" ο σκυλος, για ευκολη και ανετη "συμβιβαστικοτητα" και γρηγοροτερα και θετικοτερα αποτελεσματα;.. αν ειναι ετσι, να ξεκινησω και εγω για εκπαιδευτης....!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
γιατι ολο και λιγοτερο ; επειδη τα εχεις μαθει ολα;.!! χεχε!!
Απ' τη μία ναι, όλο τα ίδια και τα ίδια, ο σκύλος κοιμάται στο κρεβάτι των αφεντικών, ο σκύλος τρώει από το τραπέζι, ο σκύλος δεν βγαίνει βόλτα... Λίγες φορές είναι κάτι διαφορετικό...
Αν ο σκύλος τραβάει, του βάζει halti. Μέχρι το τέλος της εκπομπής βλέπω ο σκύλος να μην τραβάει με halti. Σπουδαία τα λάχανα.
Ο σκύλος που τον αφήνουν ελεύθερο χωρίς λουρί μια στιγμή αποφασίζει να γίνει καπνός, τον φωνάζουν και τον βρίσκουν μετά από μισή ώρα, η λύση deus ex machina - να τον αφήνουν το σκύλο ελεύθερο μόνο σε περιφραγμένο χώρο.
Το θέμα της στείρωσης βγαίνει σωτήριο για όλα τα προβλήματα, από καβαλήματα μέχρι επιθετικότητα. Μάλιστα.
Για να φωνάξει κάποιος το σκύλο κοντά λέει να πέσει κάτω... οκ, το έκανες μια, δυο φορές... πόσες φορές θα τον "κοροϊδέψεις" το σκύλο;

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
λες; δηλαδη η ουσια ειναι πχ την "πληρωνει" ο σκυλος, για ευκολη και ανετη "συμβιβαστικοτητα" και γρηγοροτερα και θετικοτερα αποτελεσματα;.. αν ειναι ετσι, να ξεκινησω και εγω για εκπαιδευτης....!!
Το σκεφτομαι και εγω!:D
Παντως ειναι πολυ θετικη στην στειρωση.κατι θα ξερει...

