Ζητώ να μου χαρίσουν

panoz

Active Member
23 Απριλίου 2012
28
0
Ρόδος, Καλαμάτα
Λόγο προβλήματος υγείας θα έχω άφθονο χρόνο στην διάθεση μου πλέον και θα ήθελα να έχω έναν φίλο να μ κάνει παρέα. θα ήθελα αν έχει κάποιος και θέλει να μου χαρίσει κουτάβι λαμπραντόρ, αμστάφ ή ντόμπερμαν. θα προτιμούσα θυληκό γτ θα είναι το πρώτο μου. ευχαριστώ πολύ. το μέιλ μου είναι [email protected]

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
σαν κάτι αγγελίες στη χρυσή ευκαιρία...

¨Ζητώ να μου χαρίσουν Σονυ τηλεόραση ΠΛΑΣΜΑ 52΄΄ μαζί με χόουμ σίνεμα¨

Μάλλον μπέρδεψες τα σαιτ :confused:

Με μαιλ lifesucks μην περιμένεις και πολλές απαντήσεις πάντως...

xri_ni

Well-Known Member
30 Μαϊου 2011
57
0
35
Αθήνα
Εγω ζητω να μου χαρισουν μια bmw,μια μεζονετα με κηπο να παιζει και η σκυλιτσα μου και ενα κοτερο δε θα με χαλαγε αλλα θα ειναι πολλοι οι φοροι τωρα που το σκεφτομαι;).
Στο θεμα σου,το να ζητας ενα καθαροαιμο και κουταβι οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο...καπως.Γιατι να σου χαρισει καποιος ενα σκυλακι ρατσας ενω μπορει να το πουλησει?Κοιτα τις αγγελιες και ισως βρεις καποιο ημιαιμο που θα εχει κατι απο τις ρατσες που θες.
υ.γ.Ωραιο μειλ,αισιοδοξο;).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Επιτρέπεται μόνο η ζήτηση πραγμάτων που έχουν σχέση με το σκύλο και όχι η ζήτηση σκύλων.

Εάν θέλετε να σας χαριστεί καθαρόαιμος σκύλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ζωάκι ράτσας δεν θα βρείτε να χαρίζεται και αυτό γιατί ένας σωστός εκτροφέας, που ξοδεύει χρήμα και χρόνο ώστε να αποκτήσει υγιή ζώα δεν θα τα χαρίσει, αλλά θα τα πουλήσει καθώς αυτή είναι η δουλειά του.

Εάν δεν έχετε χρήματα για την αγορά του, ίσως να μην έχετε και τα χρήματα να το συντηρήσετε, oπότε ίσως είναι καλύτερα να πάρετε σκύλο όταν θα είστε έτοιμος.

Εν ψάχνετε ζώα σε «λογικές τιμές» είναι πολύ πιθανό να είναι διασταυρώσεις και όχι καθαρόαιμα, από ανεύθυνους ιδιοκτήτες (byb), που σε καμία περίπτωση δεν είναι εκτροφείς, αλλά παράνομα και ανεύθυνα ζευγαρώνουν το ζωάκι τους χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας και παράνομα πουλάνε και εκμεταλλεύονται τα κουτάβια.
Φροντίστε να ενημερωθείτε για να μην πέσετε θύμα αγοράζοντας ως καθαρόαιμο ένα κουτάβι χωρίς πιστοποιήσεις καθαροαιμιας (με ότι αυτό συνεπάγεται σε υγειά, μορφολογία και χαρακτήρα).

Σας παρακαλούμε να κρατήσετε μια υπεύθυνη στάση και αν επιμένετε στο θέμα καθαρόαιμου σκύλου, φροντίστε να ενημερωθείτε για την φυλή που σας ενδιαφέρει, αναλογιστείτε εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του και απευθυνθείτε σε κάποιον εκτροφέα της φυλής.
Μπορείτε να βρείτε εκτροφείς επικοινωνώντας με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος στο 210 – 8145165.

