Μετα απο 6 μηνες με την Φαιδρα εχω να πω οτι νοιωθω πολυ τυχερος που συμβιωνω με ενα staffy. Αυτα που διαβαζα περι επιθετικοτητας και κακου χαρακτηρα μεχρι τωρα μου βγαινουν αντιθετα.(Ειχα μιλησει και με τον Under και τον ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες.)
Ισα ισα μερικες φορες που ερχονται γνωστοι σπιτι με ειρωνευονται κιολας αυτα κανονικα ειναι αγρια και τετοιες βλακειες. Ειναι παρα πολυ κοινωνικη και μολις δει ανθρωπο να μπαινει σπιτι τρεχει να τον γλυψει να παιξει μαζι του να του δαγκωσει τα κορδονια και να παιξει κυνηγητο....
Φυλαξη δεν μπορω να πω οτι εχει βγαλει ειναι παρα πολυ μικρη, αλλα μια φορα ψιλο βραδακι ηταν εξω στο κηπο εγω παρκαρα το αμαξι και εκατσα λιγο μεσα με το που βγηκα ακουσα ενα κοφτο γουφ και την ειδα στο πλατυσκαλο με τα αυτια ορθια και ακινητη. Μολις πλησιασα αρχισα να περπαταω περιεργα και ειχα βαλει το μπουφαν στο κεφαλι εριξε αλλο ενα γουφ και εκει ακινητη με ενα συνεχομενο βαρυ γρυλισμα,μεχρι που με μυρισε και αρχισε να κουναει την ουρα.
Δεν ειμαι και ο καλυτερος στην εκπαιδευση ολα γινονται μεσα απο την καθημερινοτητα.Το μονο θεμα που δεν μπορω να την κανω να μαθει ειναι οι τασεις φυγης που εχει οταν βρισκει ανοιχτη την αυλαπορτα. Δυο φορες εχει γινει και οσες φορες βγηκε εξω δεν υπακουσε ποτε να γυρισει πισω.Δυστυχως αναγκαστικα την δελεασα με φαγητο για να με ακολουθησει.
Οριστε και μια φωτο δυο μηνες πριν..