Η γνώμη σας για το skylos.net

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Γεια σας θα ήθελα την γνώμη όσων γνωρίζουν για το εκτροφείο Γερμανιών Ποιμενικών στην Χαλκιδική Dog House DI-VAS!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Κρίνοντας απο τον αριθμό του στην FCI
είναι καινούργιο εκτροφείο

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Σε ευχαριστώ πολύ kokoni!Πως το έκρινες ακόμη και απο αυτά τα λιγοστά δείγματα?Αν τελος πάντων έχεις ακόμη διαμορφώσει άποψη!:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πέρα απο το ότι οι φωτογραφίες δεν λενε και πολλά
είμαι και τελείως εκτός θέματος στα Γερμανικά ποιμενικά
πάντως
οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες ε?

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Αυτό πιστευω και εγώ αν εξαιρεσεις την πρωτη με τν σκυλο που εχει σαν προφιλ, γι'αυτό ζήτησα μια δευτερη γνώμη!Αλλα θα εκτιμούσα και την γνωμη των "ποιμενικών" του φορουμ!Ευχαριστώ παντως!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν ξέρω τίποτα για το εκτροφείο.
Μόνο ότι όλο και περισσότεροι βαριούνται να γράψουν ένα δικό τους κείμενο για τη φυλή που αγαπούν και υπηρετούν και πάνε και κάνουν copy paste από το ίντερνετ (ή αντιγράφουν από βιβλία) κείμενα άλλων χωρίς να αναφέρουν πηγές. Με προδιαθέτει αρνητικά αυτό. Αν βαριούνται ή δεν μπορούν να γράψουν ας παραθέσουν τουλάχιστον το πρότυπο της φυλής.

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Όντως chloe αυτό το έχω παρατηρησει και εγώ αλλα καλυτερα ας αποφύγουμε τις γενικευσεις!Γιατί υπαρχουν και άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εντάαααξει μωρέ ....
μπορεί να μην ξέρει απο ίντερνετ και να ανέθεσε σε κάποιον να φτιάξει μιά σελίδα και σιγά σιγά να την βελτιώσει ...
δεν είναι τίποτα αυτό

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
δεν είναι τίποτα αυτό
Διαφωνώ...
Δεν ασχολούμαι αν το εκτροφείο είναι σούπερ και το ξέρω, αλλά αν τον ήξερα τον εκτροφέα (αν είχα θάρρος) κι έβλεπα αυτό το πράγμα στο site θα του 'λεγα "βάλε και μια πηγή" ή "γράψε κάτι δικό σου". Ειδικά κάτι κείμενα απ' το interpet ή απ' τις εγκυκλοπαίδειες των σκύλων... ε ρε παιδιά... !!!
Αλλά σαν πρώτη εντύπωση, ειδικά, μου χτυπάει άσχημα.
Έχω μια ευαισθησία στο θέμα.

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Ενταξει συμφωνώ με την chloe αλλα επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα παραπανω(πιστευω) για την κατασκευή ενος site,δεν ευθύνεται πάντα ο άμεσα ενδιαφερόμενος και στην περίπτωσή μας το εκτροφείο αλλα τις περισσότερες φορες ο δημιουργος!Καθώς είναι ευθυνη του να του τονίσει καποια πραγματα παραπάνω λ.χ. υποσελίδες με τα πεντιγκρι και φωτογραφιες του καθε σκύλου ή το ποίοι είμαστε το λεγόμενο "about us"!Οπως και να έχει δεν θα τον κρίνω τον άνθρωπο απο το site του αλλα απο την εκτροφή του!Γι'αυτό επειδή δεν μπορώ να βγάλω συμπερασματα απο το site και δεν τον γνωριζα προσωπικα ζητησα μια δεύτερη γνώμη!Όποιος μπορει ας βοηθήσει!:)