Αν πάλι, δεν είστε έμπειρη/ος, είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ζώο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και να σας ενημερώσουμε για τις απαιτήσεις του. Μπορείτε επομένως να αναλογιστείτε και την περίπτωση υιοθεσίας ημίαιμο ζώου, καθότι υπάρχουν πάρα πολλά σωσμένα από το δρόμο, υγιή και εμβολιασμένα σε σωματεία, με τα οποία συνεργαζόμαστε και περιμένουν να βρουν ένα σπίτι!
.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
εγω εχω δυο ερωτησεις!!αφου ξεπεραστει το προβλημα υγειας θελεις να το παρει πισω αυτος που θα το δωσεις η θα το αφησεις εξω;και δευτερον το θηλυκο ειναι πιο ευκολο;;;;; :confused:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
το θηλυκο ειναι πιο ευκολο;;;;; :confused:
Έτσι λένε, ότι είναι πιο καλόβολα και πιο εύκολα στην εκπαίδευση. Τα αρσενικά είναι λίγο πιο ζόρικα, αλλά νομίζω πως αυτό ισχύει σε περίπτωση που δεν είχες ποτέ πριν σκυλί.

panoz

Active Member
23 Απριλίου 2012
28
0
Ρόδος, Καλαμάτα
Θα συμβιβαζόσουν με καποιο ημιαιμο ή καποιο αδεσποτο απο καταφυγιο;
αδέσποτο όχι. ημίαιμο ναι. και ο λόγος είναι οτι έχω αυλή αλλά είναι μικρή και δεν είναι με περίφραξη οπότε δεν θα μπορώ να το αφήσω ελεύθερο. αν το είχα απο μικρό θα το μάθαινα εγώ πως να συμπεριφέρεται. οι συγκεκριμένες ράτσες που είπα τις αγαπάω απο μικρό παιδί. πάντα μου έκαναν τρομερή εντύπωση αυτά τα σκυλιά. τρελαινόμουν να χαζεύω το ντόμπερμαν του γείτονα και να πηγαίνω βόλτες με το λαμπραντόρ ενός συναδέλφου. απλά όταν το έψαξα είδα οτι με βολεύει πολύ ένα αμστάφφ διότι έχει κοντό τρίχωμα (πιο κοντό απο το λαμπραντόρ) και δεν γίνεται τόσο μεγάλο όπως το ντόμπερμαν. πλέον μετράω μέρες για να 30αρίσει το κουταβάκι που θα πάρω. πήρα αμστάφφ. ήθελα καθαρόμαιμο γτ όπως είπα πριν μου αρέσουν πάρα πολύ σαν εμφάνιση αυτά τα σκυλιά. ακόμα ξέρεις περίπου τι συμπεριφορά θα συναντήσεις αλλά και τι προβλήματα θα μπορούσε να σου βγάλει στην συνέχεια. ακόμα έχει και χαρακτηριστικά σαν χαρακτήρας που μου αρέσουν πολύ. ξέρω όλα τα πλάσματα έχουν ψυχή αλλά όλοι μας επιλέγουμε τον φίλος μας ή τον κολλητό μας. αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα γιατί να μην το κάνω; συγνώμη αν πιστεύεις οτι σε προσέβαλα με οποιονδήποτε τρόπο. δεν έχω τέτοιο σκοπό.
Υ.Γ. θα πάρω κοριτσάκι για να μου κάνει κουνηματάκια και αγαπούλες ;)

