Την Λουνα μου την εκαναν δώρο πριν 6 μηνεσ εκεινη την περιοδο είχα και ένα αλλο σκυλάκι.Τη Σκαρλετ η οποια ηταν αδεσποτι και ηταν ειχαν πεταξει στα σκουπιδια πριν 2 μηνεσ μου την φολιασανε και ακομα δεν το εχω ξεπερασει
...Η Λούνα είναι ενα σιχ τσου και την εχω παρει απο εκτοφειο (ειμαι αναντια σε αγορα ζωων απο πετ σοπ )γενικα ειμαι εναντια στ αγορα ψυχων..Η Λουνα ηταν δωρο επειδή γνωριζαν ποσο αγαπω αυτη τη ρατσα...Σε λιγεσ μερεσ γίνεται ενος ετους εχει υπεροχο χαρακτηρα οταν φευγω δεν γαβγιζει καθολου τον πρωτο καιρο νομιζα οτι δεν μπορει να γαβγισει!!!
Λατρευει ολα τα σκυλια και ολεσ τισ γατες!!
Το προβλημα μασ ειναι οτι δεν περπαταει οταν βγαινουμε για βολτα αντε να περπατησει 1 με 2 τετραγωνα και δεν μπορω να τησ μαθω να κανει την αναγκη της εξω..
Επίσης θέλει πολυ συχνα μπανιο γιατι μυρίζει ασχημα δυστυχώς...
Είναι πολυ παιχνιδίαρα και χαδίαρα κ μασαει μονο καλτσες!χαχα
Μου έχει δώσει απίστευτη αγάπη και την εχω λατρέψει!!
...Η Λούνα είναι ενα σιχ τσου και την εχω παρει απο εκτοφειο (ειμαι αναντια σε αγορα ζωων απο πετ σοπ )γενικα ειμαι εναντια στ αγορα ψυχων..Η Λουνα ηταν δωρο επειδή γνωριζαν ποσο αγαπω αυτη τη ρατσα...Σε λιγεσ μερεσ γίνεται ενος ετους εχει υπεροχο χαρακτηρα οταν φευγω δεν γαβγιζει καθολου τον πρωτο καιρο νομιζα οτι δεν μπορει να γαβγισει!!!
Λατρευει ολα τα σκυλια και ολεσ τισ γατες!!
Το προβλημα μασ ειναι οτι δεν περπαταει οταν βγαινουμε για βολτα αντε να περπατησει 1 με 2 τετραγωνα και δεν μπορω να τησ μαθω να κανει την αναγκη της εξω..
Επίσης θέλει πολυ συχνα μπανιο γιατι μυρίζει ασχημα δυστυχώς...
Είναι πολυ παιχνιδίαρα και χαδίαρα κ μασαει μονο καλτσες!χαχα
Μου έχει δώσει απίστευτη αγάπη και την εχω λατρέψει!!
Attachments
-
79,9 KB Προβολές: 89
-
77,4 KB Προβολές: 69