Η Ρότυ το σκυλί μου.

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Bασικά το σκυλί μου είχε πάθει τύφο όταν ήτανε πολύ μικρό κουτάβι και το γλυτώσαμε παρατρίχα ο γιατρός μας έλεγε να το κάνουμε ευθανασία αλλά δεν το κάναμε εμείς και μέχρι τέλος το παλέψαμε και βγήκαμε νικητές. Όταν είχε πάθει τύφο η "έξυπνη" η γιατρός μας μου είπε να το κάνω μια αντιεμετική ένεση στο πόδι του και το καημένο κούτσαινε για κάμποσο καιρό από τότε, πήγαμε στο γιατρό και είπε ότι θα το προσαρμόσει το ποδαράκι και δεν θα κουτσαίνει. Τα καλοκαίρια δεν κουτσαίνει αλλά τον χειμένα κάτι το πιάνει και ψιλοκουτσαίνει ορισμένες φορές. Λέτε να έχει αποκτήσει μόνιμα πρόβλημα με το ποδαράκι του το καημενάκι;;; Και ναι τι μπορώ να κάνω;;;;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Τωρα με την εγκυμοσυνη θα στρωσει. Ειναι καλο οπως σου ειπαν να γεννησει μια φορα γιατι κατι τετοια προβληματα διορθωνονται. Και τα κουταβια δεν θα το κληρονομησουν σιγουρα. ;-)

Εμενα παντως να μου κρατησεις ενα... ή και δυο μη σου πω. ;-)

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Αλήθεια στρώνει;;; Εγώ πάντως στείρωση το σκυλάκι μου δεν το κάνω... Δεν πρόκειται να το κάνω εγχείριση και να του βγάλω όλα τα αναπαρωγωγικά όργανά του και η ένεση είναι καρκινογόνος για το σκυλί, οπότε δεν πρόκειται να υποστεί το σκυλί μου αυτήν την διαδικασία. Το πολύ πολύ να ζευγαρώσει με ένα καθαρόαιμο ροτβάιλερ, μιας και έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να ζευγαρώσει αφού δεν έχει κληρονομικές ασθένειες όπως δυσπλασία κλπ. Αυτό θα γίνει μια φορά ακόμη και μετά θα το προσέχουμε θα το κλείνουμε στην τζαμαρία τα βράδια ώστε να μην έχουμε άλλο κρούσμα από αδέσποτο που περνάει το φράχτη.

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Πρώτον, δεν είναι τα σκυλιά όλα κατάλληλα για αναπαραγωγή.
Πρέπει να συνδυάζουν χαρακτήρα-μορφολογία-υγεία.
Όσον αφορά για την υγεία έχετε κάνει ειδικές εξετάσεις για να δείτε αν δεν πάσχει από κληρονομικές παθήσεις;Λέμε λοιπόν ότι δεν πάσχει από καμία, αυτό δε σημαίνει οτί οι πρόγονοι του σκύλου δεν έπασχαν,άρα πάλι χρειαζόμαστε το pedigree για να δούμε την υγεία των προγόνων του σκύλου μας.

Τώρα ας πάμε στην μορφολογία-χαρακτήρα.
Πώς μποούμε να αξιολογήσουμε ότι ο σκύλο μας είναι αντάξιο δείγμα της φυλής του; Μέσα από τις εκθέσεις μορφολογίας για να κριθεί από ειδικούς και όχι κτηνιάτρους,φίλους κτλ..
Εσείς λοιπόν δεν έχετε pedigree, άρα δεν μπορείτε να πάτε σε έκθεση μορφολογίας, άρα ο σκύλος σας δεν μπορεί να κριθεί για το αν είναι κατάλληλος αναπαραγωγής.