panoz

Active Member
23 Απριλίου 2012
28
0
Ρόδος, Καλαμάτα
επειδή δεν είχα δει και τα επόμενα σχόλια. ξαναζητώ συγνώμη αν ο τρόπος μου δεν ήταν όπως θα έπρεπε. ζήτησα αν υπάρχει περίπτωση να μου χαρίσουν γιατί είναι αρκετά δύσκολη εποχή και με το που θα πάρω το κουτάβι στα χέρια μου θα έχω κάποια πρώτα έξοδα που είναι αρκετούτσικα. ακόμα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω για το σκυλί αλλά αν γινόταν λιγότερα σε σχέση με τις τιμές που τα πουλάνε έξω. τώρα οτι αφορά με το αν είναι σωστό ο εκτροφέας να μου το πουλήσει ή να το χαρίσει δεν το σχολιάζω. αλλά θα πω μόνο οτι και να το αγόραζα πάει να πει οτι θα το αγαπούσα πιο πολύ; ή λιγότερο; ή μήπως ο εκτροφέας ενδιαφέρεται για ποιον λόγο θέλει κάποιος σκυλί; που στην περίπτωση του αμστάφφ θα μπορούσε άνετα να το αγοράσει και μετά απο λίγο καιρό να το βάλει για μάχες ο ιδιοκτήτης; ελάχιστοι είναι αυτοί που ψάχνουν αυτούς που θα τα δώσουν. γτ και πάρα πολύ το κάνουν καθαρά απλά και μόνο να πουλήσουν. άρα αυτό αυτομάτως τους κάνει λιγότερο φιλόζωους απο εμένα σωστά;θηλυκό θέλω γτ όποιον και να ρώτησα μου είπε το ίδιο ακριβώς "είναι πιο εκφραστικά, πιο παιχνιδιάρικα, πιο προστατευτικά απέναντι στο αφεντικό (σε εμένα που είμαι άντρας) αλλά και κάπως πιο συνεργάσιμα και υπάκουα απο τα αρσενικά". ακόμα έχω ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας αλλά το σκυλί θέλω να το πάρω για να έχω παρέα γτ περνάω πολλές ώρες στο σπίτι καθημερινά. ακόμα μάζεψα και έχω βάλει κάποια χρήματα στην άκρη που πιστεύω μέχρι και 1 έτους αν δεν τύχει κάτι απρόοπτο βγάζω όλα του τα έξοδα (εμβόλια, τροφή κ.α.) ακόμα το κουτάβι που θα πάρω έχει κάτι κληρονομικό που χρειάζεται επέμβαση στα βλέφαρα. κάτι τέτοιο τέλος πάντων που και αυτό στοιχίζει κάποια χρήματα. ίσως και 200-300 ευρώ. ακόμα στον συνάδελφο που θα μου το κάνει δώρο το σκυλάκι του έκανα ένα δώρο για να τον ευχαριστήσω. ένα δώρο το οποίο εκτίμησε πάρα πολύ και για να μην σας κουράζω..... πριν 10 χρόνια περίπου στα 17 μου όταν με χώρισα με μια κοπέλα που τα είχα νόμιζα οτι είχε έρθει η συντέλεια του κόσμου! δεν ήξερα τότε τη σημαίνει να έχεις προβλήματα! τότε ήταν που έφτιαξα και το email αλλά και πάλι λόγο της δουλειάς μου έχω μάθει να κρίνω τους ανθρώπους απο τον χαρακτήρα τους και αυτό που είναι και όχι απο τα email τους.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας και πιστεύω να απάντησα σε όλους σας.
:)

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Φυσικά και ο εκτροφεας ενδιαφέρεται και μάλιστα δεν δίνει σε όποιον απλά θέλει κουτάβια. Οι υποψήφιοι αγοραστές περνάνε απο συνέντευξη.

Fullmoon

Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Σπιτι μου
αδέσποτο όχι. ημίαιμο ναι. και ο λόγος είναι οτι έχω αυλή αλλά είναι μικρή και δεν είναι με περίφραξη οπότε δεν θα μπορώ να το αφήσω ελεύθερο. αν το είχα απο μικρό θα το μάθαινα εγώ πως να συμπεριφέρεται. οι συγκεκριμένες ράτσες που είπα τις αγαπάω απο μικρό παιδί. πάντα μου έκαναν τρομερή εντύπωση αυτά τα σκυλιά. τρελαινόμουν να χαζεύω το ντόμπερμαν του γείτονα και να πηγαίνω βόλτες με το λαμπραντόρ ενός συναδέλφου. απλά όταν το έψαξα είδα οτι με βολεύει πολύ ένα αμστάφφ διότι έχει κοντό τρίχωμα (πιο κοντό απο το λαμπραντόρ) και δεν γίνεται τόσο μεγάλο όπως το ντόμπερμαν. πλέον μετράω μέρες για να 30αρίσει το κουταβάκι που θα πάρω. πήρα αμστάφφ. ήθελα καθαρόμαιμο γτ όπως είπα πριν μου αρέσουν πάρα πολύ σαν εμφάνιση αυτά τα σκυλιά. ακόμα ξέρεις περίπου τι συμπεριφορά θα συναντήσεις αλλά και τι προβλήματα θα μπορούσε να σου βγάλει στην συνέχεια. ακόμα έχει και χαρακτηριστικά σαν χαρακτήρας που μου αρέσουν πολύ. ξέρω όλα τα πλάσματα έχουν ψυχή αλλά όλοι μας επιλέγουμε τον φίλος μας ή τον κολλητό μας. αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα γιατί να μην το κάνω; συγνώμη αν πιστεύεις οτι σε προσέβαλα με οποιονδήποτε τρόπο. δεν έχω τέτοιο σκοπό.
Υ.Γ. θα πάρω κοριτσάκι για να μου κάνει κουνηματάκια και αγαπούλες ;)
Να 30αρισει;Τα κουταβια πρεπει να μενουν με την μητερα τους μεχρι να γινουν 8 εβδομαδων.Οποτε τωρα που θα το παρεις μην περιμενεις να θελει κατι παραπανω απο υπνο και φαγητο.Απο που θα παρεις το κουταβακι αν επιτρεπεται;
Και για πες μου και γι αυτη την επεμβαση που χρειαζεται;πιο ακριβως ειναι το προβλημα που εχει;Το σκυλακι εχει pedigree;Οι γονεις ειναι απαλαγμενοι απο δυσπλασια και αλλα προβληματα που αφορουν τη φυλη;
Μας λες οτι παιρνεις το κουταβι δωρεαν,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι παιρνεις ενα αμσταφ απο τη στιγμη που δεν θα εχει πεντιγκρι.Ασε που παιρνεις ενα κουταβι με προβλημα υγειας και που ξερεις ποσα ακομα θα εμφανισει στο μελλον;
Θα σου προτεινα λοιπον να ψαχτεις περισσοτερο πανω στο θεμα και οχι των αν θ παρεις το κουταβι απο εκτροφεα ή απο ιδιωτη δεν θα αλλαξει ο τροπος που θα του φερεσαι αλλα απο τον εκτροφεα θα ξερεις οτι πηρες ενα τυπικο δειγμα της φυλης που σε ενδιαφερει.Οποτε στειλε ενα mail στον ΚΟΕ ή καλυτερα τηλεφωνησε και ζητα του να σου στειλει τη λιστα με τις γεννες αμσταφ αυτη την εποχη.
Αλλα και παλι αν αποφασισεις να κρατησεις το κουταβι σου ευχομαι να εχετε καλη συμβιωση και να περασετε πολλα ευτιχισμενα χρονια μαζι.

Αυτα και απο μενα

panoz

Active Member
23 Απριλίου 2012
28
0
Ρόδος, Καλαμάτα
κατ αρχή ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. τώρα ότι αφορά τα υπόλοιπα μου είπε το παιδί οτι στην προηγούμενη γέννα 2 κουτάβια είχαν κάποιο θέμα με τα βλέφαρα. κάτι τέτοιο. δεν κατάλαβα καλά το οποίο διορθώνεται με μια επεμβαση η οποία πρέπει να στοιχίζει κανα 200άρι. κάπου εκεί. το 1 αμαστάφ έχει χαρτιά κανονικά. το άλλο όμως όχι. αν τα κουτάβια που θα έχει θα έχουν αυτό το πρόβλημα εννοείται οτι θα ήταν καλύτερα να βρώ κάποιο λίγο πιο ακριβό απο σωστό εκτροφέα. εσείς έχετε κάποια λίστα με σωστούς και καλούς εκτροφείς εδώ στην ελλάδα;

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
καταρχήν ασχέτως αν το σκυλί που θα πάρεις είναι καθαρόαιμο ή ημίαιμο, έχεις σκεφτεί πάνω κάτω τα μηνιαία του έξοδα??

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi