Ηρθαμε και εμεις!

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Γειας σας!! Ειμαι η Ειρηνη και εχω ενα μαλτεζακι εδω και 1,5 χρονο περιπου...
περναμε φοβερα μαζι!! :)

Παρακαλουθω αρκετο καιρο το φορουμ σας, οπως και αλλα φορουμπου ειμαι μελος, και ηρθε η ωρα σημερα να κανω εγγραφη :D

Ασχολουμαι αρκετο καιρο με τα ζωα αλλα σκυλο δεν ειχα ποτε... Ειχα ομως πολλα γατονια, ψαρακια, καναρινακια, παπαγαλαγια και ολο το ζωικο βασιλειο...

Χαιρομαι πουτ ηρθα στην παρεα σας!
Θελω να πιστευω πως τα λεμε συχνα :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες Ειρήνη..
Καλές συζητήσεις να χουμε :)

Πες μας λίγα για το σκυλάκι σου, χαρακτήρα, πως το απέκτησες κλπ..

:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες Ειρηνη στην παρεα μας!
Πες μας περισσοτερα για το σκυλακι σου. Απο που το πηρες? Αρσενικο-θηλυκο? Πως ειναι η συμβιωση σας? Και βεβαια βαλε μας και φωτογραφια!

Y.Γ Πιο γρηγορη και απο τον ανεμο η Sofouli:p Με προλαβες!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλώστην Ειρήνη !!!! ας ευχηθούμε πως κάποτε θα σε καλωσορίσει όλος ο πλανήτης :lol: -και επι γής ειρήνη που λένε :)

Το μαλτεζάκι σου είναι κοριτσάκι? πώς την λές?
Φωτό????

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Λοιποοοον...
Την λενε Cindy και δυχτυχως την απεκτησα απο πετ σοπ.. Δεν ημουν ενημερωμενη τοτε και αργοτερα εμαθα τι εστι pet shop, puppy mill δηλαδη εργοστασια αθωων ψυχων... Αν ηξερα τι ειναι ολα αυτα πριν θα απευθυνομουν σε εκτροφεα του ΚΟΕ αλλα αν δεν παθεις δεν θα μαθεις λενε...
Ευτυχως μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καποιο προβλημα υγειας...

Η συμβιωση μας ειναι τελεια.. Θελω να γινεται μερα με την μερα πιο χαρουμενη
Μου αρεσει να την εκπαιδευω και εχουμε μαθει αισιως αρκετες εντολες
κατσε, μεινε, ξαπλωσε, στο πλαι, χερακι, το αλλο, ορθια, ελα, παμε, βολτα

Οσον αφορα το χαρακτηρα, αν και 1,5 χρονων παραμενει ενα τρελο κουταβι αλλα εξισου ισορροπιμενο και δεν κανει ζημιες (μονο ενα τασακι ειχε ριξει την πρωτη μερα που ηρθε σπιτι χαχα)

Εχω βαλει avatar να την θαυμασετε και ενα αλμπουμ αλλα δεν εμφανιζονται οι φωτο κλαψ

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ΩΩΩΩ
μια κούκλα !!!!!!!

Πρόβλημα υγείας να μην έχετε ποτέ!!!!

το τασάκι μπορεί να το έριξε για να σας πεί ότι την ενοχλεί το τσιγάρο!!!!!! :) :lol:

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
μπα.... δεν καπνιζει κανεις στην οικογενεια.. ουτε εγω, μιας και ειμαι σχεδον 17 ουτε οι γονεις... μαλλον θα ηθελε να εξερευνησει οοοολο το σπιτι ... :)

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Ειναι σκετο κουκλι! Μια ερωτηση! Πως δεχεται το κοκκαλακι στα μαλλια? εμας τρελαινεται κ δεν το δεχεται καθολου...

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Το δεχεται αρκετα ευκολα! Μερικες φορες οταν την χτενιζω της φοραω... Eιναι και μακρυ το μαλλι και μπαινουν οι τριχουλες στα ματια της..
Οταν ηταν πιο μικρη μαλλον την ενοχλουσε λιγο αφου προσπαθουσε με το ποδι της να το βγαλει
τωρα που μεγαλωσε και εγινε κυρια το δεχεται με μεγαλη ευχαριστηση :)

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
60
Hrάκλειο
Εξαρταται απο το μηκος του τριχωματος στο κεφαλι! Εξαλλου αν οι τριχες την εμποδιζουν θα δακρυζουν τα ματια της... ;)
Και δεν ειπα πως δεν βλεπει! :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ω παρεξήγησις....:)
ομολογώ άγνοια επι μακριών τριχών που μπαίνουν στα μάτια....
12 σκυλιά που είχα για να έμπαινε τρίχα στα μάτια έπρεπε να πλησιάσει πολύ άλλος σκύλος :lol:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλέ τι κούκλακι είναι αυτό....να την χαίρεσαι και φαίνεται και πολύ χαρούμενη :)...μια ομορφία!