Η Άρτσι μου κι εγώ σας λέμε γειά

artsi

Member
1 Απριλίου 2008
21
0
Λάρισα
Η Άρτσι μου κι εγώ σας λέμε γειά.
Μετά τις σκυλοπαρέες μας, είμαστε χαρούμενοι που αποκτούμε και νέους φίλους.
Η Άρτσι είναι ροτβαιλερ 4 χρονών και είμαστε μαζί απο τον Μαιο του 2004.
Σύντομα θα σας τη γνωρίσω μέσω φωτογραφίας. Αν τα καταφέρω..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες artsi!

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανεβάζουμε φωτογραφίες θα βρεις εδώ:Χρήσιμες Πληροφορίες

Ως κάτοχος rott μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος στο Rottweiler subforum, μια γωνιά για όλους εμάς που λατρεύουμε τη φυλή. Τους όρους συμμετοχής θα τους διαβάσεις εδώ: Rottweiler subforum
:D

artsi

Member
1 Απριλίου 2008
21
0
Λάρισα
Ευχαριστώ θερμά για την βοηθεια αν και κατάφερα να βάλω μια φωτο στο avatar.
Το ροτβαιλερ φορουμ είναι ξεχωριστό και χρειάζεται αλλη εγγραφή ή υπερχει κάπου εδώ μεσα;

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
γεια σου λοιπον κωστα απο μια παλια φιλη της αρτσι απο το αλσος συγγρου την ναγια την αφγκανουλα..αν εισαι εσυ βεβαια και δεν κανω λαθος :)

artsi

Member
1 Απριλίου 2008
21
0
Λάρισα
EVI.T said:
γεια σου λοιπον κωστα απο μια παλια φιλη της αρτσι απο το αλσος συγγρου την ναγια την αφγκανουλα..αν εισαι εσυ βεβαια και δεν κανω λαθος :)
Δεν κάνεις καθόλου λάθος!!!! Πραγματικά απίστευτο να ξανασυναντηθούμε μετά από τόσο καιρό μέσω του υπολογιστή. Την τελευταία φορά είχαμε συναντηθεί στην Καισαριανή όταν μας επισκεφτήκατε με την νάγια. :D

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
καλως ηρθες λοιπον στο φορουμ και οταν κατεβεις αθηνα ελπιζω να τα πουμε απο κοντα!!!!φιλια στο μουσουδι της αρτσους :lol:

artsi

Member
1 Απριλίου 2008
21
0
Λάρισα
Σας ευχαριστούμε για τα καλοσορίσματα.
Το φόρουμ το γνώρισα πρόσφατα όταν και αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με τη γέννα της σκύλας μου και έψαξα στο ιντερνετ να βρώ απαντήσεις.
Θα ηθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την γέννα αλλά δεν ξέρω αν το σωστό είναι να ανοίξω ενα τοπικ στο ροτβαιλερ φορουμ με το δικό μου πρόβλημα μόνο η να μπω κάπου αλλου.