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Απ' τη μία ναι, όλο τα ίδια και τα ίδια, ο σκύλος κοιμάται στο κρεβάτι των αφεντικών, ο σκύλος τρώει από το τραπέζι, ο σκύλος δεν βγαίνει βόλτα... Λίγες φορές είναι κάτι διαφορετικό...
Αν ο σκύλος τραβάει, του βάζει halti. Μέχρι το τέλος της εκπομπής βλέπω ο σκύλος να μην τραβάει με halti. Σπουδαία τα λάχανα.
Ο σκύλος που τον αφήνουν ελεύθερο χωρίς λουρί μια στιγμή αποφασίζει να γίνει καπνός, τον φωνάζουν και τον βρίσκουν μετά από μισή ώρα, η λύση deus ex machina - να τον αφήνουν το σκύλο ελεύθερο μόνο σε περιφραγμένο χώρο.
Το θέμα της στείρωσης βγαίνει σωτήριο για όλα τα προβλήματα, από καβαλήματα μέχρι επιθετικότητα. Μάλιστα.
Για να φωνάξει κάποιος το σκύλο κοντά λέει να πέσει κάτω... οκ, το έκανες μια, δυο φορές... πόσες φορές θα τον "κοροϊδέψεις" το σκύλο;
ε ναι.. τα δειχνουν υπερβολικα απλα. και παλι, λεει ο σκυλος να ειναι πιο χαμηλα στο υψος απο το αφεντικο του, γιατι γινεται κυριαρχικο. αυτη πως το χρισημοποιει ως εκπαιδευση;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ε ναι.. τα δειχνουν υπερβολικα απλα. και παλι, λεει ο σκυλος να ειναι πιο χαμηλα στο υψος απο το αφεντικο του, γιατι γινεται κυριαρχικο. αυτη πως το χρισημοποιει ως εκπαιδευση;
Αυτό είναι σωστό. Ο σκύλος για να υπακούει και να σέβεται το αφεντικό του δεν πρέπει να νομίζει πως αυτός (ο σκύλος) είναι το αφεντικό.
Αλλιώς έχουμε έναν μπερδεμένο σκύλο όπως αυτά που δείχνει η εκπομπή.
Μερικά πράγματα όμως δεν είναι μόνο θέμα ιεραρχίας.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Αυτό είναι σωστό. Ο σκύλος για να υπακούει και να σέβεται το αφεντικό του δεν πρέπει να νομίζει πως αυτός (ο σκύλος) είναι το αφεντικό.
Αλλιώς έχουμε έναν μπερδεμένο σκύλο όπως αυτά που δείχνει η εκπομπή.
Μερικά πράγματα όμως δεν είναι μόνο θέμα ιεραρχίας.
κοιτα, να κανεις τον .. "καραγκιοζη" να επιβραβευσεις το σκυλο , το κατανοω ως ενα βαθμο. να χρισιμοποιεις την τεχνολογια για βοηθεια ως ενα σημειο για την εκπαιδευση, συμφωνω (πχ την κορνα που ειχε σημερα να τρομαξει ενα δαλματιας) αλλα δεν δεχομαι οτι ο σκυλος με 2 -3 ημερες μαζι της γινεται απολυτα σουπερ, εκτος αν δεν καταλαβαινω εγω καλα, και καθετε περισσοτερο στο καθε σκυλο.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
κοιτα, να κανεις τον .. "καραγκιοζη" να επιβραβευσεις το σκυλο , το κατανοω ως ενα βαθμο. να χρισιμοποιεις την τεχνολογια για βοηθεια ως ενα σημειο για την εκπαιδευση, συμφωνω (πχ την κορνα που ειχε σημερα να τρομαξει ενα δαλματιας) αλλα δεν δεχομαι οτι ο σκυλος με 2 -3 ημερες μαζι της γινεται απολυτα σουπερ, εκτος αν δεν καταλαβαινω εγω καλα, και καθετε περισσοτερο στο καθε σκυλο.
Δεν κατάλαβες καλά, η Βικτώρια αρχίζει να δουλεύει με σκυλιά και τους ιδιοκτήτες τους μαζί, δίνει οδηγίες στους ιδιοκτήτες, και μετά φεύγει για να συνεχίσουν οι ιδιοκτήτες τη δουλειά. Επιστρέφει μετά από 3 βδομάδες ή μερικούς μήνες να δει αν έκαναν πρόοδο. Αυτή είναι και η ουσία, οι ιδιοκτήτες να εκπαιδεύουν τα σκυλιά τους, γιατί η εκπαίδευση είναι κάτι που κρατάει καθ όλη τη διάρκεια ζωής του σκύλου.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Δεν κατάλαβες καλά, η Βικτώρια αρχίζει να δουλεύει με σκυλιά και τους ιδιοκτήτες τους μαζί, δίνει οδηγίες στους ιδιοκτήτες, και μετά φεύγει για να συνεχίσουν οι ιδιοκτήτες τη δουλειά. Επιστρέφει μετά από 3 βδομάδες ή μερικούς μήνες να δει αν έκαναν πρόοδο. Αυτή είναι και η ουσία, οι ιδιοκτήτες να εκπαιδεύουν τα σκυλιά τους, γιατί η εκπαίδευση είναι κάτι που κρατάει καθ όλη τη διάρκεια ζωής του σκύλου.
αααα........ ναι, καταλαβα. θελω να ερθει και σε εμενα . (εκτος για το μαλ οταν το παρω) να κανει εκπαιδευση και σε μενα.. εκει με τους αγγλους τους φλωρους, να δει η κοπελλα greek αντρα...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
αααα........ ναι, καταλαβα. θελω να ερθει και σε εμενα . (εκτος για το μαλ οταν το παρω) να κανει εκπαιδευση και σε μενα.. εκει με τους αγγλους τους φλωρους, να δει η κοπελλα greek αντρα...
Παντρεμένη είναι [-X

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Παντρεμένη είναι [-X
ακομα καλυτερα .. χιχι ! ενταξει μωρε, αλλα σαν της μεσογειακες με της καμπυλες πουθενα. η κοπελια μου ειναι ολα τα ευρω.. παντως γραφτηκα στο newsletter της. για να δουμε, αν δω οτι ενδιαφερεται, θα της χαρισω καμια φωτο μου..!! χαχαχα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97