Ημιαιμο Λαμπραντορ

Gauloises

New Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
2
0
Καλησπερα σας,
Εχω μια απορια...Εχω μια σκυλιτσα ημιαιμο λαμπραντορ 1 ετους και 5 μηνων.Ο κτηνιατρος της μας ειπε και εγραψε στο βιβλιαριο της οτι ειναι Λαμπραντορ....αλλα λογω του οτι ειναι πιο αδυνατη....εχει πιο λεπτη μουσουδα...πιο μικρα αυτακια απο τα συνηθισμενα λαμπραντορ...ειμαι 100% σιγουρη οτι ειναι ημιαιμη.Αυτο που δεν ξερουμε και θελουμε να μαθουμε ειναι με τι ρατσα εχει γινει η διασταυρωση....εχουμε βρει γαμπρο καθαροαιμο λαμπραντορ....και θα τη ζευγαρωσουμε σε 6 μηνες που θα εχει την περιοδο της....και θελουμε να ξερουμε αν υπαρχει πιθανοτητα να βγουν τα κουταβια απο την αλλη ρατσα που εχει γινει η διασταυρωση της δικιας μου.....ή ποσο τοις εκατο πιθανοτητες εχουν τα κουταβια να βγουν λαμπραντορ?
Ευχαριστω

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Διάβασε το παραπάνω θέμα ΟΛΟ.

Τα κουτάβια θα βγουν ΗΜΙΑΙΜΑ. Έχε το στο νου σου αυτό :)

(πλάκα-πλάκα Gizmo, αν είχε αυτό τον τίτλο, περισσότεροι θα το διάβαζαν... πιστεύω)

Gauloises

New Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
2
0
Μισο...γιατι εχετε αρχισει να μου τα χωνετε...και γι'αυτο ευθυνομαι εγω γιατι δεν το διατυπωσα σωστα....Δεν με ενδιαφερει να βγουν ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ....αδιαφορω...και δεν ειμαι ανοητη να πιστευω οτι τα κουταβια δεν θα ειναι ΗΜΙΑΙΜΑ....απλα θελω να μαθω...αν αυτο ειναι εφικτο...αν υπαρχει πιθανοτητα να βγουν ολα τα κουταβια ρατσα της διασταυρωσης που εχει γινει η δικια μου.Αν κι αυτη η απορια μου ειναι κατακριτεα τοτε συγγνωμη....θα διαγραψω το Θεμα κι ολα οκ.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Μια ερώτηση μόνο...

Ποιό από τα 2 παραπάνω μέλη θεωρείς ότι "στα έχωσε" και γιατί;

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν διαβάζεις εκείνο το θεματάκι? (Δεν "στα χώνω")

Ό,τι και να βγουν τα κουτάβια, αυτό το ζευγάρωμα θα είναι άσκοπο και ανεύθυνο. Υπάρχουν αρκετά ημίαιμα σκυλιά στους δρόμους. Και πολλά λαμπραντορίζουν. Όσο για καθαρόαιμα λαμπραντόρ... ούτε απ' αυτά υπάρχει έλλειμμα.

Η αγαπημένη μου δημοσίευση στο παραπάνω θέμα είναι αυτή:

http://www.dogforum.gr/v2/showpost.php?p=17758&postcount=15

Δεν υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεται να ξέρεις. Αν δεν έχεις το χρόνο να διαβάσεις όλο το θέμα ρίξε μόνο μια ματιά σ' αυτό το κειμενάκι.

edit
αν υπαρχει πιθανοτητα να βγουν ολα τα κουταβια ρατσα της διασταυρωσης που εχει γινει η δικια μου
Κανένα δε θα είναι "ράτσας". Όλα θα είναι ημίαιμα. Και ναι, μπορεί να μοιάζουν στη μάνα τους, στον πατέρα τους, στον παππού τους, στη γιαγιά τους... γονίδια είναι αυτά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αδιαφορω...και δεν ειμαι ανοητη να πιστευω οτι τα κουταβια δεν θα ειναι ΗΜΙΑΙΜΑ....απλα θελω να μαθω...αν αυτο ειναι εφικτο...αν υπαρχει πιθανοτητα να βγουν ολα τα κουταβια ρατσα της διασταυρωσης που εχει γινει η δικια μου.Αν κι αυτη η απορια μου ειναι κατακριτεα τοτε συγγνωμη....θα διαγραψω το Θεμα κι ολα οκ.
και αν η απάντηση μας.. είναι κατακριτέα για εσένα, ζητάμε και εμείς συγγνώμη που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε..

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
το ενα θα παρει απο τον μπαμπα το αλλο απο την μαμα
και τα υπολοιπα πρεπει να μου πεις ξαδερφια και θα σου πω:maria::maria::maria::maria::maria::maria:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.781
4.067
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Gauloises,

Γιατί θες να ζευγαρώσεις τη σκυλίτσα σου; Σκέφτηκες τι θα κάνεις τα κουταβάκια; (τα οποία αποκλείεται να βγουν, παρεμπιπτόντως, καθαρόαιμα λαμπραντορ; )

Αυτά σου τα λέω καλοπροέρετα... να μη συμβεί πως δε θα μπορέσεις να τα βρεις σπίτια και καταλήξουν στο δρόμο... κρίμα είναι...

:(

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κ εκτός του θα είναι κρίμα για αυτές τις ψυχές, θα συνεισφέρεις κ στην αύξηση του προβλήματος "αδέσποτα" στη χώρα μας, με το να γεννήσουν κ τα μικρά της σκυλίτσας σου άλλα κουτάβια, να βρεθούν κ αυτά στο δρόμο κ.ο.κ....

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Οπως ειπε και η Βερνα πολυ σωστα παραπανω αφου θες να την ζευγαρωσεις :
Α.βρες πρωτα 10 υποψηφιους ιδιοκτητες ,
Β.ασε την να παει 2 χρονων + ωστε να ειναι πληρως ανεπτηγμενη (γιατι εαν δεν στο ειπαν αυτο η γεννα ειναι επιπωνη διαδικασια για την σκυλα ,θα δεις εναν αγνωριστο σκυλο)
Γ. και μετα που θα γεννησει και αφου δεις ποσα κουταβια ζησουν / πεθανουν και αν τα καταφερει και η μητερα (γιατι παντα υπαρχουν οι επιπλοκες ) δες σε ποιους θα τα δωσεις ωστε να ειναι σιγουρα καλα τα κουταβια σου!

Αυτα για το εαν επιμεινεις να την ζευγαρωσεις !:mad: