Η Λούνα μου!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα:)!Είμαι 19 χρονών και πριν 6 μήνες περίπου υιοθέτησα ενα σκυλάκι Σιχ τσου!!Αυτο το μήνα γίνεται ενός έτους . Έχει απίστευτο χαρακτήρα ολο νάζια και θέλει μόνο χάδια το μονο πρόβλημα μας ειναι οτι κανει την ανάγκη της μέσα στο σπιτι και δεν περπατάει εξω στην αρχη μολισ τις έβαζα το λουρι ξάπλωνε τώρα στα 2 τετράγωνα ξαπλώνει!
Γράφτηκα σε αυτο το φορουμ με σκοπο να καλυτερέυσω τν σχέση μου με την σκυλίτσα μου και να γνωρίσω φιλόζωους γιατι δεν αντέχω αλλους ανθρώπους που δεν θέλουν να εχουν σχεση με τα ζώα:(

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την σκυλιτσα σου!
Και εγω καινουργιος ειμαι εδω. Σημερα γραφτηκα.
Πες μου κατι...
Απο την πρωτη φορα που τις φορεσες το λουρι στο εκανε αυτο? Χωρις να εχει ξαναπαει ποτε βολτα?
Και ποσο μηνων ηταν τοτε?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Νομίζω οτι τα σιχ τσου δεν είναι σκυλιά της έντονης δραστηριότητας έξω (βόλτες) αλλά και πάλι μόνο 2 τετράγωνα:rolleyes:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Διάβασε μερικά πράγματα περί τουαλέτας-εκπαίδευσης υπάρχουν αρκετά σχετικά και ουκ ολίγα μάλιστα!
Να το χαίρεσαι το "τερατάκι" σου,θα βρείς τα πάντα εδώ μέσα και αν δεν βρείς και κάτι εδώ είμαστε και εμείς!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπερα και σας ευχαριστω πολυ για το καλωσόρισμα!!! :)))))
Οταν την πηρα(6 μηνων) δεν ρώτησα αν πηγαινει βολτεσ γιατι το θεωρησα δεδομενο
Οταν της πρωτοεβαλα το λουρι ξάπλωσε χαλακι κανονικο χαχα
Στην αρχη δεν περπατουσε καθολου!!Τωρα μετα απο 6 μηνες περπαταει και οταν της βαζω του λουρι κανει σαν τρελη απο τ χαρα της δαγκώνει τ σαμαρακι και τετοια.
Μολις την βγαζω με τραβαει(οταν το πρωτοεκανε ειχα παραξενευτει παρα πολύ)
Αλλα μετα απο λιγο ξαπλώνει !μονο αν δει καποιον αλλο σκυλο τον παίρνει απο πισω ειναι πολυ κοινωνική!
Αλλα αφου δεν περπαταει πςσ θα μαθει να κανει κακια εξω?αυτο ειναι τ προβλημα...να σας πω την αληθεια δεν με πειραζει τοσο πολυ γιατι ειναι τοσο καλο σκυλι που το θεωρω μικρο πραγμα..

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Καλως ηρθες! Ποτε ξεκινησατε βολτες; Ποση ωρα διαρκουν; Μηπως ακομα δεν εχει την απαιτουμενη αντοχη;

Και η δικια μου μου το εκανε αυτο οταν ειχαμε ξεκινησει βολτες αλλα τωρα δεν κουραζεται με τιποτα...
Πλεον τρεχει στη βολτα, παιζει με σκυλακια αδεσποτα και δεσποζομενα, οταν δει ανθρωπους μερικες φορες αρχιζει να τραβαει για να παει προς το μερος τους...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Καλώς ήρθες.

Από την περιγραφή σου νομίζω πως ο σκύλος σου έχει έλλειψη κοινωνικοποίησης.Δεν είναι λογικό να μην θέλει να βγει βόλτα.
Πριν έρθει στα χέρια σου που ζούσε το σκυλάκι σου?και πως?

Επίσης πρέπει να την κόψεις άμεσα τη συνήθεια της να λερώνει μέσα στο σπίτι.Δεν νομίζω να θέλεις να μαζέυεις ακαθαρσίες για τα επόμενα 10+ χρόνια!Ηδη θα σου είναι δύσκολο να την μάθεις να τα κάνει έξω.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ξεκινησαμε τις προσπαθεις για βολτες τον Ιουνιο οταν την πηρα . ξεκίνησε να περπαταει τον Οκτώβριο..Δεν πιστευω οτι εχει προβλημα κοινωνικοποίησης γιατι βγαινει και κανει χαρες και οταν βλεπει σκυλια παιζει!!ειδικα οταν βλεπει αδεσποτα και ειναι και μεγαλα εκει κανει χαρες!!αν φοβοταν λογικα δεν θα έπαιζε..Και με τους ανθρώπους το ίδιο παίζει και θέλει αγγαλίες..
Μεγάλωσε με αλλα σκυλια την πήρα απο εκτροφείο που είχε καπου 5 σκυλακια εχει μεγαλωσει και με γατες(εχω και εγω)και ουτε εκει εχει προβλημα.Υπαρχει περιπτωση να τεμπελιάζει για αυτο δεν περπατάει;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Την έχεις πάει σε κτηνίατρο μήπως έχει κάποιο πρόβλημα1
Αυτό με σοκάρει να σου πω την αλήθεια
Ξεκινησαμε τις προσπαθεις για βολτες τον Ιουνιο οταν την πηρα . ξεκίνησε να περπαταει τον Οκτώβριο..
Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα κινητικό;

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ναι την εχω παει δεν εχει καποιο προβλημα μεσα στο σπιτι τρεχει!Και οταν βγουμε εξω αλλα αυτο κραταει για λιγο δλδ ενα δυο τετράγωνα.Αν δει καποιο σκυλο, γατα ή ανθρωπο τοτε συνεχιζει να περπαταει
Αυτο με τον Ιουνιο και τον Οκτώβριο: μολις της εβαζα τ σαμαρακι ξάπλωνε και δεν με ακολουθούσε δοκίμασα χωρις λουράκι και με ακολουθούσε.
Για αυτο σκεφτομαι οτι στην αρχη δεν ηθελε τ λουρι και μετα που το συνήθισε περπαταει αλλα για λιγο..
Αυτο δεν εχει επίπτωση στα κιλα τησ ειναι 4 κιλα που ειναι μια χαρα για την ράτσα και μεσα στο σπιτι όλο παιζει με τα παιχνίδια της

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα!να σας πω οτι η Λούνα περπατάει με το λουρί όχι για πολύ δλδ κανένα τέταρτο και μετα ξαπλώνει αλλά κάτι είναι και αυτο. Κανει τσισα έξω αλλά και μέσα,κακα της μονο μια φορα είχε κανει εξω... τώρα έχει μάθει και πηγαίνει στη πάνα ..

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
καλως ηρθες και απο μενα! να σου ζησει η κουκλα σου!
παραξενο μου φαινεται και εμενα αυτο ! ρωτα και κανενα εκπαιδευτη επαγγελματια που εχει εμπειρια ισως σε βοηθησει λιγο...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Επειδή η Λούνα έχει μια πληγή στο λαιμό πήγαμε ξανά σήμερα στο κτηνίατρο και θα παίρνει για 7 μέρες 2 χαπάκια την ημέρα synulox ο γιατρος μου έγραψε 2 χάπια αλλά οι οδηγίες λένε 1 χαπάκι για το βάρος της...τι να κάνω ?

Last edited:

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Εγω θα επερνα ακομα μια γνωμη αλλου κτηνιατρου! αν τον εμπιστευεσαι ομως απολυτα τοτε να κανεις οτι σου λεει! κατι ξερει παραπανω απο σενα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul