Η Σάρα

Mimas88

Member
17 Μαρτίου 2013
17
0
Καλημέρα σε όλους,

Ονομάζομαι Γιώργος και έχω μια οικογένεια με μια κορούλα 4,5 ετών και εδώ και 3 εβδομάδες και μια τετράποδη κόρη την Σάρα 40ημερών.
Μετά απο πολλές συζητήσεις στην οικογένοια μας αποφασίσαμε να αποκτήσουμε ενα σκυλάκι ασχέτος ράτσας αρκεί να μας κάνει κλίκ που λέμε.
Με τα πολλά αποκτήσαμε την Σάρα ενα αδέσποτο που το βρήκε κάποια κοπέλα απο εναν άστεγο μέσα σε ενα λεωφορείο!!

ΓΙα να μην σας κουράζω είμαστε όλοι ερωτευμένοι με την Σάρα αν και δεν το κρύβω μας έχει ήδη κουράσει ειδικα στο θεμα του υπνου. Η αλήθεια είναι οτι παρόλο στο παρελθόν είχα άλλα 2 σκυλιά όπως και η γυναίκα μου άλλο ενα κανένα απο αυτά δεν τα είχαμε απο κουτάβι οπότε δεν εχουμε εμπειρία απο τέτοια ηλικία και ειδικά απο τόσο μικρά όπως 40ημερών που θα έπρεπε να είναι με την μαμα σκύλα.

Όπως καταλαβαίνετε όσοι έχουν παιδιά ξαναπαιρνάμε ενα μιρκό μαρτύριο όσον αφορά τον υπνο αλλα σίγουρα το θέμα της τουαλέτας που εχει βελτιωθει.

Αυτα απο εμάς, θα τα λέμε νομίζω συχνά!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Σας εύχομαι ότι καλύτερο για εσάς και τις... κορούλες σας.
Βάλτε καμιά φώτο της τετράποδης να την θαυμάσουμε!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Καλώς ήρθες και στην αρχή που διάβασα 40 ημερών σκέφτηκα"άντε άλλος ένας εδώ μέσα που του ήρθε να πάρει σκύλο" ,τελικά πήγα πρός τα κάτω και ξανά ήρθα στσ φυσιολογικά μου.:p

πολλές φωτογραφίες ,ακόμα κάθεσαι!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Kαλώς ήρθες και μπράβο για την υιοθεσία :)
Δεν μας κουράζεις πες μας κι άλλα και βάλε και φωτογραφίες!

Mimas88

Member
17 Μαρτίου 2013
17
0
Να και η Σάρα μας...
IMG_3017.jpgIMG_3042.jpgIMG_3059.jpgIMG_3065.jpgIMG_3084.jpg

Καμιά ιδέα απο τι ράτσες προέρχεται (δεν μας ενδιαφέρει εννοείτε απλά απο περιέργεια) και τι μέγεθος θα γίνει (προσωπικά θα ήθελα να γίνει μεγάλο).

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Αχουυυ! Κουκλάκι είναι!
Υπέροχες και οι φωτογραφίες.
Να σας ζήσει σπάζοντας όλα τα ρεκόρ... μακροζωίας!

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Να τη χαιρεστε την μικρουλα και μπραβο για την υιοθεσια! :)

Αν ειναι ταισμενη, καθαρη κι ετοιμη απ'ολα, μην την σηκωνεται αγκαλια οταν κλαιει και βαλτε της ενα λουτρινο με ενα ρολοι χειρος με δεικτες μεσα για να κοιμαται αγκαλια του. Ανοιγεις τη ραφη απο το αρκουδακι, χωνεις μεσα στο γεμισμα του το ρολοι και το ξαναραβεις. Επισης μια πετσετα με τυλιγμενο ενα μπουκαλι ζεστο νερο μπορει να παιξει το ρολο της θερμοφορας αν δεν εχετε μια κανονικη. Η θερμοφορα διπλα στο μαξιλαρι-αρκουδακι ή οτιδηποτε εχει μεσα το ρολοι, ηρεμει τα περισσοτερα ορφανα κουταβια για να κοιμηθουν ευκολοτερα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πανέμορφο πλάσμα ειναι!!!
Να τη χαίρεστε και ακολουθήστε αυτά που προτεινε η/o Nizinny

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Τι κουκλί είναι αυτό!!!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Ειδικά αυτή η πιτσιλωτή μυτούλα είναι όλα τα λεφτά!

Να τη χαίρεστε και να τη δείτε όπως ποθείτε!:p

Mimas88

Member
17 Μαρτίου 2013
17
0
Να τη χαιρεστε την μικρουλα και μπραβο για την υιοθεσια! :)

Αν ειναι ταισμενη, καθαρη κι ετοιμη απ'ολα, μην την σηκωνεται αγκαλια οταν κλαιει και βαλτε της ενα λουτρινο με ενα ρολοι χειρος με δεικτες μεσα για να κοιμαται αγκαλια του. Ανοιγεις τη ραφη απο το αρκουδακι, χωνεις μεσα στο γεμισμα του το ρολοι και το ξαναραβεις. Επισης μια πετσετα με τυλιγμενο ενα μπουκαλι ζεστο νερο μπορει να παιξει το ρολο της θερμοφορας αν δεν εχετε μια κανονικη. Η θερμοφορα διπλα στο μαξιλαρι-αρκουδακι ή οτιδηποτε εχει μεσα το ρολοι, ηρεμει τα περισσοτερα ορφανα κουταβια για να κοιμηθουν ευκολοτερα.
Ευχαριστουμε! Αγκαλιες την παιρνουμε αλλα ποτε οταν κλαιει και πηδαει παρα μον αν ειναι ηρεμη. Της αρεσει η αγκαλια και ηρεμει (να δουμε και λιγο τηλεοραση).
Οσο για τα αλλα μονο το μπουκαλι της βαζω σε μια μπλουζα μου που της εχω στο dog pen οπου κοιμαται. Για το ρολοι το εχω ακουσει και ισως το δοκιμασω αν την βοηθησει τουλαχιστον να κοιμηθει καμια ωριτσα παραπανω γιατι πια ξυπναω 06:30 (καμια φορα ξυπναει και απο τις 05:00 αλλα εκει την αγνοουμε).

Mimas88

Member
17 Μαρτίου 2013
17
0
Τι κουκλί είναι αυτό!!!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Ειδικά αυτή η πιτσιλωτή μυτούλα είναι όλα τα λεφτά!

Να τη χαίρεστε και να τη δείτε όπως ποθείτε!:p
Να σαι καλα οπως ολα τα σκυλια και ειδικα τα κουταβια εχει και αυτη τα ωραια της.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT