Η αγάπη μου

dimosh

Member
2 Απριλίου 2011
5
0
Επιτελους σας βρηκα εψαχνα καιρο ενα φορουμ για σκυλακια .Μετα απο μεγαλη αναμονη ηρθε ο ερωτας ...ειναι η cindy μου ενα γλυκητατο cavalier king charls .Εχω να σας μοιραστω ενα λαθος μου εχτες ημασταν μαζι σε ενα μαγαζι και επειδη δεν ειναι 100 % εκπαιδευμενη για τσισακια και κακκακια εξω την ειχα αγκαλια και μου επεσε απο την αγκαλια και ευτηχως δεν χτυπησε αλλα τρομαξε παρα πολλη πως θα μπωρεσω να την κανω να το ξεπερασει πιο γρηγορα ?

Attachments

Last edited:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Καλημερα και συγνωμη που θα σε πιασω απο τα μουτρα αλλα εισαι απαραδεκτος\η να εχεις το σκυλακι επανω στο ταμπλο την ωρα που οδηγας. Αν επιταχυνεις αποτομα θα πεσει απο εκει, ενω αν φρεναρεις θα χτυπησει στο παρμπριζ. Υπαρχουν ειδικα μεταφορικα κλουβακια για τις μετακινησεις σας και ειδικα κουκλακια-σκυλακια να βαλεις στο ταμπλο.....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά οδηγείς και το σκυλί βρίσκεται σε αυτό το σημείο στο αυτοκίνητο ? Θέλω να πιστεύω οτι ήταν για λόγους φωτογράφησης. Και εμείς τρομάζουμε όταν πέφτουμε.

dimosh

Member
2 Απριλίου 2011
5
0
οχι ρε παιδια δεν οδηγω ετσι μην με κραζετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΤΣΙ ... το αυτοκινητο ηταν σταματημενο οταν τραβηξα την φοτο ... Οταν οδηγω το σκυλακι ειναι στο πισω καθησμα δεμενο με ειδικη ζωνη ασφαλειας που αγορασα απο το νετ

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες.
Έτσι όπως φαίνεται είναι σαν να οδηγούσες:).
Θα το ξεπεράσει το πέσιμο μην ανησυχείς.

dimosh

Member
2 Απριλίου 2011
5
0
η μικρη ειναι σχεδον 4 μηνων πηγα σημερα στον γιατρο τις και μου ειπε οτι εχει κακωση κοντα στον ποπο τις εκανε και μια ενεση και ελπιζω να ειναι καλυτερα σε λιγο...Αλλα ειναι μια θεατρινα οταν ειμασταν εξω δεν "ετρεχε καστανο (τιποτα)"ανεβαινε ,κατεβαινε ,πεζοδρομια οταν γυρναμε σπιτι ...

Last edited:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Ειναι πολυ ομορφη, να σου ζησει και περαστικα. Περπαταει κανονικα τωρα ? Της εκανε ακτινογραφια ο γιατρος ?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να σου ζήσει!! Είναι υπέροχη και η δεύτερη μεγάλη αγάπη μου μετά τα μαύρα λαμπ :D. Έχουν υπέροχο χαρακτήρα τα καβαλιεράκια :) Θα το ξεπεράσει μην ανησυχείς, της αρέσει που τραβάει την προσοχή σου :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αντε εντάξει τότε. Τι ένεση της έκανε ο γιατρός και για ποιό λόγο ?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες...να σου ζησει ειναι μια γλυκα!!!Περαστικα σας...και να την προσεχεις!