Η Ρία μου και η ιστορία της

xronis101

Member
20 Μαρτίου 2012
19
1
Για σας θα ήθελα να πω την εμπειρία μου που είχα πριν δυο μίνες. μια μέρα που έκανα το δρομολόγιο μου (είμαι ελέφτερος επαγγελματίας διανομές) που πήγαινα με το αμάχη μου βλέπω ένα κουτάβι να περπατά στην άκρη του δρόμου στην αρχή δεν έδωσα πολύ σημασία προχώρησα αλλά μετά από 100 μ το μετάνιωσα ,γύρισα πίσω πήγα κοντά της την χάιδεψα και έτρεμε το καημένο γιατί είχε και πάρα πολύ κρύο εκείνες της μέρες και σκέφτηκα να την πάρω στο αμάχη. στην αρχή με φοβότανε παρά πολύ έβαλα το καλοριφέρ του αξιού στο τέρμα την ανέβασα στην θέση του συνοδηγού στην αρχή δεν καθότανε κάτω, μετά από λίγο κάθισε και ξάπλωσε της έριχνα το μπουφάν μου από πάνο είχε και πολύ ζέστη και μετά από λίγα λεπτά είχε κοιμήθη. αποφάσισα να την κρατήσω ήτανε τόσο όμορφη, πήρα τηλ την γιαγιά μου γιατί ήθελε ένα σκυλάκια για συντρόφια γιατί είχε πάντα σκυλιά στο σπίτι της και τώρα δεν είχαμε κοπιώ. ένιωθε πάρα πολύ μοναξιά γιατί πριν από ένα χρόνο περίπου είχε πεθάνει ο παππούς μου. Όταν της το είπα μου είπε φυσικά αμέσως να την κρατήσουμε την κούκλα και την κρατήσαμε. Τελείωσα το δρομολόγιο μου την έδωσα γάλα έφαγε και ξανά κοιμήθηκε και την πήγα σπίτι την ανέβασα πάνο στο δωμάτιο μου για να περάσουμε την νύχτα γιατί την επόμενη μέρα θα την πήγαινα στην γιαγιά μου κοιμηθήκαμε μαζί το βράδυ, την άλι μέρα το πρωί την πήγα στην γιαγιά μου μόλις την είδε η γιαγιά μου τρελάθηκε την άφησα στην αυλή και από την χαράτης έτρεχε πάνο κάτω τώρα δυο μίνες μετά είναι υγιέστατη μεγαλώνει μέρα με την μέρα είναι ευτυχισμένοι είναι ημίαιμο αλά δεν με πειράζει καθόλου. Την φωνάζουμε Ρια από το σωτηρία που την σώσαμε!!! Η γιαγιά μου έχει αλλάξει εντελώς άλος άνθρωπος δεν στενοχωριέται καθόλου και είναι όλη μέρα μαζί!!!! Έχω ένα προβληματάκι μόνο είναι λίγο τρελή και δεν σταματάει λεπτό δαγκώνει συνέχεια τα χέρια μας τι να κάνω?!!!! Ευχάριστο πολύ για τον χρόνο σας και περιμένω απάντηση!!!!

zRott

Active Member
17 Μαρτίου 2012
27
0
μπραβο για την πραξη σου .!!! Να την χερεστε ..
οταν σου δαγκωνει το χερι μπορεις να της φωναξεις (οχι πολυ δυνατα ) μη ή να πεις ααουυτςς μεχρι να σε αφισει θα περιμενεις λιγο και αν δεν σε ξαναδαγκωσει τα επομενα 3 δευτερα θα της δωσεις μια λιχουδια...οσο το κανεις αυτο τοσο πιο πολλα δευτερολεπτα θα περιμενεις για να της δωσεις λιχουδια μεχρι που στο τελος δεν θα σας δαγκωνει τα χερια !!!

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Τι ομορφη φατσουλα ειναι αυτη! Και μ αρεσε το ονομα και ο τροπος που το βγαλατε.
Μπράβο που προσπερασες μεν αλλα μετανοιωσες δε.. ;-)

To βασικο ειναι να ακολουθησετε και εσυ και η γιαγια σου την ιδια μεθοδολογια. Ισως να την εχει παραχαιδεψει λιγο η γιαγια αλλα πρεπει να το συζητησετε για να βρεθει λυση ωστε να μην μεγαλωσει σαν προβλημα οσο μεγαλωνει κι αυτη.
Σ εμενα και στην νεαρη της ηλικια που ειχα ιδιαιτερο θεμα με το δαγκωμα το κλασσικο επιφώνημα ηταν ''ιιιιι'' σαν βαθεια ανασα και εκοβα αμεσως το παιχνιδι. Οχι φωναχτα αλλα ο τονος μου έδειχνε τη δυσαρεσκεια μου. Υπομονη και επιμονη ομως. Δεν λυνεται σε μια μερα. Η μικρη το βλεπει σαν παιχνιδι προφανως. Υπαρχει ελπις παντως. :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Πολύ όμορφη η Ρία σας!!! Και πολύ τυχερή, άμα έχει άστρο ο σκύλος τέλειωσε :D
Μόλις σας δαγκώνει , κραυγή, γύρισμα πλάτης και αδιαφορία για λίγα λεπτά. Ακόμη μπορείς και να κόψεις το παιχνίδι κατ'ευθείαν και να φύγεις από εκει που είναι για λίγη ώρα. Μόλις καταλάβει ότι όταν δαγκώνει σταματάει αυτό που της αρέσει θα το κόψει.
Επειδή όμως την τρώνε και τα δόντια της παρτης και παιχνιδια από πετ σοπ που να μην τρώγονται αλλά να μπορεί να τα μασουλάει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Τι ομορφη κουταβα!! Μπραβο σου!
Οπως σου ειπαν και τα παιδια πιο πανω, υπαρχουν τροποι να μετριασεις το δαγκωμα αλλα να εχεις και υπομονη γιατι πονανε τα δοντια της τωρα.. σε λιγο καιρο και απο μονη της θα το μειωσει.
Καλως ηρθατε :)

thodoris1977

Active Member
18 Μαρτίου 2012
25
0
Καλλιθεα
φιλε να την χαιρεσαι την Ρια σου και να ειναι παντα υγειεστατη,ειναι πανεμορφη,συγχαρητηρια για την καλη σου πραξη μακαρι να ειχαν ολοι οι ελληνες την ιδια αγαπη για τα ζωα

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Α ρε Ρια τυχερουλα.... Ειναι ομορφη η σκυλιτσα σου. Απο τον τροπο που μιλας φαινεται οτι την αγαπας. Καλως ορισες στο φορουμ. Θα δεις οτι θα βρεις πολλα θεματα που θα κανουν την καθημερηνοτητα σας καλυτερη.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ποσα πραγματα μπορει να αλλαξει ενα φρεναρισμα....

Καλη ζωη και στους 2 σας!