Συνεπώς, δεν έχετε δικαίωμα να τον ζευγαρώσετε αφού δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην καλυτέρευση της φυλής του!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
..
Όσον αφορά για την υγεία έχετε κάνει ειδικές εξετάσεις για να δείτε αν δεν πάσχει από κληρονομικές παθήσεις;
Αντε καλε κι εσυ, ειδικες εξετασεις και κουραφεξαλα.:rolleyes: Μια χαρα φαινεται το σκυλι απλα λιγο κουτσαινει. Το καναμε και θεμα!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Αντε καλε κι εσυ, ειδικες εξετασεις και κουραφεξαλα.:rolleyes: Μια χαρα φαινεται το σκυλι απλα λιγο κουτσαινει. Το καναμε και θεμα!
Eλα ρε συ.. Διαβάζουν πολλοί εδώ, δεν είμαστε μεταξύ μας... Είπαμε είναι για πολλά lolz αλλά μην το παρακάνουμε...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Eλα ρε συ.. Διαβάζουν πολλοί εδώ, δεν είμαστε μεταξύ μας... Είπαμε είναι για πολλά lolz αλλά μην το παρακάνουμε...
Η κοπελα δε συμμαζευεται. Θεμα στο θεμα ειναι ολο πατατες. Καθολου lolz αυτα που λεει οτι κανει. Για δραμα το βλεπω εγω. Κουτσα σκυλια γκαστρωμενα κατα λαθος που θα κανουν αλλη μια γεννα και παρακολουθουν τις παιδικες χαρες να χαψουν κανενα παιδακι αλλα μπορει και στη μεγαλη πεινα να φανε και τον ιδιοκτητη. Ποσο σοβαρα μπορεις να απαντησεις σε εναν τετοιον ανθρωπο?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η κοπελα δε συμμαζευεται. Θεμα στο θεμα ειναι ολο πατατες. Καθολου lolz αυτα που λεει οτι κανει. Για δραμα το βλεπω εγω. Κουτσα σκυλια γκαστρωμενα κατα λαθος που θα κανουν αλλη μια γεννα και παρακολουθουν τις παιδικες χαρες να χαψουν κανενα παιδακι αλλα μπορει και στη μεγαλη πεινα να φανε και τον ιδιοκτητη. Ποσο σοβαρα μπορεις να απαντησεις σε εναν τετοιον ανθρωπο?
και τρώνε και γλυκά κουλουράκια....

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Το σκυλί μου θα κάνει τεστ για pedιgree.... και θα το έχουμε και αυτό σε λίγο κουτσαίνει λόγο τεντονίτιδας μου είπε ο γιατρός.

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Και τα σκυλιά βρήκανε ήδη σπιτάκι από τώρα. Μου φαίνεται ότι δεν ξέρετε τι σας γίνετε εδώ μέσα και δεν έχετε απαντήσεις για τα θέματα μου αξιόλογες παρά χαζοβλαμμένες ειρωνίες και άσχετους σχολιασμούς κάνετε απορώ τι σας κρατάνε και γράφετε στο φόρουμ και έχετε από 3000 μνμ ο καθένας.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Το θεμα ειναι σου απαντανε σοβαρα και καθεσαι και λες οχι θα κανω του κεφαλιου μου , σε κοροιδευουνε και δηθεν νευριαζεις . Ολα τα θεμα σου ειναι παρε το ενα και χτυπα το αλλο , απλα ελπιζω να εισαι τρολλ και τουλαχιστον να γελας με αυτα που γραφεις , γιατι αμα τα λες στα σοβαρα και τα πιστευεις παιζει προβλημα σοβαρον

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Ναι βρε τρώνε γλυκά κουλουράκια και ξέρετε πως του αρέσουνε και τίποτα δεν έπαθε μέχρι στιγμής και ούτε πρόκειται να πάθει...
τίποτα δεν έχει πάθει εκτός από:
τύφο
κουτσαίνει
έχει περίεργες ορέξεις(παιδάκια)
φοβάσαι ότι θα σε φάει
και άλλα

Κατά τα άλλα μια χαρα

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Το σκυλί μου θα κάνει τεστ για pedιgree.... και θα το έχουμε και αυτό σε λίγο κουτσαίνει λόγο τεντονίτιδας μου είπε ο γιατρός.
Δεν γίνεται να κάνει τεστ για αναγνώρηση ΒΕΑ , πια επιτρέπεται μόνο για τις ελληνικές φυλές.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το θεμα ειναι σου απαντανε σοβαρα και καθεσαι και λες οχι θα κανω του κεφαλιου μου , σε κοροιδευουνε και δηθεν νευριαζεις . Ολα τα θεμα σου ειναι παρε το ενα και χτυπα το αλλο , απλα ελπιζω να εισαι τρολλ και τουλαχιστον να γελας με αυτα που γραφεις , γιατι αμα τα λες στα σοβαρα και τα πιστευεις παιζει προβλημα σοβαρον
ψυχιατρικης φύσης....

Και εν τέλει, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ καλοκαιριάτικα με τον καθε βαρεμένο απο ηλιαση?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και τα σκυλιά βρήκανε ήδη σπιτάκι από τώρα. Μου φαίνεται ότι δεν ξέρετε τι σας γίνετε εδώ μέσα και δεν έχετε απαντήσεις για τα θέματα μου αξιόλογες παρά χαζοβλαμμένες ειρωνίες και άσχετους σχολιασμούς κάνετε απορώ τι σας κρατάνε και γράφετε στο φόρουμ και έχετε από 3000 μνμ ο καθένας.
Σκεψου λοιπον, ενώ εσυ εχεις μολις 56 και σε αυτά δεν εχεις πει ΤΙΠΟΤΑ σοβαρο και θες και αξιολογες απαντησεις και να σε παρουμε στα σοβαρά υποψη... προλαβαίνεις το τάμα στη Μεγαλοχαρη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα