Ημερομηνία λήξης τροφής

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Καλησπέρα ,
βρήκα την τροφή που ταίζω (ακανα τζούνιορ) γύρω στα 10 ευρώ φτηνότερη εξαιτίας του ότι λήγει 01/03/2012... ο πετσοπάς μου είπε ότι κ μέχρι μέσα απριλίου να την δίνω με τέτοιο κρύο δε θα έχει πρόβλημα....
Σε περίπτωση λοιπόν που μέχρι 01/03 δεν έχει τελειώσει το τσουβάλι να συνεχίζω να δίνω ή θα έχω θέμα?

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Αν σου έλεγαν ότι τα μακαρόνια που θα πάρεις να φας λήγουν ναι μεν μέχρι 1/3 αλλά οκ κ 1μιση μήνα μετά να τα φας δεν υπάρχει πρόβλημα θα τα έτρωγες? ;)
Εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα για 10 ευρώ διαφορά μια τροφή με 1 μήνα πριν την λήξη της... Απλά αυτό θα το έκανα εγώ, δεν ξέρω αν θα έχεις θέμα ή όχι, δεν μου έχει τύχει να δώσω κάτι ληγμένο....

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Προσωπικά,δεν θα του έδινα του δικού μου ποτέ ληγμένη τροφή,κι ας λέει ο πετσοπάς ότι θέλει.Αυτός προκειμένου να πουλήσει,τι θα σου έλεγε?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Οι ημερομηνίες λήξεως,συνήθως είναι το σημείο που σου εγγυώνται οι εταιρίες ότι το προιόν τους δεν έχει αλλοιωθεί.
Δεν σημαίνει ότι ντε κ καλά την αμέσως επόμενη μέρα το προιόν θα αλλοιωθεί.Το προιόν είναι το ίδιο αλλοιωμένο όσο μια μέρα πριν τη λήξη.
Όσο περνάνε οι μέρες βέβαια οι πιθανότητες να χαλάσει,αυξάνονται ..
Είναι όπως το γάλα που κ μια μέρα μετά να πιείς πχ δεν παθαίνεις τίποτα.

Καλό είναι πάντως να μην κάνουμε σκιτζιές σε θέματα τροφής τουλάχιστον,θα έπρεπε να το είχες προβλέψει στο badget του μήνα!

Υ.Γ.Ήρθε ένας γεράκος στο petshop πριν κάτι μέρες κ ζήτησε 2e χύμα τροφή κ μου έκανε μεγάλη εντύπωση,οπότε μάλλον τα 10e αυτά θα τα είχες πολύ ανάγκη υποθέτω.

Last edited:

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Οι ημερομηνίες λήξεως,συνήθως είναι το σημείο που σου εγγυώνται οι εταιρίες ότι το προιόν τους δεν έχει αλλοιωθεί.
Δεν σημαίνει ότι ντε κ καλά την αμέσως επόμενη μέρα το προιόν θα αλλοιωθεί.Το προιόν είναι το ίδιο αλλοιωμένο όσο μια μέρα πριν τη λήξη.
Όσο περνάνε οι μέρες βέβαια οι πιθανότητες να χαλάσει,αυξάνονται ..
Είναι όπως το γάλα που κ μια μέρα μετά να πιείς πχ δεν παθαίνεις τίποτα.

Καλό είναι πάντως να μην κάνουμε σκιτζιές σε θέματα τροφής τουλάχιστον,θα έπρεπε να το είχες προβλέψει στο badget του μήνα!

Υ.Γ.Ήρθε ένας γεράκος στο petshop πριν κάτι μέρες κ ζήτησε 2e χύμα τροφή κ μου έκανε μεγάλη εντύπωση,οπότε μάλλον τα 10e αυτά θα τα είχες πολύ ανάγκη υποθέτω.
Λέγοντας σκιτζιές? Απευθύνεσαι σε μένα η ''άποψη'' για τα μέλη του φόρουμ αντιπαραθέτεις....?
Έχω υπολογίσει ότι στη χειρότερη των περιπτώσεων (το σκυλί μου δεν είναι σταθερό στην ποσότητα) θα την έχει τελειώσει το πολύ μέχρι την 31/03. Οπότε λογικά ειμαι ΟΚ

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Αφού λήγει στη 01/3 η τροφή,πως θα είσαι οκ.,αν τη τελειώσει στις 31/3?
Ακριβώς αυτή είναι η απορία μου αν θα είμαι οκ...?
Ο πετσοπάς είπε ότι θα είμαι λόγω κρύου κτλ.... κ ρωτάω αν κάποιος ξέρει κτ παραπάνω.... όλα τα υπόλοιπα τα ξέρω κ μόνος μου!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Δως την δεν θα παθει κατι, εδω τρωνε ενα σωρο να μην πω....

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk
Έλα μου ντε... το κούφωμα της πόρτας που έφαγε η δικιά μου ληγμένο ήταν κι αυτό ήταν προ πολλού! :D

Όπως γράφτηκε και πριν - η αναγραφόμενη ημερομηνία είναι αυτή που συνιστάται - δεν σημαίνει ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά χαλάει. Με ένα μήνα μετά δεν παθαίνει τίποτα - εννοείται ότι τις διατηρούμε σε ξηρό και σκοτεινό σημείο έτσι κι αλλιώς, και τις κλείνουμε καλά κάθε φορά που τις ανοίγουμε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog