Η γνώμη σας ?(επιλογή ξηράς τροφής)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Το πρωτο εχει κ κοτοπουλο κ αρνι κ ψαρι κ οτι εχει πανω η γη;Περιεργο μου φαινεται!

Τη δευτερη την εχω δοκιμασει κ δημιουργησε διαρροια στο σκυλο. Αν ο δικος σου δεν κανει,την θεωρω πολυ καλη τροφη,απλα στον δικο μου δεν ταιριαξε.

bagos17

Member
26 Μαρτίου 2014
5
0
Το πρωτο εχει κ κοτοπουλο κ αρνι κ ψαρι κ οτι εχει πανω η γη;Περιεργο μου φαινεται!

Τη δευτερη την εχω δοκιμασει κ δημιουργησε διαρροια στο σκυλο. Αν ο δικος σου δεν κανει,την θεωρω πολυ καλη τροφη,απλα στον δικο μου δεν ταιριαξε.
hahahaha . ναι έτσι φαίνεται , την παίρνει ένας φίλος μου και είναι ικανοποιημένος , tr θέλω να την πάρω και εγώ . ρώτησα γνώμη γιατί και οι δυο τροφές είναι σχετικά ακριβές και πάνω κάτω στην ίδια τιμή ,και επίσης μου είπαν στο pet shop πως η fromm είναι καλύτερη από την απλή acana , η καλή τις acana είναι καλύτερη από την fromm.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εγω την fromm δινω φιλε μου εδω κ μηνες (την συγκεκριμενη κιολας απτο συγκεκριμενο site κιολας) ειμαι ευχαριστημενη απο καθε αποψη κ θα συνεχισω να την δινω μεχρι 18 μηνων μετα θα γυρισω σε adult κ ελπιζω να χει τα ιδια αποτελεσματα (το μονο που μου κατσε στραβα αρχικα οταν την πρωτοπηρα ηταν οτι η κροκετα ηταν υπερβολικα μικρη σε μεγεθος κ για μεγαλοσωμο κουταβι μου φανηκε καπως) αλλα μακραν ειναι η μονη που την τρωει κ χωρις τσαχπινογαργαλιες οπως μου κανε με αλλες!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
hahahaha . ναι έτσι φαίνεται , την παίρνει ένας φίλος μου και είναι ικανοποιημένος , tr θέλω να την πάρω και εγώ . ρώτησα γνώμη γιατί και οι δυο τροφές είναι σχετικά ακριβές και πάνω κάτω στην ίδια τιμή ,και επίσης μου είπαν στο pet shop πως η fromm είναι καλύτερη από την απλή acana , η καλή τις acana είναι καλύτερη από την fromm.
Ποια είναι η απλή της acana και ποιά η καλή?!Η acana έχει ίδια ποιότητα απλά άλλους κωδικούς...Για εμένα ειναι κορυφαία τροφή....Οι άλλες απλά καλές...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Acana,Orijen κλπ θεωρουνται κορυφαιες (κατα την ταπεινη μου αποψη παντα) γιατι ??? ειναι τροφες με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτεινης ??? ειναι απτις λιγες ΚΑΛΕΣ τροφες που εισαγωνται Ελλαδα κ πεφτει κ πολυ διαφημιση...υπαρχουν απειρες ΑΝΩΤΕΡΕΣ που ομως καταρχας δεν ερχοντα Ελλαδα (ουτε για πλακα) κ φυσικα πρεπει κανεις να χει κ γερο πορτοφολι για να τις σηκωσει!
Η πραγματικοτητα ειναι η εξης,αυτου του ειδους οι τροφες σε πολλα σκυλια ΔΕΝ καθονται καλα,πολλα τα παει τσιρλιπιπι (ειτε επειδη μπερδευεται ο ιδιοκτητης κ δινει περισσοτερη ποσοτητα αποσο πρεπει ειτε επειδη απλα δε την σηκωνει ο σκυλος) θεωρω οτι ειναι καλυτερο να ξεκινας απο μια τροφη με χαμηλοτερη πρωτεινη (24% 26%) κ μετα σιγα σιγα να ανεβαινεις (εαν μπορεις)
Η καλυτερη διατροφη που μπορει καποιος να ακολουθησει κατ εμε παντα (κ ας μην την ακολουθω) ειναι η ΜΠΑΡΦ!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Acana,Orijen κλπ θεωρουνται κορυφαιες (κατα την ταπεινη μου αποψη παντα) γιατι ??? ειναι τροφες με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτεινης ??? ειναι απτις λιγες ΚΑΛΕΣ τροφες που εισαγωνται Ελλαδα κ πεφτει κ πολυ διαφημιση...υπαρχουν απειρες ΑΝΩΤΕΡΕΣ που ομως καταρχας δεν ερχοντα Ελλαδα (ουτε για πλακα) κ φυσικα πρεπει κανεις να χει κ γερο πορτοφολι για να τις σηκωσει!
Η πραγματικοτητα ειναι η εξης,αυτου του ειδους οι τροφες σε πολλα σκυλια ΔΕΝ καθονται καλα,πολλα τα παει τσιρλιπιπι (ειτε επειδη μπερδευεται ο ιδιοκτητης κ δινει περισσοτερη ποσοτητα αποσο πρεπει ειτε επειδη απλα δε την σηκωνει ο σκυλος) θεωρω οτι ειναι καλυτερο να ξεκινας απο μια τροφη με χαμηλοτερη πρωτεινη (24% 26%) κ μετα σιγα σιγα να ανεβαινεις (εαν μπορεις)
Η καλυτερη διατροφη που μπορει καποιος να ακολουθησει κατ εμε παντα (κ ας μην την ακολουθω) ειναι η ΜΠΑΡΦ!
Δεν έχει σχέση η ποσότητα της πρωτείνης τόσο όσο η ποιότητα της...διάβασε παλαιότερα θέματα και θα καταλάβεις γιατι θεωρούνται κορυφαίες(και όχι άδικα).Όσο για διαφήμιση..άλλες εταιρίες είναι που κάνουν διαφήμιση και είναι γνωστότερες στο ευρύ κοινό(βλέπε pro plan,eukanuba κλπ)

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Ισως θα ηταν καλο να μας ελεγες τι τροφη ετρωγε πριν ο κουταβος...
Κι εγω fromm LBP δινω στην κουταβα μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αναπτυξη της, τριχωμα, κακα κλπ.
Καποια στιγμη κι εγω θα ηθελα να την περασω σε μια τροφη με λιγοτερα ή και καθολου σιτηρα και αυτη που μου εχει τραβηξει την προσοχη τελευταια ειναι η N&D low grain και grain free της FARMINA.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog