D Dpassa New Member 10 Ιανουαρίου 2019 3 0 37 10 Ιανουαρίου 2019 #1 Καλησπερα, Ειμαι νέο μελος στο φορουμ. Ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω ένα west highland terrier. Εάν υπάρχει καποιος που να γνωρίζει καποιον που να εχει κουταβακια και να τα δινουν για υιοθεσια παρακαλω να επικοινωνήσει μαζι μου! Ευχαριστώ πολυ!!!!
Καλησπερα, Ειμαι νέο μελος στο φορουμ. Ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω ένα west highland terrier. Εάν υπάρχει καποιος που να γνωρίζει καποιον που να εχει κουταβακια και να τα δινουν για υιοθεσια παρακαλω να επικοινωνήσει μαζι μου! Ευχαριστώ πολυ!!!!
ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ Well-Known Member 26 Μαρτίου 2018 1.150 2.016 10 Ιανουαρίου 2019 #2 Καλησπέρα. Στην συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ ζητάμε είδη ( αντικείμενα) που έχουν σχέση με τον σκύλο, δεν ζητάμε σκυλιά. Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε ένα σκύλο συγκεκριμένης φυλής ( "καθαρόαιμο" ) υπάρχουν δεκάδες θέματα. Reactions: mareco
Καλησπέρα. Στην συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ ζητάμε είδη ( αντικείμενα) που έχουν σχέση με τον σκύλο, δεν ζητάμε σκυλιά. Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε ένα σκύλο συγκεκριμένης φυλής ( "καθαρόαιμο" ) υπάρχουν δεκάδες θέματα.
D Dpassa New Member 10 Ιανουαρίου 2019 3 0 37 10 Ιανουαρίου 2019 #3 ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ said: Καλησπέρα. Στην συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ ζητάμε είδη ( αντικείμενα) που έχουν σχέση με τον σκύλο, δεν ζητάμε σκυλιά. Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε ένα σκύλο συγκεκριμένης φυλής ( "καθαρόαιμο" ) υπάρχουν δεκάδες θέματα. Click to expand... Ευχαριστω πολυ
ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ said: Καλησπέρα. Στην συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ ζητάμε είδη ( αντικείμενα) που έχουν σχέση με τον σκύλο, δεν ζητάμε σκυλιά. Αν θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε ένα σκύλο συγκεκριμένης φυλής ( "καθαρόαιμο" ) υπάρχουν δεκάδες θέματα. Click to expand... Ευχαριστω πολυ