Ημίαιμο κυνηγόσκυλο;

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Γεια χαρά σε όλους!

1η Μαΐου βρήκαμε ένα θηλυκό κουτάβι μερικών ημερών παρατημένο σε μια κούτα με τα αδερφάκια του. Ήταν ακόμα με κλειστά μάτια, οπότε υπολογίζουμε ότι γεννήθηκε γύρω στις 20 Απρίλη.

Ο κτηνίατρος μας είπε ότι λογικά προέρχεται από κυνηγόσκυλα. Από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορεί κάποιος με αντίστοιχη εμπειρία να μας πει μια γνώμη; Ρωτάω απλά και μόνο από περιέργεια.

Η μικρή τώρα είναι λογικά 40 ημερών και 2.500 kg. Από το δίκτυο που το έψαξα είδα ότι σε αυτό το χρωματισμό υπάρχουν pointer, kurzhaar (GSP) και αγγλικά setter. Γενικότερο από τις φωτό που έχω δει μου κάνει περισσότερο για ημίαιμο pointer ή kurzhaar.

Οι γνώμες σας είναι ευπρόσδεκτες!

Υ.Γ. Ξαναλέω ότι το θέμα αυτό το άνοιξα από απλή περιέργεια. Τη μικρή τη λατρεύουμε και δεν έχει τη παραμικρή σημασία από που κρατά η σκούφια της!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Αρχικά νά ξαναπώ ότι είναι κούκλα μέ τόσο γλύκα καί εκφραστικα ματάκια.
Δέν είμαι καθόλου γνώστης ,μου θυμίζει όμως αρκετά ένα setter που είχαν φίλοι μου.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εμένα μου θυμίζει ποϊντεράκι!
Ένα ματόχαντρο να της βάλετε, τέτοια πιτσιλωτή ομορφιά, το χρειάζεται :)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Είναι πανέμορφη ότι και να είναι!
Εύχομαι να την χαίρεστε και να σας χαίρεται μέχρι τα βαθιά γεράματα! :)

Υ.Γ Πρέπει να είναι beta, το γραφεί και στο κουτί!
Δεν το προσέξατε;

Last edited:

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
χαχαχα! Τη χάντρα πρέπει να τη βάλουμε μου φαίνεται με τέτοια σχόλια κάθε φορά! :)

Κι εγώ πιστεύω ότι pointer πρέπει να έχει σίγουρα. Μοιάζει πάρα πολύ με κουταβάκια pointer που έχω δει σε videos στο youtube.

π.χ.

Είναι και στην ίδια ηλικια με μια βδομάδα διαφορά:
German Shorthaired Pointer Puppies at play at 6 weeks - YouTube

English Pointer Puppies - YouTube

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΙΝΤΕΡ - YouTube

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Το θέμα είναι ότι παίζει να κατουρήσει, ή ακόμα χειρότερα να δαγκώσει, το Mesa Boogie κι εγώ τότε θα πάθω κανα εγκεφαλικό :D ...

Πώς καταλήγουμε κάθε φορά να είμαστε off-topic :)...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Περισσότερο προς pointer μου κάνει, αλλά πάλι... Μεγαλώνοντας θα δείξει η μικρή! Εξάλλου αυτή είναι και η γοητεία των ημίαιμων (μπορώ βέβαια να σκεφτώ και άλλα) ποτέ δε ξέρεις πόσο μεγάλο θα γίνει και πως θα είναι! Σε εκπλήσσει :)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
είναι ένα παλιοζούζουνο ζουπιχτερούλη και βλέπω επίσης συνάδελφε οτι εχεις τσακίσει τα τζάμπο :mrgreen:

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
χαχαχα! Δε μπορώ να περιμένω να μεγαλώσει. Θέλω να αρχίσουμε τις βόλτες και τα παιχνίδια ΤΩΡΑ! :)

Όντως vaggelo τα jumbo τα έχουμε ξεσηκώσει. ´Οποτε περνάμε από κει γύρω θα κάνουμε μια στάση :).

Πλάκα πλάκα κανα καλό petshop που να μη πουλάει ζωάκια υπάρχει στη Πάτρα;