Η Εύα βρήκε για πάντα σπίτι (υιοθετημένο pitbull)

NIKI EVA

New Member
29 Νοεμβρίου 2012
4
0
35
ειχα την τυχη να την δω κ ηταν ερωτας με την πρωτη ματια...ελπιζω ολα να εχουν την ΤΥΧΗ τησ ευας μου.... <3

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και πάλι και μακάρι όπως είπες όλα να έχουν την τύχη και να βρουν σπίτι!!
Την Ευα δε την έχω δει από κοντά(που με ρώτησες)μέσα από εδώ στην αγγελία της την ξέρω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες λοιπόν :)

Μπράβο για την υιοθεσία, αλλά βάλε μας και καμμιά φωτό να την χαρούμε.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Βάλε μας και φωτογραφία και πες μας και το στόρι!

Είμαστε πολύ ρομαντικοί εδώ και πολύ περίεργοι. Θέλουμε να μαθαίνουμε με κάθε πικάντικη λεπτομέρεια πώς κατέληξε ο σκύλος στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη.

NIKI EVA

New Member
29 Νοεμβρίου 2012
4
0
35
ευχαριστω πολυ....η ιστορια μας ειναι ρομαντικη αρκετα...πεθανε η κουκλα που ειχα 18 χρονια κ ειχα ενα κενο...ηθελα να εχω παλι μια παρεα...εψαξα λοιπον και ειδα την Ευα μου ...δεν ηξερα αν την εχουν ακομα ηταν αργα το βραδυ κ δν μπορουσα να παρω τηλεφωνο...κατεβασα τις φωτογραφιες τησ στο κινητο μου κ περιμενα ολο το βραδυ να περασει να ρωτησω...ημουν σιγουρη οτι ηταν για μενα....ειναι σαν να την εχω απο μωρο....ολη μερα ειναι μαζι μου....κ για νερο να παω ερχετε μαζι.....ειμαι τυχερη που την εχω....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να σου ζήσει η κούκλα.... ! Φαίνεται γλυκύτατο πλάσμα! :)

Φαίνεται όμως και δυνατό σκυλί.... με τις βόλτες και τα τραβήγματα, πως πάτε? ;) Επίσης, αυτό το "συνεχώς δίπλα" πρόσεξε το.... να μη δεθεί υπερβολικά αμέσως κι έχεις μετά προβλήματα τύπου "αγχος αποχωρισμού" κτλ.... (το λέω ως παθούσα!). Φρόντισε από τώρα να μπορεί να μένει και μόνη της με ηρεμία. Μην την συνηθίσεις στο "συνέχεια μαζί".

Αυτά! Φιλιά στη μουσούδα!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Να σου ζήσει η κούκλα.... ! Φαίνεται γλυκύτατο πλάσμα! :)

Φαίνεται όμως και δυνατό σκυλί.... με τις βόλτες και τα τραβήγματα, πως πάτε? ;) Επίσης, αυτό το "συνεχώς δίπλα" πρόσεξε το.... να μη δεθεί υπερβολικά αμέσως κι έχεις μετά προβλήματα τύπου "αγχος αποχωρισμού" κτλ.... (το λέω ως παθούσα!). Φρόντισε από τώρα να μπορεί να μένει και μόνη της με ηρεμία. Μην την συνηθίσεις στο "συνέχεια μαζί".

Αυτά! Φιλιά στη μουσούδα!
Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, το οποίο ξεπεράστηκε πλήρως στους δύο μήνες συμβίωσης. Είναι νωρίς ακόμα όμως! Ας τη χαρεί λίγο κοντά της :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, το οποίο ξεπεράστηκε πλήρως στους δύο μήνες συμβίωσης. Είναι νωρίς ακόμα όμως! Ας τη χαρεί λίγο κοντά της :)
Λάθος σκεπτικό κατά τη γνώμη μου. Καλύτερα να προλαμβάνουμε τα προβλήματα (εκτός των άλλων, δεν ξέρουμε αν του αλλουνού το πρόβλημα ειανι ίδιο με το δικό μας και θα ξεπεραστει εξίσου έυκολα). Από την πρώτη μέρα καλό είναι να συμπεριφερόμαστε όπως θα συμπεριφερόμαστε και μετά. Η υπερβολική έκφραση αγάπης δε βοήθησε ποτέ κανέναν! :)

(Επισης δεν είπα να την κλείσει σε μπουντρούμι μόνη της! Ειπα να προσέξει λίγο το "συνεχώς δίπλα".) Έχουν "καεί" πολλά πρώην αδεσποτα έτσι. Και σου βγαίνει η ψυχή μετά να διορθώςεις το λάθος.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi