Η Μάγια είναι επιτέλους μαζί μας!

Giovanni

Active Member
23 Οκτωβρίου 2010
25
0
Επιτέλους μετά από πολλούς μήνες σκέψης και αναζήτησης βρήκα ένα κορίτσι που μου έκλεψε την καρδιά με την πρώτη ματιά.

Η Μάγια είναι δίπλα μου 10 μέρες τώρα, και σιγά σιγά μπαίνουμε σε ένα ρυθμό.Αυτή συνηθίζει τα (εύκολα) ωράρια μου κι εγώ μαθαίνω τα χούγια της.Τρελό παιχνίδι μέσα στο σπίτι, φοβερή ενέργεια, αλλά διστακτική όταν είμαστε έξω.Λογικό, αφού την μάζεψαν μαζί με τα αδερφάκια της πεταμένη κάπου σε μία αλάνα όταν ήταν περίπου 2 μηνών.Προσπαθώ να την κοινονικοποιήσω όσο καλύτερα μπορώ αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

Με εκτίμηση του κτηνίατρου είναι 3,5 μηνών.Είναι 25 εκ. ύψος , 5.5 κιλά και αυτές τις μέρες βγάζει τα δεύτερα δόντια της.
Εννοείται πως θα ακολουθήσουν κι άλλες φωτογραφιές και περιγραφές.
Καλώς σας βρήκαμε!

Στο πρώτο μας μπάνιο

...και στο σπίτι.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ωραιότατη είναι και να σου ζήσει. Μακάρι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου. :)

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Καλώς ήρθατε και μπράβο σου που τη μάζεψες! Τυχερή η Μάγια! Σας εύχομαι καλή συμβίωση...και σίγουρα ασχολείσαι με τη φωτογραφία γιατί οι φώτο που ανέβασες είναι άψογες..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την Μαγια σου(ωραιο ονομα)....ειναι πολυ ομορφη:p
Ευχομαι ομορφα χρονια μαζι..:)

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Χαίρομαι που οι λάτρεις και γονείς των αδέσποτων όσο πάμε και πληθαίνουμε! :D:D

Είναι κουκλίτσα η Μάγια σου και μπράβο για την επιλογή και κίνησή σου. Να είσαι βέβαιος οτι θα σου ανταποδώσει 1000 φορές την αγάπη που της δείχνεις. Εύχομαι να περάσετε πολλά και όμορφα χρόνια μαζί. Οι φωτογραφίες σου είναι πράγματι άψογες οπότε περιμένουμε κι άλλες! :)

Να σου ζήσει!

Giovanni

Active Member
23 Οκτωβρίου 2010
25
0
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για το θερμό καλωσόρισμα!
Δεν έγραψα παραπάνω στο πρώτο θέμα γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λέξεις το πόσο ευτυχισμένος είμαι.Θυμηθείτε την πρώτη σας εβδομάδα (των Παθών) και καταλαβαίνετε...

μετά το παιχνίδι ή αλλιώς...η ατελείωτη κορμάρα!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλώς ήρθατε με τη μικρή σου... είναι κούκλα!
Μπράβο για την κίνησή σου να την πάρεις και εύχομαι τα καλύτερα για τα χρόνια της παρεάς που σας περιμένουν!! :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να χαίρεσαι την κουκλίτσα! Μάγια! Ώραίο όνομα!
Συγχαρητήρια για την υιοθεσία της.

Καλή ανατροφή σου εύχομαι, καλά παιχνίδια, πολλές πολλές χαρές και φυσικά πολλά πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί της!

υ.γ. Παρόλα τα Πάθη της κουταβοπεριόδου, κοίτα να το ευχαριστηθείς γιατι μεγαλώνουν μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου!

Giovanni

Active Member
23 Οκτωβρίου 2010
25
0
Μάγια...νέες περιπέτειες!

Το μαξιλάρι της... μια σχέση αγάπης & μίσους.

Νιαμ...νιαμ...αγαπάω γρασίδι.

Κουράστηκα...πάμε σπίτι;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
χαχαχα είναι πανέμορφη και μεγάλο ζιζάνιο!! Να είναι γερή όσο τυχερή στάθηκε!! :)